กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Fermented food มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Fermented Food (4)
(1) การประยุกต์ใช้โบรโมเปอร์ออกซิเดสเพื่อวิเคราะห์ปริมาณสารประกอบเอมีนในอาหารหมักดองด้วยวิธี Enzyme coupling assay
รุ่งนภา ช่อทองดี;Rungnapa Chotongdee ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Detection and Partial Characterization of Bacteriocin Produced by Leuconostoc Isolated from Thai Fermented Food
Pongsak Rattanachaikunsopon;Saito, Tadao;Sunee Nitisinprasert ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(3) Value enhancement of fermented ground pork product using Y-aminobutyric acid producing starter lactic acid bacteria
Anussara Ratanaburee ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Bacteriocines from lactic acid bacteria ioslated from fermented fish products
Nootjaree Sonsa-ard ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Fermented foods (24)
(1) Effects of ammoniacal nitrogen addition in wine fermentation
Witayapan Nantiyanon ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Beneficial effects of Thai indigenous plants and their probiotic fermented beverages on diabetes mellitus
Winthana Kusirisin ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Study of nickel resistance plasmid in lactic acid bacteria isolated from fermented vegetables and fruits
La-ongtip Mathurasa ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Control of listeria monocytogenes in Nham : a traditional fermented pork sausage by bacteriocin producing-lactic acid bacteria
Yutthana Kingcha, 1978- ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effect of starter culture addition on Thai fermented sausage production
Wiramsri Sriphochanart, 1978- ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effect of tuna internal organs quality and the acceleration of protein hydrolysis on changes in fish sauce characteristics during fermentation
Sirima Disaraphong ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Characteristics and gel formation of som-fug produced from marine fish
Siriporn Riebroy ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Identification and purification of a bacteriocin secreted by lactic acid bacteria isolated from traditional Thai fermented food
Kanjana Wittayacom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Roles of microorganism in the traditional process of fish sauce fermentation : flavor and aroma
Jeerapun Worapong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Vitamin B12 in fermented plant prodcts, and effect of cooking process
Sutarnthip Rugsagunpiwat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Improvement of soybean fermentation using co-culturing of bacillus subtilis and rhizopus oligosporus
Anittaya Kanghae ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effect of fermentation process on noni juice chemical and functional properties
Tanyong Phatthanawiboon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Metabolic products and systematic of lactic acid bacteria from fermented sausages
Chantaraporn Phalakornkule;Somboon Tanasupawat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (งานวิจัย/Research report)
(14) Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants
Jaruwan Maneesri;Payap Masniyom ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(15) Monitoring of changes in lactic acid bacteria during production ofThai traditional fermented shrimp (Kung-Som) by culturing methodand PCR-DGGE technique
Kanokwan Thongruck;Sutanate Saelao;Punnanee Sumpavapol;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(16) B-glucosidase producing bacillus spp. isolated from Thua-nao, an indigenous fermented soybean food in Thailand
Nutwara Meannui ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Molasses utilization as a carbon source of engineered agrobacterium tumefaciens fermentation for plant-based recombinant protein production
Nguyen, Luan Van;Kittipong Rattanaporn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(18) Isolation of probiotic bacteria from fermentation food and study properties to use prebiotics to promote probiotic bacteria growth
Kantira Aincharoen;Nuttaworn Suppawongsanon;Nujarin Jongruja ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(19) Controlled fermentation of Nham inoculated with lactobacillus plantarum BCC 9546 by limitation of carbon sources
sujitra piluk ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Isolation and characterization of probiotics from fermented foods for developing synbiotic powder
Warinee Sangprapai ;มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Characterization of pickled Madan made by Lactobacillus plantarumNR-MD6-18 (K2) fermentatio
Thitikorn Mahidsanan;Priyada Sittisar;Sutida Phonanak ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(22) Factors affecting consumer s purchase decision for pasteurized Thai fermented fish sauce via e-marketplace
Jutamas Polpong ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Bacterial communities in Lanna pickled mustard green and fermented soy bean from three ethnic groups in Mae Hong Son province and development of product from isolated bacterial strain
Rujipas Yongsawas ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Physicochemical, microbiological and biological properties of fermented Kepayang (Pangium edule Reinw.) seeds
Mustaffer, Nur Hafizah Binti ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Fermented foods. (1)
(1) The impact of D-limonene on cell membrane barrier of Pichia kluyveri Y-11519 from Sichuan Pickles
Chaoyi, Zeng.;Atittaya Tandhanskul.;Samatcha Krungkaew.;Witthawat Kasayapanan.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Jie, Tang.;Theerawut Phusantisampan.;Atthasit Tawai. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7,585
รวม 7,586 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 157,050 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,227 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 158,291 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.33