กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Food Contamination มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Food contamination (59)
(1) Bacterial hazard and critical control point of Kanom Chen Nam Ya of street food vendors in Ratchatevee District, Bangkok Metropolitan
Awanwee Petchkongkaew ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The studies of antimicrobial resistance, plasmid profiles, and genotyping of campylobacterjejuni isolated from chicken
Jananya Sukhapesna ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Study on the correlation between the enterotoxin-producing Staphylococcus aureus isolated from prepared food and the cooks
Chariya Chomvarin;Daroon Kotimanusvanij;Arunrat Romphruk ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (บทความ/Article)
(4) Analysis of trace phthalate and adipate and esters contaminated in packaged food
Pamornrat Kneseng ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Improvements in enrichment procedures for the isolation and detection of campylobacter jejuni from meat
Pussadee Tangwatcharin ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Analysis of acrylamide contaminated in food by extraction / high performance liquid chromatography (HPLC)
Jiraporn Nitchanpansri ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) The safety of street food in Chatuchak weekend market, Bangkok metropolitan
Waewwan Wattanasiriwit ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Development of analytical method for Bisphenol A Diglycidyl Ether ‪(BADGE)‬ in oil phase from canned tuna by High Performance Liquid Chromatography ‪(HPLC)‬ technique
Supawadee Noradee ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Application of HACCP principles in tube ice manufacturing
Phannakon Phithaksantayothin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Application of HACCP principles in block ice and crushed ice manufacturing
Kukkanang Sirilaksanamanon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Cloning sequencing and cytotoxicity assays of Enterotoxin FM gene from Bacillus Cereus isolated from various food sources
Nudjaree Boonchai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Molecular typing of lactic acid bacteria isolated during Nham fermentation
Sukun Kunawasen ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Mutagenicity of 4-Hexylresorcinol and its modification effects on other mutagens in two short term assays
Suphaphan Soiphet ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) A situation analysis of production concerning the safety of low-acid and acidified foods packed in hermetically sealed containers produced from cottage industries in Thailand
Chainan Saengsurathum ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Mutagenicity evaluation of vegetables grown in diesel exhaust contaminated soil using the wing somatic mutation and recombination test in drosophila melanogaster
Janpen Saksitpitak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Development of hazard analysis critical control point model for pasteurized guava juice manufacturing in small scale industries
Jukkrit Wonglangka ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) The effect of Thai curry paste on somatic mutation and recombination induced by urethane in drosophila melanogaster
Pannee Prasarnchimontri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Detection of a possible specific serum marker in opisthorchiasis-associated cholangiocarcinoma patients
Yupa Kerdpuech ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Sample preparation and analytical method development for monitoring of Carbamate insecticide residues in food and environmental samples
Jitlada Vichapong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Study on bacterial contamination and associated factors of bottle milk in infants under six months
Panchit Promachot ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Bacterial contamination of "Somtam" in some areas of Bangkok and associated factors
Jintana Artsuntea ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Biological and genetic characteristics of vibrio parahaemolyticus isolated from raw seafoods in Thailand
Jutamas Pumiprapat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Estimation of heavy metal intake from seafood consumption in the population of Muang district Rayong province
Pimonwan Kerdthep ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Human monitoring of Aflatoxins exposure
Urathida Pengpan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Development of analytical methods for residue analysis of metal ions and insecticides in food and environmental samples
Apichai Santalad ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Potentially toxic chemicals in conventional Thai seafoods : level of polycyclic aromatic hydrocarbons in raw seafoods and the effect of processing
Atchasai Siritantikorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Nutritional quality and heavy metal contamination of street food in some area of Bangkok
Netnapit Hussamin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Studies on the formation of meat-like flavors
Mate Bhidyachakorawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Aluminium leaching into cooked meats wrapped with aluminium foil at different cooking conditions
Nisarut Chanapalpunt ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Detection of tetracycline-resistance Enterococcus spp in ready-to-eat Thai traditional fermented products
Piyanan Luengpoonlarp ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Detection of tetracycline-resistance Enterococcus spp in ready-to-eat Thai traditional fermented products
Piyanan Luengpoonlarp ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Rapid and highly sensitive analysis of ethoxyquin residues in shrimp using ultra performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Songkran Chikakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) A comparative study of nutritional quality and amount in green lettuce from organic and conventional plant based
Norathep Iamkaew ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Distribution of cadmium in laboratory-scale kale cultivation irrigated with cadmium contaminated water
Jutamas Suppradid ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Detection of Escherichia coli in water and food by using DNA probe and polymerase chain reaction
Chonticha Klungthong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Dietary intake of lead and cadmium of Thai adults in Bangkok area
Rodjana Suprapan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) ARCOBACTER CONTAMINATION IN TWO POULTRY PROCESSING PLANTS IN THAILAND
Luck Hankla ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Human health risk assessment of arsenic, cadmium, and zinc exposure through rice consumption in Bangkok
Supanad Hensawang ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Determination of silver (I) in seafood samples by ultrasonic extraction method
Apinya Navakhun;Antika Natongtam ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(40) Determination of some heavy metals in Thai local rice by ICP-MS
Supalak Kongsri;Chunyapuk Kukusamude ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(41) Development of small molecules for the detection of Listeria monocytogenes
Jirapan Saetang;Krittapas Jantarug;Chutima Jiarpinitnun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(42) Overexpression of pyranose dehydrogenase in E.coli platform
Pangrum Punthong;Litavadee Chuaboon;Jeerus Sucharitakul;Pimchai Chaiyen;Thanyaporn Wongnate ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(43) Determination of 1,2-dichloroethane (DEC) contaminated in packaged food by gas chromatography with electron capture detector
Kingkaew Kanchanaratana ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Influence of production environment on sterility of parenteral nutrition admixtures at Ramathibodi Hospital
Wanida Watbamrungsakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Development of encapsulated salmonella bacteriophages to reduce salmonella spp. in food matrices
Kantiya Petsong ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) China : the big exporter, its dark side, the case of fake food
Phongpan Somabha ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Legal measures on sanitary food transportation
Sutapat Vithayarungruangsri ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Food quality, safety and traceability for instant black rice beverage
Hour, Phann ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Development of rapid method for detection of campylobacter jejuni and campylobacter coli in chicken meat using immunomagnetic separation combined with multiplex PCR assay
Pattarapong Wenbap;ภัทรพงศ์ เว้นบาป ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Determination of acrylamide in potato chips by gas chromatography-mass spectrometry
Chookiat Khongsiri;Aksarin Iamroeksiri;Anuwat Ratsamisomsi;Warawut Tiyapongpattana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(51) Decontamination of major Salmonella serovars derived from poultry farms on eggs using phage cocktail
Wattana Pelyuntha;Ruttayaporn Ngasaman;Mingkwan Yingkajorn;Kitiya Vongkamjan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(52) Elimination of salmonella typhimurium and escherichia coli on leafy vegetables by using ozone microbubbles
Asama Phaephiphat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(53) Contamination of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and influence of wood types on qualities and PAHs in smoked sausages
Jak-anan Malarut ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(54) Application of micro-nano bubbles combined with sanitizers for washing process of leafy vegetables
Pitirat Klintham ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Factors associated with food safety knowledge and practice among street food vendors in Taunggyi township, Myanmar : a cross-sectional study
Tin Aung Soe Htway ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Method validation for determination of lead and cadmium in paper for food contact using microwave digestion followed by inductively coupled plasma mass spectrometry
Netsirin Gissawong;Veerapat Ramanee;Warunrat Buranakul;Nootjarin Phonhong;Weera Suanthaisong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(57) Pesticide residues in chilies collected from chili farms in southern Thailand
Sujanya Jitlang;Panwadee Wattanasin;Kwanruthai Tadpetch;Thitima Rujiralai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(58) Assessment of health risks from exposure to sodium and synthetic preservatives, pathogenic prevalence, improving consumers safety recognition in Khon Kaen Province: traditional Thai Fermented Fish Sauce (Nam-Pla-Ra)
Mutiara Nur Isnaini ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(59) Application of ultrasonic-assisted and solid phase extraction using MWCNTs sorbent for formaldehyde analysis in food samples
Nutnicha Sakornkhum;Paitoon Sub-Udom;Netnapit Kaewchuay ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2Food contamination. (1)
(1) ผลของชนิดของผลไม้และน้ำเชื่อมต่อการละลาย ของดีบุกในผลไม้รวมกระป๋อง
สิรินดา กุสุมภ์ ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,176
รวม 1,183 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 72,400 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,389 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 16 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 73,836 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124