กำลังแสดงหน้าที่ 1/3
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Fruit มีข้อมูลจำนวน 53 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Fruit (75)
(1) Chemistry and some biological activities of fruits of Sapindus rarak A. DC.
Chiraphorn Chunet ;มหาวิทยาลัยรามคำแหง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Chemistry and some biological activities of fruits of Sapindus rarak A. DC.
Chiraphorn Chunet ;มหาวิทยาลัยรามคำแหง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) การอบแห้งผลไม้โดยใช้ปั๊มความร้อนสำหรับอุตสาหกรรมขนาดเล็ก
วรบูรณ์ แก้วอัสดร ;Warraboon Kaewassadorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) การศึกษาความเป็นไปได้ของการนำวัสดุเหลือใช้ประเภทผลไม้ เพื่อทำเป็นวัสดุก่อสร้างที่มีค่าการนำความร้อนต่ำ
บริสุทธิ์ สุทธิสงค์ ;Borisut Suttisonk ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effects of boron on apple yield and fruit quality
Dong, Ruihua ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effects of temperature and waxing on fruit quality of five oriental pear (Pyrus pyrifolia) cultivars during storage
Artit Thongaram ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Description and key of edible dry fruits in Thailand
Asadhang Thamma ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The Effect of modified atmosphere on the strawberry storage
Sriporn Rakthai ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) The Effect of temperature on the storage quality of strawberries
Tearasak Kongcharoen ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Development of fungal fruit rot disease on fruit peel and stem-end of postharvested Longan (Dimocarpus Longan Lour.) CV.DEW
Pitchayaporn Suwanakood ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Development of Chitosan/Methycellulose film for fresh-cut fruit
Jurmkwan Sangsuwan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Development of Chitosan/Methycellulose film for fresh-cut fruit
Jurmkwan Sangsuwan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Application of Chitisan-based coating incorporated with Citric Acid and Potassium Sorbate to delay pericarp browning, chilling injury and decay of fresh longan fruit
Wittaya Apai ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Physiology of Flowering and Fruit Setting
Yuvadee Manakasem ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (งานวิจัย/Research report)
(15) Lycopene content, antioxidant activity in colored fruits and serum lycopene levels in Northeastern Thai people
Prasit Suwannalert ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Total antioxidant activity of local Thai vegetables and fruits
Roongpet Tangrassameeprasert;Pranithi Hongsprabhas;Patcharee Boonsiri;Tueanjit Khampitak;Pote Sriboonlue ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (งานวิจัย/Research report)
(17) Lycopene and beta-carotene contents of local Thai vegetables and fruits
เตือนจิต คำพิทักษ์ ;พจน์ ศรีบุญลือ ;พัชรี บุญศิริ ;รุ่งเพ็ชร ตั้งรัศมีประเสริฐ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (งานวิจัย/Research report)
(18) Promotion of fruit consumption for substitution of snack among school children, grade 5 in Bangkok Municipality
Rapeephun Katesira ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Glycemic indexes of durian, mango, longan, pineapple, guava and dragon fruit and acute responses of plasma glucose, serum lipids and blood viscosity after ingestion different amounts of fruits in hyperlipidemic type 2 DM patients
Surasawadee Somnuk ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Changes of antioxidant activity and total phenolic compounds during storage of selected fruits and their juices
Oruma Patthamakanokporn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Beta-carotene, lycopene, vitamin E, sugar, soluble and insoluble dietary fiber contents in selected Thai fruits for health and diseases guidelines
Siriwan Suknicom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Minerals, phytate and tannin contents in selected thai fruits for health and diseases guildlines
Chaninneat Torsahakul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Glycemic indexes of tangerine banana papaya rambutan pomelo and rose apple and acute responses of serum lipid and blood viscosity in DM type 2 patients
Pasinee Chartchuathaicharoen ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Amylase activity and proteomic patterns of ripening fruits
Withan Teajaroen ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) An expert system for fruit disease diagnosis and management
Chatree Saetang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) ผลสัก: ขนาดและลักษณะบางประการต่อจำนวนเมล็ด
อำนวยพร ชลดำรงค์กุล;สันติ กิตติบรรพชา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(27) Psychosocial and sensory factors associated with fruit and vegetable consumption among adolescents in Khon Kaen province
Thitikan Chaosap ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Effects of the crude extract from the fruit rind of rambutan (Nephelium lappaceum L.) on obesity in male wistar rats
Aree Thinkratok ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Study on UV-C irradiation in fruits : ripening quality and bioactive compounds in mango and defense mechanism in tangerine
Safitri, Amelia ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Changes in quality and enzymes of Longkong (Aglaia dookkoo Griff) fruit during storages as affected by maturation package and methyl jasmonate treatment
Karthikeyan Venkatachalam ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Changes in quality and enzymes of Longkong (Aglaia dookkoo Griff) fruit during storages as affected by maturation package and methyl jasmonate treatment
Karthikeyan Venkatachalam ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Changes in quality and enzymes of Longkong (Aglaia dookkoo Griff) fruit during storages as affected by maturation package and methyl jasmonate treatment
Karthikeyan Venkatachalam ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Changes in quality and enzymes of Longkong (Aglaia dookkoo Griff) fruit during storages as affected by maturation package and methyl jasmonate treatment
Karthikeyan Venkatachalam ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Phytochemicals and biological activities of wild grape (Ampelocissus martinii Planch) fruits
Jenjira Jirum ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Effects of anoxic treatment on ripening in Japanese apricot (prunus mume) and kiwifruit (actinidia chinensis)
Orathai Phonyiam ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Effects of anoxic treatment on ripening in Japanese apricot (prunus mume) and kiwifruit (actinidia chinensis)
Orathai Phonyiam ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Effects of jasmonate and UV-C irradiation on bioactive compounds in mango CV mahajanaka
Jutalak Suwannachot ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Effects of jasmonate and UV-C irradiation on bioactive compounds in mango CV mahajanaka
Jutalak Suwannachot ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Effect of UV-C irradiation on postharvest quality of 'PHULAE' pineapple
Sari, Lupita Kemala ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Effect of UV-C irradiation on postharvest quality of 'PHULAE' pineapple
Sari, Lupita Kemala ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) An importance-performance analysis (IPA) approach to the study the first-level SCOR performance of Thai fresh fruits export to the United Arab Emirates market
Chairerk Tantitecha ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Risk model in fruits export supply chain : a perspective of the United Arab Emirates market
Thatphong Namwat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Business performance and processed fruit export supply chain improvement of Thai SMES to India market
Tanaporn Janapiraganit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity of proteins hydrolysate from seeds Thai fruits
Atthasith Nuchprapha ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Effects of intermittent warming on quality of papaya fruit CV. Holland during storage
Ongom, Alex Benjamin Lotto ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Effects of intermittent warming on quality of papaya fruit CV. Holland during storage
Ongom, Alex Benjamin Lotto ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Development of active coating from carboxymethyl cellulose incorporated with zinc oxide and silver nanoparticles for prolonging shelf life of mango CV. Nam Dok Mai Srithong
Mooktida Saekow ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Roles of biochemical components during fruit development and postharvest in 'Phulae' pineapple
Sureeporn Sukporn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Roles of biochemical components during fruit development and postharvest in 'Phulae' pineapple
Sureeporn Sukporn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Freezing characteristics and texture variation after freezing and thawing of four fruit types
Arpassorn Sirijariyawat;Sanguansri Charoenrein ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(51) การวางแผนระบบโลจิสติกส์เพื่อการส่งออกผลไม้
เตือนใจ สมบูรณ์วิวัฒน์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
(52) Measuring Geometric Mean Diameter of fruits and vegetables using Light Sectioning Method
Navaphattra Nunak;Taweepol Suesut ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(53) การเก็บรักษาผลไม้สด
นาฏฉลวย (ภิงคารวัฒน์) หลายชูไทย ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(54) Synthesis of quaternary ammonium chitosan and its application to fruit coating
Sopida Hirunshotipong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Development of the device for optimal harvesting of Longkong (Lansium domesticum Corr) fruit-clusters using physics technique
Pungtip Kaewtubtim ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Development of the device for optimal harvesting of Longkong (Lansium domesticum Corr) fruit-clusters using physics technique
Pungtip Kaewtubtim ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) Bioactive compounds in fruits are affected by light quality
Satoru Kondo ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(58) Watermelon sorting process by frequency identification and artificial neural network
Komsan Wongkalasin.;Teerapon Upachaban.;Wacharawish Daosawang.;Nattadon Pannucharoenwong.;Phadungsak Ratanadecho. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(59) Transportation method of fresh fruit to local markets
Sutee Teera-Anupun;สุธี ธีรอนุปัญ ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(60) Development of Ozonizer for shelf-life extension of fresh-cut unripe mangosteen
Pitchasak Chankuson;พิชญ์ศักดิ์ จันทร์กุศล ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(61) A new species of Stephanonectria (Bionectriaceae) from southwestern China
He SC;Wei DP;Bhunjun CS;Zhao Q;Jayawardena RS ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(62) Comparative analysis of volatile organic compounds in three Nam Dok Mai mango cultivars using HS-SPME/GC-MS
Worranut Rongor;Aphiwat Teerawutgulrag ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(63) Effects of modified astmosphere packaging and chemical treatments on physico-chemical changes of fresh-cut Nnam Dok Mai Si Thong mango
Thet Naing Aye ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) Effects of modified astmosphere packaging and chemical treatments on physico-chemical changes of fresh-cut Nnam Dok Mai Si Thong mango
Thet Naing Aye ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(65) Factors influencing online platform engagement in fresh fruit e-commerce in China
Tang, Lin ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(66) Multi-objective vehicle loading and routing problem for fresh fruit and vegetable transportation
Supisara Krairiksh ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(67) A Value chain analysis of B2B2C cross-border e-commerce for Chiang Mai fruit community enterprise
Yin, Yilan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(68) Predicting calamansi fruit yield using CNN-BASED flower detection : a deep learning approach
Ponce-Machete, Regine A.;Fajardo, Arnel ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(69) Ripeness classification of fresh oil palm using deep learning
Nathaphat Srithai;Krittiporn Rittireung;Nongnoot Sungthong;Kanabadee Srisomboon;Wilaiporn Lee;Vera Sa-ing ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(70) Antioxidant and antidiabetic capacities of indigenous Thai fruits
Jirayupan Prakulanon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(71) Classifying immature fruit using Brewster\'s angle
;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(72) Influence of fruit functional traits on frugivores in lower montane forest at Doi Suthep-Pui National Park, Chiang Mai province
Apisada Rueangket ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(73) Determination of melatonin content in fruits and development of the fruit tablet
Anuchita Moongngarm;Thorung Pranil ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (งานวิจัย/Research report)
(74) Determination of melatonin content in fruits and development of the fruit tablet
Anuchita Moongngarm;Thorung Pranil ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (งานวิจัย/Research report)
2Fruit - Contamination (1)
(1) Novel postharvest technologies for prolonging fruit shelf life in Japan
Daisuke Hamanaka ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
3Fruit - Effect of light on (1)
(1) Bioactive compounds in fruits are affected by light quality
Satoru Kondo ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
4Fruit - Preservation (1)
(1) Novel postharvest technologies for prolonging fruit shelf life in Japan
Daisuke Hamanaka ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
5Fruit and Climate (1)
(1) Climate change affecting mangosteen productivity in thailand
Ornanong Boonklong ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Fruit and vegetable consumption (2)
(1) Excecution plan of fruit distribution between Thailand and China examples of Bangkok and Kunming
Han Chao ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) A study of influencing factors of consumers willingness to buy fresh fruits and vegetables online in underdeveloped areas based on consumer survey in Tongren city Guizhou Province
Shitong Feng ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Fruit and Vegetable Waste (2)
(1) การศึกษาการสร้างกรดในการหมักแบบไร้อากาศของขยะผักผลไม้
พรรณทิพย์ กาหยี ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) ศักยภาพของขยะผักผลไม้ในการผลิตมีเทนแบบไร้อากาศ
ชลิดา อู่ตะเภา;Chalida U-tapao ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Fruit Antioxidant (1)
(1) การสกัดสีจากแก้วมังกรสีแดงเพื่อใช้เป็นสารแต่งสีในการทำบลัชออน
เจริญรัตน์ แถบเกิด ;ปนัดดา นกพรม;วิริญรัชญ์ สื่อออก ;มหาวิทยาลัยราชภัฏบุรีรัมย์ (บทความ/Article)
9Fruit Application (1)
(1) Preparation and utilization of biochar from agricultural wastes as ethylene adsorber for fruit packaging
Phanawat Charoensuk ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
10Fruit bagging (1)
(1) Polylactide bio-composites for smart agricultural applications
Narisara Jaikaew ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
11FRUIT BLOTCH (1)
(1) การศึกษาคุณสมบัติของเชื้อแบคทีเรีย Fruit Blotch ของแตงโมในภาคตะวันออกเฉียงเหนือ
พิศาล ศิริธร;พยอม พินยพงค์ ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
12Fruit body formation (1)
(1) การศึกษาการออกดอกของเห็ดกระด้างโดยการใช้การกระตุ้นด้วยไฟฟ้าแรงดันสูง
วิเชษฐ ทิพย์ประเสริฐ;รัตนาพร นรรัตน์;สมศักดิ์ วรรณชัย;ณัฐวัตร มณีสาร;สันติสุข เจนพนัสสัก ;สถาบันเทคโนโลยีปทุมวัน (บทความ/Article)
13Fruit Development (3)
(1) บทบาทของฮอร์โมน Jasmonates และ abscisic acid ต่อพัฒนาการทางสรีรวิทยาของผลมะม่วง (Mangifera indica L.)
เกศินี สังข์คำ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Relationships among Jasmonates, Abscisic Acid, Polyamines and Free Radical Scavenging Activity during Papaya and Guava Fruit Development and Storage
Issaya Pusittigul;อิษยา ภู่สิทธิกุล ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Changes of Plant Nutrients Concentration in Soils and Trees of Mangosteen (Garcinia mangostana L.) during the Fruit Development
Surachart Pechkeo;Sayan Sdoodee;Chairatna Nilnond ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
14Fruit Discoloring (1)
(1) การบ่งบอกเชื้อสาเหตุโรคผลลายในลำไยโดยการประยุกต์ใช้เทคนิค Loop mediated isothermal amplification (LAMP)
กนกวรรณ เหรา ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
15Fruit drinks (1)
(1) Nutritive values of Thai fruit juices and fruit drinks and effect of storage time on vitamin C content in orange juice
Parichart Charoenrat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
16Fruit dryer (1)
(1) Heat pump fruit dryer for small-scale industry
Warunee Tia;Somchart Soponronnarit;Warraboon Kaewassadorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
17Fruit export (1)
(1) Business performance and processed fruit export supply chain improvement of Thai SMES to India market
Tanaporn Janapiraganit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
18Fruit export business (1)
19Fruit fibers (1)
(1) Applying borassus fruit fiber in technical textile to produce sound-absorbing materiala
Kittiyaphan Pholam ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
20Fruit flies (Bactrocera correcta Bezzi) (1)
(1) Biological control of fruit flies (Bactrocera correcta Bezzi) by plant extracts
Parichat Kruainok ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/3
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,225
รวม 1,233 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 71,966 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,384 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 15 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 73,396 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124