กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Flour มีข้อมูลจำนวน 1 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Flour (16)
(1) Composite material from natural rubber and sticky rice flour
Supanee Chantippimarn ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The Chemical and Physico-Chemical Properties of Sorghum Starch and Flour
Hathaichanok Chanapamokkhot;Masubon Thongngam ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(3) Low heat full-fat soy flour : nutritional values, functional properties and potential food application
Pimpamas Panyajiva ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Glycemic index of Khanom-Tian (KT) in type 2 diabetes and improvement of plasma glucose, serum lipids and blood viscosity after modification of its covering flour
Thanwarin Tangsermwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Sensory acceptability and nutrient stability of double-fortified wheat flour
Chakkrapong Assawapromtada ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Nitrite scavenging activity of four plant fibers incorporated into four different heat processed flour-based foods
Jeerapa Lukcompun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Substitution of wheat flour with Hom Mali rice flour in cake products
Puangrat Yammonta ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) PRODUCTION OF PURIFIED KONJAC FLOUR FROM CORMS OF BUK NUEA SAI Amorphophallus muelleri
Rarisara Impaprasert ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Induction of sister chromatid exchanges by clastogenic effect of palmyrah palm (Borassus flabelliger)
Duangsmorn Maratana ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effect of drying methods on the durian flour properties
Shitapan Bai-Ngew ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Development of batter from Myanmar Local wheat flour
Ei Mon Mon Kyaw ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Fortification of iron in brownies with Sinlek brown rice flour
Tita Foophow;Weerachon Phoohinkong;Pipat Lertkowit;Natthakarn Ketkoom ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(13) Application of advanced oxidation processes (ozone/UV) to reduce Escherichia coli contamination in flour slurry from rice noodles production
Amornrat Jewsuwan;Aluck Thipayarat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(14) Effects of protein content and extrusion condition on properties of Mung Bean Snacks
Sunantha Tangrujiwatanachai;สุนันทา ตั้งรุจิวัฒนชัย ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Physicochemical and pasting properties of rice flour, banana flour, and job's tears flour flour blends and application in gluten-free cookies
Sirinapa Sasanam.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Jintana Laohavijitjan.;Mussatto, Solange I.;Dudsadee Uttapap. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(16) Effect of drying temperature on physicochemical properties and resistant starch in unripe banana flour obtained from Kluai Khai Pratabong (Musa acuminata, AAA Group) and its application in a soup product
Waraporn Kusalaruk;Panitnart Auputinan;Trakul Prommajak;Xedzro, Christian ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,639
รวม 5,639 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 115,427 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 115,461 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212