กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Food additives มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Food additives (28)
(1) Simultaneous analysis of some food additives by high performance liquid chromatography after sample pretreatment using dialysis
Nitra Nuengchamnong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Determination of methomyl, carbofuran and carboxin residues in for human risk assessment
Khin Lay Zan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Production of oligodextrans by Gluconobacter oxydans NCIMB 4943 and evaluation on their prebiotic properties
Santad Wichienchot ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Protease inhibitor from chicken plasma : purification, characterization and its application in surimi
Saroat Rawdkuen ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Functional properties for health in Thai foods using In Vitro model
Chitraporn Ngampeerapong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Physical and rheological properties of mixture of waxy corn starch and hydrocolloid dispersions during and after heating
Piyada Achayuthakan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Effect of hydrocolloids on physical and rheological properties of rice starch
Jetnapa Techawipharat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Formulation of snack bars containing soy protein ingredients
Philaiphan Panyeam ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Qualities and shelf stabilities of lysine-fortified deep-fried and dried instant noodles
Chatdanai Polpuech ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Formulation of rice-based noodles containing soy ingredients and hydrocolloids as quality improvers
Pichsinee Hunsuwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Formulation of frozen reduced-fat and cholesterol roti using a soy-based egg replacer
Watcharapol Khoonin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Development of formulative tube feeding for patients with infacat gastrointestinal function
Wantanee Worawongtud ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Studies on the formation of meat-like flavors
Mate Bhidyachakorawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Development of Cost Effective Assay for Phosphate Contents in Seafood and Frozen Food Samples
Atittaya Charumram ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Extraction efficiency of lead(II) from seaweed Gracilaria fisheri with food additive extractants
Charuwan Khamkaew;Sontaya Manaboot ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(16) Extraction efficiency of lead(II) from seaweed Gracilaria fisheri with food additive extractants
Charuwan Khamkaew;Sontaya Manaboot ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(17) Synthetic small molecules for isolation of Gram-positive bacteria from contaminated samples
Krittapas Jantarug;Sakol Warintaraporn;Chutima Jiarpinitnun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(18) Effect of food additives on degradation of lacquer coated in a coconut milk can
Duangkamol Promlok;Noparat Kanjanaprayut;Nuntawat Kiatisereekul;Manthana Jariyaboon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(19) Functional properties for health in Thai foods using In Vitro model
Chitraporn Ngampeerapong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Tamarind seed polysaccharide isolation from tamarind kernel powder by protease enzyme and high-intensity ultrasound
Sukhum Poommarinvarakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Food additive-drug interaction induced mutagens and possible prevention
Suyanee Suharitdamrong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Production of Flavorant and Colorant from Pacific White Shrimp (Litopenaeus vanamei) Head and Their Food Applications
Sineenath Sukkwai ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Impact of gellan incorporation on properties of fish gelatin and surimi gels
Tanyamon Petcharat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Quantitative analysis of 3-monochloropropane-1, 2-diol (3-MCPD) in soy sauce by chromatographic techniques
Nittaya Sudsiri ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Effects of Spray Drying and Freeze Drying Processes on Physicochemical Properties of α-tocopherol Encapsulated in Tripolyphosphate Crosslinked Chitosan Nanoparticles and its Application as Bioactive Compound in Edible Film
Vachiraya Liaotrakoon ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Determination of acrylamide in potato chips by gas chromatography-mass spectrometry
Chookiat Khongsiri;Aksarin Iamroeksiri;Anuwat Ratsamisomsi;Warawut Tiyapongpattana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(27) ผลของวัตถุปรุงแต่งจากพืชและน้ำมันหอมระเหยต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาไส้กรอกไก่
ปฐวี เพิ่มวงศ์นิติกร;Patawee Permvongnitikorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Multi-walled Carbon nanotube/Metal oxide composite and Graphene oxide/metal oxide composite modified electrodes for detection of food sdditives and neurotransmitters
Siraprapa Pitiphattharabun ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Food additives industry (1)
(1) Tamarind seed polysaccharide isolation from tamarind kernel powder by protease enzyme and high-intensity ultrasound
Sukhum Poommarinvarakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,438
รวม 3,441 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 44,215 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 17 ครั้ง
รวม 44,249 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104