กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Food industry and trade มีข้อมูลจำนวน 4 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Food industry and trade (67)
(1) การเพิ่มสมรรถภาพการวางแผนความต้องการของโซ่อุปทานในอุตสาหกรรมการผลิตอาหารพาสเจอร์ไรส์
บุญชัย จันทร์กระจ่างเลิศ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Accounting Information Usefulness for Performance Evaluation and Its Impact on Firm Success: An Empirical Investigation of Food Manufacturing Firms in Thailand
Jirapa Hall ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) A study of behavior of officer workers in ordeing [sic] home delivery food : a case study of office workers in the Silom area
Supannee Saelee ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) The suitable knowledge transfer model in food product research and development function
Krisda Bisalyaputra ;มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) An empirical study of organizational performance in small and medium enterprises : an investigation of food processing industry in Thailand
Uree Cheasakul ;สถาบันบัณฑิตพัฒนบริหารศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Population dynamics, development of food industries and the roles of local educational institutions in Northeastern Thailand
Chamnong Venuathorn ;สถาบันบัณฑิตพัฒนบริหารศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Separation, characterization and application of bromelain from pineapple wastes in Chiang Rai
Sunantha Ketnawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The effects of government assistance on the entrepreneurs' intention to internationalize : an empirical study of Thai entrepreneurs in food business
Tanyaporn Soontornthum ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Factors effecting the implementation of environmental management system ISO 14001 and application to SMEs of food industry in Bangkok Metropolitan and vicinity
Tan Raweesawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Mineralization process of acid soil mixed with food industry sludge
Warut Namatra ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Stress coping behaviour among workers in a food and beverage factory in Nakornpathom province
Pittaya Namark ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) The development of a prototype web-based investment information support system in food manufacturing business
Napat Weerawanich ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Market promotion factors affecting the decision to apply for membership of health centers in Bangkok
Sutthimarn Samathi ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Economic factors and food safety policy of the european union affecting the aggregate demand of Thai frozen chicken exported to the European market : a case study of Germany and the Netherlands
Prakit Boonpornprasert ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Knowledge, attitude and practice of hawkers in street food and food sanitary condition of street food in Ladkrabang Bangkok
Arpornpan Poyoung ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Development of production process of acidified foods packed in retortable pouch for cottage industry
Piyaporn Kingboo ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Development of quality assurance system and improvement of sanitation and hygiene practice in the central bakery plant at the 2[supersript]nd bus terminal Nakornratchasima province
Worrawalan Phoonsawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) ผลของน้ำทิ้งจากอุตสาหกรรมอาหารประเภทต่างๆ ที่นำมาใช้เป็นอาหารเลี้ยงยีสต์ Rhodotorula mucilaginosa ต่อสมบัติเชิงคุณภาพและปริมาณของคาโรทีนอยด์จากยีสต์
วิจิตรา สานพภา ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) The High Export Growth Potential of the Thai Food Industry
Sarasit Booppanon ;มหาวิทยาลัยรามคำแหง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Thai foreign investment in western China : case studies of Thai MNCS in food processing industry in Guangxi Zhuang autonomous region during 2000-2008
Jesadapan Thongsrinuch ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Food industrial by-product utilization by using the extrusion process
Supatinee Suksom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) ปัญหาเกี่ยวกับต้นทุนการผลิตและราคาจำหน่ายผลิตภัณฑ์ ขององค์การผลิตอาหารสำเร็จรูป
บวรพรรณ รัฐประเสริฐ ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Source tracking of Salmonella enterica in broiler production by Pulsed-Field Gel Electrophoresis (PFGE)
Roikhwan Soontravanich ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Value creation strategy and marketing performance of food businesses in Thailand : an empirical investigation of the antecedents and consequences
Mullika Jumpapang ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Perishable food sourcing management on island area in Trat province
Nuttaporn Takhet ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Perishable food sourcing management on island area in Trat province
Nuttaporn Takhet ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Business informatics in food enterprise in Northern Thailand
Kaja Chaithanuwongse ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) The influence of marketing logistics functions and consumer's internal factors on purchase intention of halal food in Thailand
Syukur, Muhammad ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) The effect of firm characteristics on traceability costs and benefits in food supply chain : a case study of Serang city, Indonesia
Khoifin, Kiki ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) The effect of firm characteristics on traceability costs and benefits in food supply chain : a case study of Serang city, Indonesia
Khoifin, Kiki ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Effect of banana peel extract fortification in frying oil on storage stability of mung dalmoth
Bhusal, Padm Raj ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Separation, characterization and application of bromelain from pineapple wastes in Chiang Rai
Sunantha Ketnawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Perishable food sourcing management on island area in Trat province
Nuttaporn Takhet ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) สภาพการอยู่อาศัยของแรงงานในสถานประกอบการอุตสาหกรรมแปรรูปอาหารและประมงขนาดใหญ่ในเขตเทศบาลนครสมุทรสาคร จังหวัดสมุทรสาคร
สิรินทร นรินทร์ศิลป์ ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) สภาพการอยู่อาศัยของแรงงานในสถานประกอบการอุตสาหกรรมแปรรูปอาหารและประมงขนาดใหญ่ในเขตเทศบาลนครสมุทรสาคร จังหวัดสมุทรสาคร
สิรินทร นรินทร์ศิลป์ ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) สภาพการอยู่อาศัยของแรงงานในสถานประกอบการอุตสาหกรรมแปรรูปอาหารและประมงขนาดใหญ่ในเขตเทศบาลนครสมุทรสาคร จังหวัดสมุทรสาคร
สิรินทร นรินทร์ศิลป์ ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Effect of spokesperson types and the use of first person pronoun in crisis communication on food organization reputation and purchase intention
Sarinya Kongtieng ;มหาวิทยาลัยกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Development of energy gel enriched with bioactive compounds from colored rice extracts
Kusalin Bandasakpisal ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Demand fluctuation in restaurant industry; patterns, impacts, and management strategies : a case study in fine dining restaurants in Phuket
Wiphaporn Jobrich ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Effect of spokesperson types and the use of first person pronoun in crisis communication on food organization reputation and purchase intention
Sarinya Kongtieng ;มหาวิทยาลัยกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Employee retention of first line managers of Thailand\'s food industry
Pattakorn Varayonpinit;Paratchanun Charoenarpornwattana;Paranee Svastdi-Xuto ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(42) Determinants of Export Success : the case of Thai food industry
Ravadee Surisrabhan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Level of intellectual property knowledge of food and beverage manufacturing SMEs in Phnom Penh, Cambodia
Chhay Kimseng;ชาย กิมเซ็ง ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Demand forecasting food condiment using time series method
Woratanon Sirimak;Naragain Phumchusri ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(45) Operations and finances of artisanal food distriution business
Chen, Leu Shyue ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) การวิเคราะห์ปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อการขนส่งแบบควบคุมอุณหภูมิสำหรับอุตสาหกรรมอาหาร
อดุลย์ สิริรัตนาวรกุล;Adul Sirirattanaworakul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Financial plan for artisanal food platform business
Niteepong Techamontrikul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Operation plan for artisanal food platform business
Kongkrai Maksrivorawan ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Marketing plan for artisanal food platform business
Sanjay Popli ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Happy workplace factors and activities of food industry employees
Kamol Nomngamsak;Paratchanun Charoenarpornwattana;Chalong Tubsree ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(51) Relationships between supply chain capabilities, competitive advantage and business performance : an exploratory study of the food industry in Thailand
Pithachaya Sophonsaritsook ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) The Factors Affecting Perceived Value and Customer Satisfaction : Online to Offline (O2O) Food Delivery Service in China
Ying, Huang ;มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(53) Drivers and barriers to carbon footprinting for Thai livestock-based product manufacturers
Kanittha Yodprang;Panitas Sureeyatanapas ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(54) Heat transfer model of particulate foods for application in aseptic processing
Voravit Pimpitkanueng;วรวิช พิมพ์พิศคนึง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Employee retention of first line manager in Thailand food industry
Pattakorn Varayonpinit ;มหาวิทยาลัยบูรพา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Cluster approach to strengthen competitiveness of Chiang Rai SMEs in food processing industry
Namo Boonsnong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) Ultrasound-assisted food processing: a mini review of mechanisms, applications, and challenges
Alshehhi, Mahra;Wu, Guowei;Tawiwan Kangsadan ;Chew, Kit Wayne;Show, Pau Loke ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(58) Development of coffee silver skin into food beverage and testing antioxidant activity
Vang, Kimsuy;Assama Jewto;Wannika Jaipit;Sudtida Pliankarom Thanasupsin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(59) A Blockchain-based business concept for fresh food package from farm to table
Vu, Huyen Thi Thanh ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(60) A Blockchain-based business concept for fresh food package from farm to table
Vu, Huyen Thi Thanh ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(61) Gelatin gel from by-products of sand jellyfish (Rhopilema hispidum) physicochemical and biochemical characterization
Wiriya Charoenchokpanich.;Pratchaya Muangrod.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Sittiruk Roytrakul.;Sawanya Charoenlappanit.;Benjamaporn Wonganu.;Casanova, Federico. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(62) Food safety system implementation strategies for Indonesian Frozen Seafood Industry
Pratami, Ukhi Werdi ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(63) A Model for Influence of Transformational Leadership in the 21st Century on Organizational Performance of Thai Food Industry Executives
Chatchai Sanguanwongs;ฉัตรชัย สงวนวงศ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) Utilization of Chlorella Biomass through zero-waste biorefinery approach for production of bioenergy and biofertilizer
Antira Wichaphian ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(65) Developing a conceptual framework to assess export readiness of Thai processed food industry SMEs in the Chiang Mai Province
Malivanh, Xaythasone;Phavika Mongkolkittaveepol ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2Food industry and trade - - Chacheongsao. (1)
(1) Improving working conditions in a small food factory, Chacheongsao Province, Thailand
Kunwadee Rojpaisarnkit. ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
3Food industry and trade - Quality control (1)
(1) Effect of harvesting season, maturity stage and storage temperature on internal browning and postharvest quality of Phulae pineapple
Sureeporn Sukporn;Chirat Sirimuangmoon;Satoru Kondo;Sutthiwal Setha ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
4Food industry and trade –– Vietnam (1)
(1) The effect of country of origin on product evaluation, case study of instant noodle in Ho Chi Minh city
Tran Quang Huy ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 25
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,106
รวม 4,131 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 127,558 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 55 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 36 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 1 ครั้ง
รวม 127,675 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124