กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Kasetsart University. Department of Food Science มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Kasetsart University. Department of Food Science (8)
(1) Collagen extraction from fish skin by-product in the frozen fish industry:study of some characteristics of extracted collagen
Paweena Noitup ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Characterization of aroma impact compounds in fresh,heated and dried holy basil (Ocimum sanctum) Leaves
Sompoche Pojjanapimol ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effect of maltodextrin composition on flavour retention of spray-dried microcapsules
Suched Samuhasaneetoo ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Antimicrobial activity of Thai spices against foodborne pathogens
Chitsiri Thongson ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) A study on quality changes of ice-stored shrimp
Poonsap Virulhakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Enzymatic browning inhibition of banana [Musa (AAA Group) 'Gros Michel'] by Pineapple juice
Chitsuda Chaisakdanugull ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Wheat based instant noodles : microstructure and related properties
Lalana Chewangkul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Partial characterization and meat tenderization effect of protease from mango (Magnifera Indica L : Nam Dokmai) peel crude extract
Dhital, Suman ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Kasetsart University. Department of Food Science and Technology (61)
(1) The effect of fermentation and soaking times on pyrazine and acidity concentration of Thai Forastero cocoa beans
Ikrawan, Yusep ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Gelation mechanism of konjacglucomannan/kappa-carrageenan and utilization in kamaboko
Parinda Penroj ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effect of dry-and wet-milling processes on rice flour, rice starch and rice noodle properties
Anocha Suksomboon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Influence of harvest time and storage temperature on characteristics of inulin from Jerusalem Artichoke and physicochemical properties of inulin-starch mixed gel
Wanpen Saengthongpinit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) A study on the oxalic acid content of some vegetables in Thailand
Orapin Suvachittanont ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Aroma formation from rice bran protein concentrate by acid hydrolysis and the maillard reaction
Arporn Jarunrattanasri ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) A study of the oxalic acid content of some vegetable from Northern and Southern parts of Thailand
Yenchit Promboon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Enumeration of ochratoxin a producing fungi in Thai coffee beans
Paramee Noonim, 1979- ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Effect of water solubility of flavor compound on flavor inclusion complexation with high amylose maize starch
Onanong Tapanapunnitikul, 1970- ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Influences of food matrix on protein digestibility and oil release of high-caloric emulsion under in vitro gastrointestinal conditions
Nantarat Na Nakornpanom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Fishy odour deodorisation and natural antioxidant properties of the extracts from rhizome of Alpinia galanga (L.) Sw.
Nopparat Mahae ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Aroma-active compounds in Thai chili paste (Nam Phrik Phao) and their Changes in spray-dried powders
Premsiri Rotsatchakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Formation of solid foam structure and oil absorption of fried snacks from rice flour composities
Sasikarn Kithikorn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Effect of accelerated aging on functional properties of rice grain and flour
Teerarat Likitwattanasade ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Effect of calcium chloride on the qualities of frozen fruits
Arpassorn Sirijariyawat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) The effect of freeze-dried mango structure on B-carotene degradation during storage
Nathdanai Harnkarnsujarit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Risk management of escherichia coli in sweet basil and coriander for export
Pornpen Morakotjinda ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Effect of cultivar and ripening stage on the quality and microstructure of frozen mangoes (Mangifera indica L.)
Kannika Rimkeeree ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Peptic-modified whey protein concentrate and its antibrowing effect on heated glycine-sugar and whey protein-sugar mixtures
Narumol Rongsirikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Improvement of frozen rice noodle by using blended flour from annealed pre-germinated brown rice flour
Onamon Chongsrimsirisakhol ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Rice protein crosslinking by transglutaminase and pea protein isolate : Its effect on physicochemical properties of rice flour gel
Papichaya Netrprachit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) The effects of hydrocolloids on microstructure and quality of dried instant noodles
Sewata Jarnsuwan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Probein pattern and antioxidative peptides of rice (Pathum Thani 1) during grain development
Thidarat Pantoa ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Effect of plasticizer active groups on quality of rice flour gel and dough
Thongkorn Ploypetchara ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Influence of extrusion on physicochemical proerties of konjac glucomannan
Orawan Tatirat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Identification of hen eggshell membrane proteins during different time of chicken embryo development using the proteomic approach
Kritsda Kaweewong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Changes in texture ultrasturcture and cell wall composition in papaya tissue as a result of freezing and thawing
Suphatta Phothiset ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Effect of membrane filtration and thermal process on quality degradation of pineapple juice
Lalita Chookeaw ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Prevalence and influence factors for controlling vibrio parahaemolyticus in raw pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)
Phichitra Tangkhueankhan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Encapsulation of coenzyme Q10-linposomes in alginate gel beads
Phornsinee Sakchareonkeat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Effect of ohmic heating on quality of ready-to-eat pineapple packed in plastic pouch
Hoang, Pham ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Antioxidant properties of crude extracts from greater cardamom (Amomum subulatum Roxb) and Siam cardamom (Amomum krervanh Pierre) seeds and their antioxidative effects in pork patties
Khadka Ramesh ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Identification and characterization of rice bran protein hydrolysates on soybean lipoxygenase inhibition
Tawipat Vijitpunyaruk ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) The roles of genistein as antibrowning agent in liquid and powdered emulsions
Anisur Rahman Mazumder ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Molecular encapsulation using starch inclusion complexes with selected citrus flavor compounds
Jeesuda Keatkrai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidants from rice bran
Kunwadee Kaewka ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Development of gluten-free rice spaghetti from rice flour, egg white protein powder, and soy protein isolate using twin-screw extrusion
Pakkawat Detchewa ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Risk assessment of aflatoxin B1 in husked rice in Thailand
Panrapee Iamtaweejaroen ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Optimization of immunoaffinity column KU-AF02 for aflatoxin detection and exposure assessment of peanut consumption in Thailand
Phakpoom Kooprasertying ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Oxidative stress in clostridium perprignens and application of oxidizing agents in washing step of dreied spur pepper (Capsicum annuum Linn. Var acuminatum Fingerh.) production
Unnop Tassanaudom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Formation of two-layer tuna oil microcapsule and effect of encapsulant matrices on its properties
Yaowapa Kwamman ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Effects of solvent and moderate electric field on extraction of riceberry bran
Piyorot Pongkasamepornkul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Bioactive activities of rice bran protein hydrolysate
Samuchaya Ngamsuk ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Starch digestibility of hydrothermal treated germinated brown rice to reduce blood glucose
Weeranut Wanwarothorn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Physical and chemical characteristics of rambutan (Nephelium lappaceum Linn.) kernel fat fractions obtained by solvent fractionation
Busakorn Mahisanunt ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) The roles of alkali and salt treatment on molecular alterations of starch and salt crystallization
Kamolwan Israkarn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Elimination of salmonella typhimurium and escherichia coli on leafy vegetables by using ozone microbubbles
Asama Phaephiphat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Metabolite profiling approach to follow the quality and shelf-life of black gram sprouts [Vigna mungo (L.) Hepper]
Danaipot Limwiwattana ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Extraction and emulsifying capacity of crude saponin extract from Rambutan (Nephelium lappaceum L.) seed kernel
Khoa Huu Duong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Contamination of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and influence of wood types on qualities and PAHs in smoked sausages
Jak-anan Malarut ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) Preparation and characterization of nanostructured lipid carriers (NLC) from rambutan (Nephelium lappaceum L.) kernel fat
Pimchanok Witayaudom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) Properties of rice grain after radio frequency heating for controlling sitophilus oryzae
Pisith Sok ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(53) Application of micro-nano bubbles combined with sanitizers for washing process of leafy vegetables
Pitirat Klintham ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(54) Improvement of functional properties of dried egg white via different pretreatment methods
Wattinee Katekhong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Development of colored time temperature indicator (TTI) : based on non-enzymatic browning for drying process and quality monitoring of pumpkin seed
Zahoor Uddin ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Effect of marination on the formation of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in charcoal-grilled meat products
Wanwisa Wongmaneepratip ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) The process development of protein-enriched instant noodles by using a continuous microwave oven
Aujcharaporn Pongpichaiudom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(58) Slow digestible colored rice flour as wall material for microencapsulation and its application in yoghurt model
Isara Wattananapakasem ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(59) Physicochemical, microbiological and biological properties of fermented Kepayang (Pangium edule Reinw.) seeds
Mustaffer, Nur Hafizah Binti ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(60) Study of different drying techniques on physicochemical properties, energy consumption and protein qualities of cricket and silkworm pupae
Teeranan Chaowattanakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(61) Antimicrobial and functional properties of protein extracts from Khai-nam (Wolffia globosa) prepared by ultrasound-assisted extraction
Natchaya Duangjarus ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,414
รวม 3,419 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 684 ครั้ง
รวม 684 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.101