กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Fermented fish มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Fermented fish (11)
(1) Influence of lactic acid bacteria on carbohydrates during Plaa-Som fermentation
Narumon Phonyiam ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Influence of lactic acid bacteria on carbohydrates during Plaa-Som fermentation
Narumon Phonyiam ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Characteristics and gel formation of som-fug produced from marine fish
Siriporn Riebroy ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Iodine stability and sensory quality of fermented fish and fish sauce fermented by using iodated salt
Boualapha Chanthilath ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Technology assessment of fermented fish liquid fertilizer use for "Nern Wong" Sala (Salacca sp.) Chantaburi province
Suttiluk Ruangsuksut ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Biofilm Formation and Disinfection on the Surface of Fermented Fish (Pla-Ra) Containers
Anggita Ratri Pusporini ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Preparation process for Plaa-som starter culture
Wittawat Janpan ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Characteristics of high potential antimicrobial producing lactic acid bacteria isolated from traditional Thai Fermented Minced Fish (som-fak) and their application as starter cultures
Sumeth Piayura ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Characterization of bacteriocin-like inhibitory substance from lactococcus lactis KA-FF 1-4 isolated from fermented fish
Putthapong Phumsombat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Development of food and feed product prototype features from fermented fish industrial residues using the circular economy and lean entrepreneur concepts
Sasichakorn Wongsaichia;ศศิชากร วงศ์สายเชื้อ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Fermentation and characteristics of Som-fug produced from threadfin bream surimi
Suphattra Sirisathirasunthon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Fermented Fish Sauce (2)
(1) การหาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตน้ำปลาร้าผงโดยใช้เครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้งและเครื่องอบแห้งแบบลมร้อน
นาฏชนก ปรางปรุ;วีรกุล มีกลางแสน;นัยวัฒน์ สุขทั่ง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(2) Factors affecting consumer s purchase decision for pasteurized Thai fermented fish sauce via e-marketplace
Jutamas Polpong ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7,627
รวม 7,628 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 156,972 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,227 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 158,213 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.33