กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Fishery products มีข้อมูลจำนวน 1 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Fishery products (19)
(1) Postharvest deterioration of seabass (Lates calcarifer) and its shelf-life extension by using Tom-Yum mix
Sunisa Siripongvutikorn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effect of oxidizing agents in wash water on improvement of gelling properties of surimi produced from low quality fish = ผลของการใช้สารออกซิไดซิ่งในน้ำล้างต่อการปรับปรุงคุณสมบัติการเกิดเจลของซูริมิจากปลาคุณภาพต่ำ
Suttirug Phatcharat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effect of phosphate compounds on setting and gel-forming ability of surimi from bigeye snapper and threadfin bream
Orawan Julavittayanukul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Inhibition of phenoloxidase from black tiger prawn (Penaeus monodon) by Maillard reaction products (MRPs)
Kanokwan Matmaroh ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effect of pH. Lipids and protein crosslinkers on the properties of surimi film from tropical fish
Krittabhart Chinabhard ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effect of lipid oxidation on discoloration and physicochemical changes of cuttlefish (Sepia pharaonis) and squid (Loligo peali) musie during frozen storage
Amonrat Thanonkaew ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Effect of lipid oxidation on discoloration and physicochemical changes of cuttlefish (Sepia pharaonis) and squid (Loligo peali) musie during frozen storage
Amonrat Thanonkaew ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Characterization of muscie proteins and interaction between myofibrillar proteins and myglobin of Dark-Fleshed fish used for surimi production
Manat Chaijan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Yaowapa Thiansilakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Yaowapa Thiansilakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) The role of lizardfish trimethylamine-N-oxide demethylase in the aggregation of muscle during frozen and children storage
Kittima Leelapongwattana ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Gelling properties of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) meat and gel stability as affected by multiple freeze-thawing
Patchaniya Eakpetch ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Alkaline proteases from giant catfish viscera : Recovery by phase partitioning and their food applications
Sunantha Katnawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Gelation proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
Soottawat Benjakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (งานวิจัย/Research report)
(15) Optimization of growth conditions of Halobacterium salinarium strain AO2 and Tetragenococcus halophilus strain TS64 related to fish sauce (NAMPLA) fermentation
Nattima Eungruttanagorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Role of endogenous transglutaminase in setting of surimi from some tropical fish
Chakkawat Chantarasuwan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Improvement of gel quality of Surimi from Bigeye snapper (Priacanthus tayenus)
Yuwathida Kwalumtharn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimi
Kosol Lertwittayanon ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Post-harvest handing affecting chemical quality of anchovy and fish sauce (Nam-pla) from natural fermentation process
Rojyotin Tiamsai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,033
รวม 4,041 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 242,194 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,659 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 493 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 86 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 29 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 244,491 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212