กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Garlic มีข้อมูลจำนวน 7 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Garlic (29)
(1) การศึกษาหาแนวทางในการอบแห้งกระเทียมที่เหมาะสม
ณรงค์ศักดิ์ แก้วนิล ;Narongsak Kaewnin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) อิทธิพลของอุณหภูมิและรูปทรงที่มีผลต่อการอบแห้งและคุณภาพของกระเทียม
สุทธิศักดิ์ แก้วนก ;Suttisak Kaewnok ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effects of garlic extract on coronary arteriolar responses in induced diabetic rats
Patcharin Sermpukdeekul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) An analysis of seasonal price and marketing policy of garlic
Achara Rasmimat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) An analysis of seasonal price and marketing policy of garlic
Achara Rasmimat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effect of substituting garlic herbal powder for antibiotic growth promoters in ration on growth performance, carcass characteristics, meat quality, blood chemistry, plasma lipids and antioxidising responses of broilers
Suwannee Saenthaweesuk ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Study of coconut oil and garlic powder supplementation on swamp buffaloes (Bubalus Bubalis) rumen ecology by molecular techniques
Phongthorn Kongmun ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Effect of garlic treatment on lipid status in hypercholesterolemic patients
Siwaporn Sangwarn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Persistence of small-scale Thai garlic production in the context of trade liberalization
Miyake, Yuki ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effect of mangosteen peel and garlic supplementation on digestibility and rumen microbial protein synthesis in beef cattle
Nguyen, Thi Hong Trinh ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Analysis of antioxidant property of organo sulfur compounds extracted from garlic clove and their acting effect as natural chelating with some heavy metals affecting on their antioxidant capacity
Jantiwa Songsungkan ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) The marketing factors affecting the purchasing decision on the garlic herb
Sineenat Kochakarn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Development of antimicrobial microparticle for use in commercially non-sterilized food
Pajaree Tangsiriwattana ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Impacts of Thailand-China agriculturual free trade agreement on Thai garlic production in Fang district Chiang Mai province and Wang Hin district Si Sa Ket province
Narisa Thongtrai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Effect of garlic concentrate treatment on serum lipid levels in patients with hypercholesterolemia
Supujchara Nopchinda ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Effects of allicin extracted from garlic on the contraction of isolated human uterine muscle
Juraiporn Somboonwong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Garlic for infection prophylaxis in acute myelogenous leukemia
Li, Qin ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Effects of garlic extract on serum insulin, lipid profiles and lipoprotein, cardiac functions, coronary artery structures and protein in urine in induced diabetic rats
Sarawanee Tevit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Protective effect of elephant garlic (allium ampeloprasum) extracts on carbon tetrachloride induced hepatotoxicity in rats
Penpark Roongkamnertwonga ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Combined effects of elephant garlic volatile oil and ochratoxin A on mice liver and kidneys
Navakanit Sachanonta ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Effects of elephant garlic volatile oil (Allium ampeloprasum) and T-2 toxin on murine skin
Sudarat Ngounsangiam ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(23) Study on biological activities of Mansao hymenaea (DC) A Gentry leaf extracts
Arunporn Itharat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(24) Antimicrobial and antioxidant substances in raw materials of Nam-Prik-Ta-Daeng
Sunida Muangkote;สุนิดา เมืองโคตร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Fresh garlic extract inhibits Staphylococcus aureus biofilm formationunder chemopreventive and chemotherapeutic conditions
Panan Ratthawongjirakul* and;Vorraruthai Thongkerd ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(26) Effects of aged garlic extract on spatial memory and oxidative damage in the brain of amyloid-b induced rats
Thanyaporn Wichai;Wanassanun Pannangrong;JariyaUmka Welbat;Amnard Chaichun;Kittisak Sripanidkulchai;Bungorn Sripanidkulchai ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(27) Green synthesis selenium nanoparticle from garlic extract: studies on anti-cancer activities
Sirikantaporn Nuamkhunsap;Kalyanee Jirasripongpun;Nuananong Jirakanjanakit;Siriporn Phongtongpasuk ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(28) Elicitation of S-allyl-cysteine production in Callus of Garlic (Allium sativum L.)
Rachaporn Manmanasaree ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Effect of Methyl Jasmonate on Allixin production in Callus of Garlic (Allium sativum L.)
Jeeraporn Chitphan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Garlic extract (1)
(1) The Antiamoebic Effect of Garlic Extracts against Axenic Culture of Entamoeba histolytica in vitro
Supathra Tiewchaloren;Paibulaya Panthuprapasa;Adisakdi Yoolek ;มหาวิทยาลัยมหิดล (บทความ/Article)
3Garlic Extracts (2)
(1) Selected Herbs Extract as Biofungicide to Control Penicillium expansum of Apple Fruits
Natthamon Somsak;ณัฐมน สมศักดิ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Crude Garlic Extract Effect on the Growth of Mycelia, Germination of Zoospores and Sporangia and Time of Application on the Infection of Phytophthora infestans (Mont.) de Bary of Potato under Controlled Conditions in Ethiopia
Bekepe, Kassa ;Tharmmasak Sommartya;Vijai Rakvidhyasastra;Narong Singburaudom;Patana Sukprasert;Berga, Lemaga ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
4Garlic Meal (1)
(1) การศึกษาสภาวะที่เหมาะสมเพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตเอนไซม์อินนูลินเนสจากราที่แยกได้จากกระเทียม
ประกายพลอย สร้อยเบี้ย ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Garlic processing (1)
(1) ปัจจัยที่ส่งผลต่อประสิทธิภาพด้านการตลาดของกลุ่มแปรรูปกระเทียม บ้านทุ่งกระเทียม ตามโครงการอ่างเก็บน้ำห้วยไฟอันเนื่องมาจากพระราชดำริ ตำบลภูซาง อำเภอภูซาง จังหวัดพะเยา
ฐตพงศ์ วิศวชัยวัฒน์ ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Garlic residues (1)
(1) การศึกษาวิธีการสกัดและผลของอายุการเก็บรักษาหลังการเก็บเกี่ยวต่อปริมาณอินนูลินในกระเทียม
จารุพิชญา โฮมลคร ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Garlic. (1)
(1) Comparative analyses on bioactivities and metabolites in Allium crops
Kanako Matsuse. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,164
รวม 1,171 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 72,365 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,389 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 16 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 73,801 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124