กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Food sciences มีข้อมูลจำนวน 1 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Food sciences (140)
(1) Antioxidative compounds from selected Thai herbs and spices and effects of thermal process on their stabilities
Pornpimol Raksakantong ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Rheological, chemical and microbiological qualities of Swai catfish (Pangasius hypophthalmus) sausage containing fermented soybean processed by high pressure or thermal treatment
Jiranat Techarang ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Modification of tapioca starch granule surfaces on soluble fiber formation
Kewalee Prompiputtanapon ;Sunanta Tongta ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(4) Effect of broken cell percentage in powdered citrus peel tissue on elution of constituent materials to a solvent
Yidi Cai;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(5) Effect of inclusion conditions on characteristics of spray dried whey protein hydrolysate/γ-cyclodextrin complexes
Sureerat Rukluarh;Kobsak Kanjanapongkul;Noppadol Panchan;Chalida Niumnuy ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(6) A preliminary study of high pressure processing effect on quality changes in Nanglae pineapple juice during cold storage
Nuntawan Chuensombat;Natthakan Rungraeng;Sutthiwal Setha;Phunsiri Suthiluk ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(7) Effect of mao (Antidesma sp.) pomace supplement on growth performance and economic evaluation of broilers
Kochapan Seedarak;Kanda Lokaewmanee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(8) Effect of ultraviolet-C (UV-C) irradiation on physicochemical changes of fresh-cut baby corn during storage
Nan Theint Ngu Lwin;Piyatida Yotap;Kiaothip Phimmaha;Surassawadee Promyou ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(9) Application of active edible coating from chitosan incorporated with Cashew (Anacardium occidentale) leaf extracts for extending shelf life of lime fruits
Mooksupang Liangpanth;Wirongrong Tongdeesoontorn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(10) Effect of carboxymethyl cellulose coating containing ZnO-nanoparticles for prolonging shelf life of persimmon and tomato fruit
Mooktida Saekow;Matchima Naradisorn;Wirongrong Tongdeesoontorn;Yasunori Hamauzu ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(11) Food innovation program in the ASEAN
Maria Patricia V. Azanza ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(12) Effect of sheet forming method on the qualities of gluten-free rice wonton sheet
Kajongjit Thongthang;Savitree Ratanasumawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(13) Effect of different drying processes on physical properties and carotenoid content of Gac fruit (Momordica cochinchinensis Spreng.)
Sirinthip Pinthong;Kunchit Judprasong;Nuttapol Tangsuphoom;Sitima Jittinandana;Yupaporn Nakngamanong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(14) Effect of drying and storage times on aroma quality of Khao Dawk Mali-105 brown rice
Ruchirus Muthikul;Supeeraya Arsa;Chockchai Theerakulkait ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(15) Influence of long-term aging of rice paddy on qualities of fresh and dried rice noodle
Natsinee Duangkaew;Wannasawat Ratphitagsanti ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(16) Screening and identification of acetic acid bacteria (AAB) producing coenzyme Q10 from plant materials
Neungnut Chaiyawan;Pornpoj Srisukchayakul;Wanlapa Lorliam;Lawan chatanon;Somporn Moonmangmee;Jirawat Eiamwat;Taweesak Malimas;Jaruwan Sitdhipol ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(17) Characterization of O/W Pickering emulsion by NMR
Wiphada Mitbumrung;Shingo Matsukawa;Surangna Jain;Thunnalin Winuprasith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(18) Preparation and characterization of tapioca starch-chitosan hybrid material by non-solvent precipitation method
Apinyaporn Boonsakulthongchai;Ampa Jimtaisong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(19) Optimization of polysaccharide extraction from Okra (Abelmoschus esculentus) by using response surface methodology
Phanuphong Chaiwut;Punyawatt Pintathong;Natthawut Thitipramote;Sarita Sangthong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(20) Effect of solid state fermentation with Trichoderma spp. on phenolic content and antioxidant capacities of mature Assam tea leaves
Usa Kritsadaruangchai;Phanuphong Chaiwut;Putarak Chomnunti;Narit Thaochan;Angkana Saikeur;Punyawatt Pintathong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(21) Antimicrobial activity of oil extracted from Rana tigerina skin and its impact on gelatin-based film
Supatra Karnjanapratum;Passakorn Kingwascharapong;Sitthipong Nalinanon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(22) Postharvest suppression of gray mold (Botrytis cinerea) on peach through application of n-propyl dihydrojasmonate
Sirinan Suktawee;Masahiro Shishido;Shanshan Wang;Ampa Kongsuwan;Suthisak Saengtharatip;Takanori Saito;Katsuya Okawa;Hitoshi Ohara;Satoru Kondo ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(23) Influence of harvest maturity and storage condition on changes on volatile compounds of Phulae pineapple fruit
Pisoot Yoyponsan;Sukanya Thuengtung;Yukiharu Ogawa;Matchima Naradisorn;Sutthiwal Setha ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(24) Application of artificial neural networks in the prediction of fruit damages and hand weight in Cavendish banana
Johnson Ogunsua;Rattapon Saengrayap;Habib Ullah;Saowapa Chaiwong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(25) Development of pineapple pulp paper modified with zinc oxide nanoparticles and their antifungal properties
Kiattisak Tuiwong;Kachaporn Masoongnure;Suttiporn Pinijsuwan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(26) Effect of Pre-treatment by Ultraviolet-C (UV-C) Irradiation Incorporated with Hydro-cooling on Postharvest Quality of Red Hot Chili (Capsicum annuum L.)
Hirun Jaruekdee;Surassawadee Promyou ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(27) Effect of Combination Treatment of High Pressure Processing and Anti-browning Agents on Discoloration of Fresh-cut Burdock (Arctium lappa L.)
Kanae Fujimoto;Yuka Watanebe;Daisuke Hamanaka ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(28) Effect of protein hydrolysis on physical properties and antioxidant activities of cow is milk
Sasiprapa Vanitcharoen;Nattapol Tangsuphoom;Uthaiwan Suthisansanee;Chalat Santivarangkana ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(29) Effect of pre-treatment and drying temperature on physical properties, bioactive compounds and antioxidant activity of Gac powder
Aldila Setiawati;Chutamat Niwat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(30) Effects of Intermittent Warming on Quality of Papaya Fruit cv. Holland during Storage
Alex B. L. Ongom;Thamarath Pranamornkith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(31) Effects of Hot Water Combined with UV-C Treatment on Chinese kale (Brassica oleracea var. Alboglabra) during Storage
Chanthong Tavanikone;Thamarath Pranamornkith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(32) Potential of Natural Isolated Yeasts from Thai Vineyard and their Ability to Growth in Limited Nitrogen Source of Wine Production
Orachorn Mekkerdchoo;Phromporn Jirachanchai;George Srzednicki;Nikki Lohitnavy ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(33) Evaluation Injury Characteristics of Bacillus Spores by Combination of Hydrostatic Pressure with Alkaline Electrolyzed Water
Koki Morita;Masaki Naka;Masaki Naka;Kyohei Arimura;Yoshinori Kamitani ;Daisuke Hamanaka ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(34) Isomalto-oligosaccharides production from rice flour and cassava starch
Premsuda Saman;Chutima Kuancha;Achara Chaiongkarn;Somporn Moonmangmee;Bundit Fungsin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(35) Stability of spray-dried synbiotics containing Lactobacillus plantarum DSM 2648 and exopolysaccharide from Pediococcus acidilactici TISTR 2612 and its vivo effectiveness
Achara Chaiongkarn;Jirapa Dathong;Wipaporn Phatvej;Premsuda Saman;Chutima Kuancha;Siritorn Teetavet ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(36) Antioxidative Properties of Essential Spices in an Indonesian Non-Alcoholic Beverage Bir Pletok
Angela Irena Wibawa;Uthaiwan Suttisansanee;Sitima Jittinandana;Nattapol Tangsuphoom ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(37) Stability of corn cobs extract in powdered and concentrated form
Pajaree Ingkasupart;Sitthipong Nalinanon;Patthapon Tangkananon;Vitsarut Changsamrit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(38) Effect of harvesting season, maturity stage and storage temperature on internal browning and postharvest quality of Phulae pineapple
Sureeporn Sukporn;Chirat Sirimuangmoon;Satoru Kondo;Sutthiwal Setha ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(39) Efficacy of organic acids and hot water treatment to inactivate E. coli inoculated on sunflower sprouts
Kriangkrai Phattayakorn;Arunya Prommakool;Wanticha Savedboworn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(40) Development of a droplet digital Polymerase Chain Reaction assay for peanut detection of food allergens
Sasithon Temisak;Watiporn Yenchum;Jiranun Boonnil;Kanjana Hongthong;Phattaraporn Morris ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(41) Development of drop test immunoassay for melatonin detection
Pongsathon Phapugrangkul;Yuwada Rungrote;Noppawan Dachraksa;Ghit Laungsopapun;Amorn owatworakit;Siwatt Thaiudom;Ian Jones ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(42) Effect of pectin and gellan gum on particles and added solid is stability in drinking fermented goat milk
Ukrit Jaroenkietkajorn;Sakda Mahapokai;Sukanya Wichchukit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(43) Comparative study on protein digestibility, protein patterns, antioxidant activities of raw, cooked and fermented soybeans
Sunantha Ketnawa;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(44) Morphological structure, starch fractions and starch digestibility of three pigmented rice cultivars cooked by microwave cooking
Sukanya Thuengtung;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(45) Effect of maturity on in vitro starch digestibility of Saba banana Musa saba (Musa acuminata x Musa balbisiana)
Florencio Collado Reginio Jr.;Sunantha Ketnawa;Takeo Shiina;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(46) Anti-inflammatory, antioxidant and quinone reductase inducing effects of Lumyai Thao (Dimocarpus longan var. obtusus) seed extract
Viriya Nitteranon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(47) Nutritional and antioxidant properties of selected-commercial mushroom in Thailand
Krittalak Pasakawee;Panida Banjongsinsiri;Nowwapan Donrung;Jirawat Satiankomsorakrai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(48) Effect of processing step and condition for Japanese green tea manufacturing process on structural attribute of tea leaves and antioxidant activity of tea infusion
Wei Qin;Ryutaro Yamada;Takuya Araki;Yidi Cai;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(49) Development of Thai emotion lexicon for coffee drinking using word association and check-all-that-apply methods.
Ammaraporn Pinsuwan;Suntaree Suwonsichon;Penkwan Chompreeda;Witoon Prinyawiwatkul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(50) Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of rice noodles
Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(51) Storage stability of mayonnaise using mangosteen nanofibrillated cellulose as a single emulsifier
Pornsuda Choublab;Thunnalin Winuprasith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(52) Functional properties of vegetable powder and the application in pudding for elderly
Chanika Chimkerd;Thunnalin Winuprasith ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(53) Factors affecting stability of lycopene and ß-carotene from Gac aril powder by freeze drying
Narisara Kumkong;Benjawan Thumthanaruk;Panida Banjongsinsiri ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(54) Development of calcium enriched rice pasta by extrusion process
Chutima Mattar;Wannasawat Ratphitagsanti ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(55) Addition of dietary fiber for enriched nutrition of gluten-free Macaroni
Arunwadee Sukchum;Wannasawat Ratphitagsanti ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(56) Functional properties of dual-modified rice starch
Piyarat Sirivongpaisal ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(57) Effect of spray-dried rice bran extract on inhibition of enzymatic browning in potato puree
Supakit Threranukool;Supatcha Kubglomsong;Chockchai Theerakulkait ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(58) Effects of beeswax on properties and biodegradation of baked corn starch foam
Surapong Meechai;Nattapong Sae-Lee;Supranee Kaewpirom ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(59) Development of fish cracker from surimi supplemeted with pumpkin
Jariya Sukjantra;Nutchanet Tayeh ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(60) Evaluation of Antioxidant and Antifungal Activities of Pumpkin By-product and Its Application in Banana
Paweena Jarungjitaree;Matchima Naradisorn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(61) Cassava, cyanide and hypothyroidism
Brian J. B. Wood ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(62) Novel postharvest technologies for prolonging fruit shelf life in Japan
Daisuke Hamanaka ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(63) Bioactive compounds in fruits are affected by light quality
Satoru Kondo ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(64) Application of advanced oxidation processes (ozone/UV) to reduce Escherichia coli contamination in flour slurry from rice noodles production
Amornrat Jewsuwan;Aluck Thipayarat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(65) Effects of natural fermentation on the rice slurry properties related to rice paper production
Bussaya Phattra;Metinee Maweang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(66) Effect of gelatin concentrations and glucose syrup to sucrose ratios on textural and optical properties of gelatin gel
Malynn Porayanee;Pichayada Katemake;Kiattisak Duangmal ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(67) Kinetic study on the thermal denaturation of protein in yellowfin tuna meat
Pimravee Ngamkala;Thayawat Uthaijunyawong;Ratchaneeporn Ai-Tang;Chotika Viriyarattanasak;Suwit Siriwatanayotin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(68) The effects of isomaltulose-based beverage on postprandial plasma glucose and lipid profiles in obese men
Phim-on Suklaew;Passakorn Suraphad;Sirichai Adisakwattana;Sathaporn Ngamukote;Sriwatana Songchitsomboon;Kittana Mäkynen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(69) The comparative study of factors affecting consumer is decisions to select independent and chain restaurants in bangkok
Kaweewat Bootudom;Ajchara Kessuvan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(70) Logistics cost estimation and analysis for exporting green bean from Indonesia to Singapore
Fauzan Romadlon;Jirachai Buddhakulsomsiri;Parthana Parthanadee;Warut Pannakkong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(71) Relationships between starch digestibility and gelatinization degree of cooked rice with structural change
Masatsugu Tamura;Jaspreet Singh;Lovedeep Kaur;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(72) Effect of replacing sucrose by isomaltulose in green tea beverage on postprandial glucose level and antioxidant capacity in healthy subjects
Passakorn Suraphad;Phim on Suklaew;Sirichai Adisakwattana;Sathaporn Ngamukote;Sriwatana Songchitsomboon;Kittana Mäkynen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(73) Effect of rice bran protein and cassava starch ratio on physical, mechanical and structural properties of rice bran protein-cassava starch composite film
Sucheera Somboonsub;Supawan Thawornchinsombut ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(74) Effects of roasting conditions on bioactive compound profile of purple maize (Zea mays L.) using response surface methodology
Khongpan, N.;Anprung, P. ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(75) Effect of dry heating temperature and time on radical scavenging activities and bioactive compounds in black rice varieties (Oryza sativa L. indica)
Tanghiranrat, J.;Anprung, P. ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(76) Effect of alpha-amylase hydrolysis on reducing sugar and viscosity of two brown rice flours
Busakorn Sajaroen;Piyachat Chai-uer;Doungjai Thirathumthavorn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(77) Comparative study of color retention of dried stevia leaves (Stevia rebaudiana Bertoni) by single-stage drying and multi-stage drying
Praphun Jino;Rittichai Assawarachan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(78) Effects of photoperiod and storage temperature on inulin and fructo-oligosaccharides accumulation in In vitro microtubers of kaentawan (Helianthus tuberosus L.)
Siriluk Polsa;Budsaraporn Ngampanya ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(79) The effect of gac fruit preparation addition on characteristics of yoghurt
Weerapatra Sawaengwutthipan;Prasong Siriwongwialichat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(80) Moisture sorption isotherm of chicken breast
Chaiwate Rimkate;Suwit Siriwattanayothin;Chairath Tangduangdee;Montira Nopharatana ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(81) Encapsulation of soybean extract using spray drying
Jongrak Poomkokrak; Chalida Niamnuy;Kwanchai Choicharoen;Sakamon Devahastin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(82) Development of powder and ready to health drinks using aloe vera
Rewadee Meesat;Srisak Trungwachrakul;Panida Bunjongsinsiri;Bussakorn Praditniyakul;Wannee Suttivattanavet;Narongdej Asa;Narongdej Asa;Jirawat Eiamwat;Benjawan Keattisin;Damrongchai Sittisamang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(83) Immuno-regulatory activities of non-starch polysaccharide extracted from rice during grain development
Praemai Jungrussameepanich;Tzou Chi Huang;Prisana Suwannaporn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(84) Effect of drying on total phenolic compounds, antioxidant activities and physical properties of palm sugar
Rapeeporn Aeimsard;Benjawan Thumthanaruk;Rattakorn Jumnongpon;Supaporn Lekhavat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(85) The use of pasteurization to control microbial growth in rubber latex
Anyawee Parichkul;Phanida Saikhwan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(86) Gelatin from chicken feet: papain-assisted extraction, characterization and its application
Ruri Widyasari;Saroat Rawdkuen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(87) A study of factors that affect attitude toward deploying smart-farm technologies in Tanud subdistrict, Damnoen Saduak district in Ratchaburi province
A. Tubtiang;S. Pipatpanuvittaya ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(88) Functional prebiotic activity of inulin and fructooligosaccharides
Rapeepat Ruekjumnong;Budsaraporn Ngampanya;Pramote Khuwijitjaru;Phimchanok Jaturapiree;Suwattana Pruksasri ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(89) Variability and stability analysis for seed yield and its components in chickpea (Cicer arietinum L.)
Pyare Lal Johnson;Shailaja Sai;Hem Chand Nanda;Raj Narayan Sharma ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(90) Effect of sucralose on browning reaction in sucrose/sucralose/lysine model system
Patinya Kongkaoroptham;Montira Nopharatana ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(91) Effects of UV-C irradiation on ripening quality and antioxidant capacity of mango fruit cv. Nam Dok Mai Si Thong
Amelia Safitri;Theerapong Theppakorn;Matchima Naradisorn;Sutthiwal Setha ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(92) Comparative functional properties of jellyfish (Lobonema smithii) protein hydrolysate as influenced by bromelain and hydrochloric acid
Somboonsak Silaprueng;Benjawan Thumthanaruk;Pisit Wongsa-ngasri ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(93) Total phenolics, flavonoids and antioxidant activity of macroalgae fermented with lactic acid bacteria
Alisa Sakulpong;Amornrat Wongklom;Parinya Moonsin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(94) Effect of pasteurization on protein and fat contents remaining in coconut milk
Wipawee Konkamdee;Phanida Saikhwan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(95) Production and characteristic of sesame proteins
Sangkhom Singharaj ;Ekasit Onsaard ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(96) Recovery of used frying palm oil by acidified ash from rice husk
Sakulthaijaidee Nattaporn;Thamakorn Porjai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(97) Evaluation of different resistant starch types for stimulating growth of the dominant lactic acid bacteria inhabiting human colon
Chalinee Tananchai;Sunanta Tongta;Sureelak Rodtong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(98) Control of postharvest anthracnose of mango using pomelo albedo extracts
Matchima Naradisorn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(99) Total phenolics, flavonoids and antioxidant activity of fresh water macroalgae from Ubon Ratchathani, Thailand
Thidarat Kosasu;Amornrat Wongklom;Parinya Moonsin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(100) Effect of transport packages on quality and consumer perceptions of Angelica (Angelica sinensis Oliv.) for handling to destination
Bussakorn Praditniyakul;Wisanee Nuamekin;Siriwan Tungsangprateep;Penchom Photjanataree;Ratchaneewan Kulchan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(101) The Comparative Study of Arabica Used Coffee Grounds and Temephos in Controlling the Aedes aegypti Larvae
Khanobporn Tangtrakulwanich;Benjarat Suwannawong;Panita Nakrung ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(102) Textural and Physical Properties of Coconut Milk Ice Cream with Bacterial Cellulose
Pongsapak Promrith;Ampawan Tansakul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(103) Application of the Kano Model on Consumer Demand for Immune- Boosting Beverages
Sikarin Masamran;Supattra Supawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(104) Optimization of Extraction of Vitamin E and γ Oryzanol from Thai Rice Germs Using Response Surface Methodology
Palita Wangsuntornpakdee;Methavee Peanparkdee ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(105) Chemical Constituents of Vernonia cinerea (L.) Less and Their Antioxidant Activity
Titasmith Wannasetdecho;Chanikarn Sonklin;Siriporn Pranee;Samitthichai Seeyangnok ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(106) Effect of Tapioca Starch on Gel Characteristics of Threadfin Bream Surimi
Worawan Hongviangjan;Warangkana Sompongse ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(107) Preparation and Characterization of Biodegradable Thermoformed Tray from Thermoplastic Cassava Starch/poly(lactic acid) Blend Incorporating Encapsulated Black Pepper Essential Oil
Chanakorn Yokesahachart;Jaruporn Rakmai;Udomluk Sukatta;Prapassorn Rugthaworn;Keowpetch Lobyam;Nattaporn Khanoonkon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(108) Development of Biofoam Trays from Cassava Starch Blended with Citric Acid-modified Starch and Sugarcane Bagasse Cellulose Fiber
Nattaporn Khanoonkon;Pornthep Yenpirun;Sunee Chotineeranat;Pathama Chatakanonda ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(109) Multiplication of Mungbean Seeds Through Farmer Networks Enhancing Seed and Food Security
Papassorn Wattanakulpakin;Supalak Sattayasamitsathit;Kantima Thongsri;Chuchat Bunsak ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(110) Comparing Sources of Nitrogen Fertilizer on Growth in Sunflower Microgreens
Paweena Hassama;Manoon Sirinupong;Eaknarin Ruangrak ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(111) The Impact of COVID-19 Pandemic on Thai Processed Seafood Export Supply Chain
Samatthachai Yamsa-ard;Sasiwan Sae-Lim;Juthamas Dechubon ;Teeris Thepchalerm ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(112) Phenolic Compounds from Cricket Powder and Its Protein Extract after Passing through the Simulated In vitro Digestion
Punyanuch Sirichocktanasap;Wasaporn Preteseille Chanput ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(113) Effect of Cooking Conditions on the Nutritional Composition of Some Cooked Dry Beans
Pongnutt Songjitsomboon;Kiattisak Duangmal ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(114) Nutritional and Physical Changes of Crispy Waffles Due to the Replacement of Wheat Flour with Coconut Flour
Thanathorn Asavarujanon;Savitree Ratanasumawong;Pinthip Rumpagaporn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(115) Encapsulation Maltodextrin with Spray Drying Affecting on Shiitake (Lentinula edodes) Protein Hydrolysate Properties
Natnirin Booranasakawee;Panida Banjongsinsiri;Nowwapan Donrung ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(116) Absorption Efficiency of Oxygen Scavenger and Shelf-life Prolongation of Bakery Product
Pattharaporn Ringpirom;Pornteera Rattanarat;Ratchaneewan Kulchan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(117) The Sustainable Transformation of a Specialty Coffee Supply Chain in Jamaica
Samantha D. Nelson ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(118) Antimicrobial Activity of Alternative Surfactants on Foodborne Pathogenic Bacteria
Pensupha Boonprakobsak;Chitsiri Rachtanapun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(119) Antibacterial and Antibiofilm Activities of Lupanes from Glochidion daltonii against some Opportunistic Bacteria
Rinda Trongdee;Wisatre Kongcharoensuntorn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(120) Bombyx mori (B. mori) silk fibroin blend scaffold as biomaterial for corneal epithelial cell
Pattravee Thong-on;Kanyanat Kaewiad;Pratthana Chomchalao;Pattaranapa Nimtrakul;Waree Tiyaboonchai ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(121) Attitude Towards Farming Career of Farmers Heirs in Upper Northern Region of Thailand
Supannika Lursinsap;Ruth Sirisunyaluck;Suraphol Sreshthaputra;Juthathip Chalermphol ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(122) Integration of ERP System for Milk Cooperative: A Comparative Study Using Value Stream Mapping
Anvar Variskhanov;Punyaporn Suwandecha;Samatthachai Yamsa-ard ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(123) Screening for Moniliella sp. Glucosamine Biosysthesis
Vu Kim Thoa;Nguyen Thi Phuong Thao;Nguyen Thi Minh Khanh;Vu Nguyen Thanh ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(124) Artificial neural networks application on the prediction of vacuum cooling process in commercial scale and quality of ready-to-eat mixed fresh-cut lettuces
Warissara Wanakamol ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(125) Development of Hom Nil and Hom Ubon Rice Wine
Nitjaree Maneerat;Aonjai Duangjan;Supeeraya Arsa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(126) Effect of Defatted Rice Bran Addition on Properties of Texturized Soy Protein Products
Thanaporn Pengjun;Thiranan Kunanopparat;Suwit Siriwattanayotin ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(127) Physical Properties of Dried Fermented Noodle (Kanom-Jeen) Made from Organic Niang Guang Rice
Kanitta Boonfueng;Piyatida Na-Pattalung;Roumchon Watcharakasemsin;Savarak Chantaratheptimakul;Sukanya Wichchukit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(128) Volatile Compound Analysis of Monthong Durian Harvested at Different Maturity Stages using Flash Gas Chromatography Electronic Nose
Phurit Ngoenchai;Suntaree Suwonsichon;Pitiporn Ritthiruangdej;Wannee Jirapakkul;Peerapong Sangwanangkul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(129) Carbon footprint analysis of Post-Consumer Recycled PET Value Chain of different plastic collection regions
Suphattra Kongseecha;Apichaya Lilavanichakul;Amporn Sane ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(130) Durian Farmer Adoption of Smart Farming Technology: A Case Study of Chumphon Province
Patteera Wetchasit;Apichaya Lilavanichakul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(131) Quantity and quality assessment of food loss on the farm for the tomato production system; a case study in Hot District large-scale farming group, ChiangMai, Thailand
Pichayapak Channiyamathorn;Suraphol Sreshthaputra;Ruth Sirisanyaluck;Juthathip Chalermphol ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(132) Protective effect of soybean powder as a cryoprotectant and encapsulating material on the survival of Lactobacillus fermentum SK54 during freeze drying, storage and exposure to simulated gastrointestinal conditions
Kanyanat Kaewiad;Sanae Kaewnopparat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(133) The efficiency of lutein and zeaxanthin in Zea mays Linn. on protecting human corneal epithelial cells from photo-oxidative damage
Kanyanat Kaewiad;Krongkan Kingkaew;Somkamol Intawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(134) Correlation between mycelium-inoculated detached leaf and field assessments of resistance to Cercospora canescens in mungbean
Tana Jaichopsanthia;Ketwalee Siwapithakpong;Pakhawat Pookhamsak;Apinya Khairum;Witsarut Chueakhunthod;Akkawat Tharapreuksapong;Piyada Alisha Tantasawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(135) Assessment of Paralytic Shellfish Poisoning Toxins in Green Mussel (Perna virisdis) of Street Food Grilled Dish in Bangkok: A Food Safety Concern
P. Nochit;W. Kulsawat;R. Samran;J. Khunsamut ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(136) Structural Packaging Designs for Exporting Nam Dok Mai Mango by Air Freight
Krit Thonglong;Lerpong Jarupan;Pattarin Leelaphiwat;Uruchaya Sonchaeng ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(137) Bioactive compounds and antioxidant properties of Houttuynia cordata for hair cosmetic application
Natthawut Thitipramote;Pichayawee Piwngern;Sariya Koontemsap;Prinyaporn Pradmeeteekul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(138) Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of Different Varieties of Cherry Tomato Extracts
Natthawut Thitipramote;Tipparat Longthong;Prinyaporn Pradmeeteekul;Junniphaphorn Nimkamnerd;Pornchanit Vongnititorn;Witayapan Nantitanon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(139) Comparison of chemical and functional properties from different tea types to Dried Butterfly Pea Flower
Jieyan Zhang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(140) Comparison of chemical and functional properties from different tea types to Dried Butterfly Pea Flower
Jieyan Zhang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,587
รวม 2,594 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 163,420 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 107 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 106 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 30 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 9 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 4 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 4 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 1 ครั้ง
รวม 163,682 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124