กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Food service มีข้อมูลจำนวน 4 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Food service (10)
(1) Healthy menu development for elderly residents at Kaoboukaew home for elderly, Nakhonsawan province
Jenjira Lekutai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Constructing Thainess within international food space : Thai gastronomy in five-star hotels in Bangkok
Niphatchanok Najpinij ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) An Importance-performance Analysis of University Food Service Facility
Ernest MATINDAS ;มหาวิทยาลัยนานาชาติเอเชีย-แปซิฟิก (Article/Proceeding)
(4) Customer buying decision process using online platform for online food delivery in Thailand
Thanakrit Kitthanadeachakorn ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) The study of landscape and purchasing criteria on online food delivery platform in Bangkok
Makarapon Chantapoon ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) The study of attitudes and purchasing factors toward food delivery of Thai people in Bangkok
Sanaporn Sakulrattana ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Artisanal food distribution business-marketing & sales strategies
Thiyapa Yungyoo ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The study of user and non-user of the online food ordering service in Thailand
Varunthip Towanasutr ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) The study of social media marketing, influencer marketing, and service marketing mix, affecting purchase behavior of online food services of customers in Bangkok Metropolitan area
Sasirapat Roobsawangkullapong ;มหาวิทยาลัยกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) The application of the theory of planned behavior to passergers behavioral intentions In flight meal - a case study of spring Airlines
Huang Gehan ;มหาวิทยาลัยสยาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Food service management (3)
(1) Food taste attitude and service quality in predicting significantly customer satisfaction and brand preference for the Hot-Pot restaurant services in Thailand
Yu, Ge ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Application of stimulus-organism-response (S-O-R) theory to study consumer behavior of upscale restaurants in the Northern region of Thailand
Umonrat Segson ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) An innovative business plan for a small home-based catering service
Aunnujh Nakornthap ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Food Service, Hospital (1)
(1) Nutritional status, inflammation marker, oxidative stress marker and antioxidant levels, and their prognostic values in adult cases referal for nutrition support at Srinagarind Hospital
Patcharaporn Chaisri ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Food Service, Hospital. (1)
(1) Radiometric method for determining availability for iron from regular diet for patients in Siriraj Hospital
Supatra Rattanapaisarnkit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,694
รวม 1,699 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 10,171 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 32 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 6 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 2 ครั้ง
รวม 10,211 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.28