กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Frozen foods มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Frozen Foods (18)
(1) การถ่ายเทความร้อนและมวลขณะทอดแบบ Deep-fat Frying ของอาหารเชิงประกอบแช่แข็งร่วมกับการสูญเสียสภาพธรรมชาติเนื่องด้วยความร้อนของโปรตีนในฐานะเป็นดัชนีคุณภาพ
ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี ;Chairath Tangduangdee ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) ค่าสัมประสิทธิ์การพาความร้อนของอาหารรูปทรงกระบอกในเครื่องแช่แข็งฟลูอิไดเบดแบบสั่นสะเทือน
ชัชชัย ปิณฑวิรุจน์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) An effective scheduling model for managing by-size inventory in Thailand frozen shrimp industry
Starwut Wibuloutai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Comparative study on the characteristics and quality changes during iced storage of black tiger and white shrimps
Pisal Kriket ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Studies on some enzymes and the effect of modifield atmosphere packaging and some chemicals of quality changes of black tiger and white shrimps during refrigerated storage
Ruangnalin Thepnuan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) 'Risk society' perspective on food safety and frozen food : Its influence on modern Thai society
Pawee Jampathong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Development of a fluorogenic polymerase chain reaction for the detection of Listeria Monocytogenes in frozen seafoods
Thanawadi Sombunsiri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Effects of freezing rate and fluctuating storage temperature on quality of frozen bread dough and applications of artificial neural network for quality prediction
Yuthana Phimolsiripol ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Kinetics of moisture loss and oil uptake during deep fat frying of thawed and unthawed frozen foods
Worarat Suwanwattana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Formulation of reduced-calorie frozen desserts using pectin as fat replaces and aspartame as sweetener
Sanuch Kotchabhakdee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Development of Cost Effective Assay for Phosphate Contents in Seafood and Frozen Food Samples
Atittaya Charumram ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Improvement of the freeze-thaw stability of tapioca starch, sago starch and rice flour
Surangruk Anuntavuttikul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch, sodium alginate, and iota-carrageenan
Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(14) Development of Micro Inoculation Technology (MIT) for fast total plate count enumeration and enteric disease detection in frozen ready-to-eat products
Wipavadee Sangadkit;วิภาวดี สงัดกิจ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Characterization and changes during frozen storage of the muscles of soft shell and hard shell mud crabs
Nuntapol Sutthipan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Application of lean management concept to a frozen food manufacturing
Sasitorn Kamosuwan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Development of Hydrogel Beads Containing Essential Oil and Their Application for Shelf Life Extension of Chilled Stir Fried Pork with Casil (Ocimum sanctum Linn.) Leaves on Rice
Kittikoon Torpol ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Development of Hydrogel Beads Containing Essential Oil and Their Application for Shelf Life Extension of Chilled Stir Fried Pork with Casil (Ocimum sanctum Linn.) Leaves on Rice
Kittikoon Torpol ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Frozen foods industry (1)
(1) Feasibility of using R22/R124/R152a refrigerant in a Thai frozen-food factory
Kittichai Na Thalang;Tanongkiat Kiatsiriroat;Tiab Euakit;Pilgrim, D ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
3Frozen foods industry (9)
(1) An effective scheduling model for managing by-size inventory in Thailand frozen shrimp industry
Starwut Wibuloutai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Protozoal contamination of water used in Thai frozen food industry
Chantira Suttikornchai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) The study of direct-current gloves for the frozen food workers
Nualkanda Siri-Achawawath ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) The comparative study of the ordinary and the new-designed cold-protective gloves among frozen food workers
Ornchulee Chantra ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) An application of transparency in up stream supply chain of Thai frozen food company
Natta Asvathavornvanit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) An application of transparency in up stream supply chain of Thai frozen food company
Natta Asvathavornvanit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Application of lean management concept to a frozen food manufacturing
Sasitorn Kamosuwan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) An inventory management system of frozen food entrepreneur : requirement and design
Nachayapat Rodprayoon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(9) Food safety system implementation strategies for Indonesian Frozen Seafood Industry
Pratami, Ukhi Werdi ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 27
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,133
รวม 4,160 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 127,111 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 54 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 36 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 1 ครั้ง
รวม 127,227 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124