กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Green tea มีข้อมูลจำนวน 4 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Green Tea (31)
(1) การทำชาเขียวจากใบหม่อนที่วิทยาเขตกาฬสินธุ์
อรวรรณ รักสงฆ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(2) Design of Green Tea Polyphenols Separation Unit
Attapong Thirasak;อัตตพงษ์ ธิราศักดิ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effects of Tea Processing on Antioxidant Agents in Green Tea
Kritsada Kovittayavong ;กฤษฎา โกวิทยะวงศ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) การวิเคราะห์หาสารตกค้างของยาฆ่าแมลงในน้ำผัก, น้ำผลไม้ และชาเขียวในภาชนะปิดสนิท
เกษร นันทจิต ;ลัดดา วงศ์พายัพกุล ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(5) The apoptotic effect of polyphenols in green tea on HL-60 cells
Ratana Banjerdpongchai;Prachya Kongtawelert ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(6) สถานการณ์ด้านการบริโภคและการควบคุมคุณภาพเครื่องดื่มชาเขียวในประเทศไทย
สุรพล นธการกิจกุล ;บุญสม เหลียวเรืองรัตน์;สมพร ภูติยานันท์;บุษบัน ศิริธัญญาลักษณ์;ศิริวิภา ปิยะมงคล ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(7) Antioxidant activity, inhibition Acne-inducing bacteria and HPLC analysis of green tea extract and its cream product
Pimbootsaporn Singha-Aussavarat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The effect of different Formulation Parameters on The in vitro release of the (-)-EpiGallocatechin Gallate (EGCG) from concentrated w/o emulsions
Saranya Uk-karawittayapumi ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Consumption behavior of the personnel working in the Ministry of Industry towards ready to drink green tea
Autsunee Suwannarat ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effects of the promotion mix on green tea consumption among adomlescents in Bangkok
Taphaokaew Sopha ;มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) The effects of green tea polyphenol ‪(-----)‬-epigallocatechin-3-gallate ‪(EGCG)‬ on H2O2-induced cell death in arpe-19 cells
Peeradech Thichanpiang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effects of green tea waste in total mixed ration on milk production, nutritient digestibility and antioxidant activity in cross-bred lactating cows
Thitimon Theeraphaksirinont ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) A Comparison of green tea extract versus vitamin B6, 9, 12 in reducing homocysteine levels in stable coronary heart disease patients
Phuwich Srituravanit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Development of oral cleansing products containing green tea extract and centella asiatica extract
Nattaporn Amornopparattanakul ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) The study of Thai consumer characteristics toward ready to drink tea consumption
Parkpoom Hongsirikarn ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Effect of epigallocatechin-3-gallate in green tea on malodor : a clinical study
Pisal Sampatanukul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Effects of ocimum gratissimum leaf essential oils, vitamin e, and green tea polyphenols as a supplement to semen extender on chilled and frozen canine sperm quality
Van Vui, Nguyen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Evaluation of green tea extracts for UV protection and inhibition of Melanin synthesis in cells and tissue cultures
Panpen Diawpanich ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Comparative study of polyphenol contents, antioxidant activities and cytotoxicity of green tea from three different Asian sources
Sanda Aung, Cho ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Effect of replacing sucrose by isomaltulose in green tea beverage on postprandial glucose level and antioxidant capacity in healthy subjects
Passakorn Suraphad;Phim on Suklaew;Sirichai Adisakwattana;Sathaporn Ngamukote;Sriwatana Songchitsomboon;Kittana Mäkynen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(21) Effects of green tea extract on body composition in overweight
Nutkamon Luesomboon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Effects of green tea extract on body composition in overweight
Nutkamon Luesomboon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Comparative study of polyphenol contents, antioxidant activities and cytotoxicity of green tea from three different Asian sources
Sanda Aung, Cho ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Effects of the L-theanine administration for mild cognitive impairment patients
Nipapan Sangmanee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Effects of the L-theanine administration for mild cognitive impairment patients
Nipapan Sangmanee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) การรับรู้ภาพลักษณ์ตราสินค้าผ่านสื่อเฟซบุ๊กต่อการตัดสินใจซื้อเครื่องดื่มชาเขียวของผู้บริโภคในจังหวัดเชียงราย
ณัฏฐกานต์ จันทร์ระวัง ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Evaluate the green tea quality through post-fermentation utilizing Eurotium cristatum
Hayesalea, Daria ;Antikan Klomchit;Phattharasaya Rattanawongkun;Nattakan Soykeabkaew ;Siraprapa Brooks ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(28) Relationship between emotion lexicon, chemical properties, sensory evaluation and cross-cultural consumer behavior on green tea varieties under different process conditions
Saynamphung Tongsai. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) The comparison of epigallocatechin gallate levels in matcha powders in ceremonial, premium and culinary grade by HPLC method
Ravinda Landau ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) The comparison of epigallocatechin gallate levels in matcha powders in ceremonial, premium and culinary grade by HPLC method
Ravinda Landau ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Development of nanoemulsions loaded with combination of green tea and Indian gooseberry extracts with synergistic biological activities
Rattanaporn Kanthada ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Green tea \x Health aspects (1)
(1) A Comparison of green tea extract versus vitamin B6, 9, 12 in reducing homocysteine levels in stable coronary heart disease patients
Phuwich Srituravanit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Green Tea Extract (1)
(1) Effects of green tea extract on body composition in overweight
Nutkamon Luesomboon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Green tea products (1)
(1) A Comparison of green tea extract versus vitamin B6, 9, 12 in reducing homocysteine levels in stable coronary heart disease patients
Phuwich Srituravanit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 17
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,980
รวม 2,997 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 117,497 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 154 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 148 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 42 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 19 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 13 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 7 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 5 ครั้ง
รวม 117,885 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124