กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Digestion มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Digestion (22)
(1) Life cycle assessment of municipal solid waste-to-energy schemes in Thailand
Wirawat Chaya ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) การประเมินประสิทธิภาพของน้ำคั้นมะละกอดิบและน้ำคั้นสับปะรดในการย่อยเนื้อปลาเพื่อตรวจหาเมตาเซอร์คาเรีย
คม สุคนธสรรพ์ ;ฑูรย์ ประวัง;กาบแก้ว สุคนธสรรพ์ ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(3) The effect of roselle (HIBICUS SABDARIFFA LINN.) calyx as antioxidant and acidifier on growth performances and ileal digestibility in postweaning pigs
Wantana Aphirakchatsakun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Study on bioavailability of various forms of iron fortified in fresh wheat noodles model using in vitro digestion technique
Sooksan Pirapatdit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Lactose digestion and tolerance after consumption ready-to-eat cereal breakfast and milk in adolescents
Wanna Taveethavornsawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Study on iron bioavailability of porcine blood curd recipes by in vitro digestion method
Napaporn Kulkamtorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Effects of supplemental energy or protein sources on rumen ecology and digestibility in swamp buffalo
Viengsakoun Napasirth ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Dietary manipulation on diversity of microbial population in the rumen of swamp buffaloes (Bubalus bubalis)
Ruangyote Pilajun ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) The effect of dietary fiber on hydrogen and methane production in vegetarians
Nantana Suppapitnarm ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Lactose digestion and tolerance after whole milk and low lactose milk products consumption in middle age people
Siriporn Wichito ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Influence of conventional processing on vitamins and protein digestibility of different Thai foods
Nutjira Imanothai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Extraction of dietary fiber from cassava pulp and assessment of their mercury bioaccessibility inhibition and intestinal uptake from fish using and in vitro digestion/Caco-2 model
์Natta Kachenpukdee ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Bioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meatBioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meat
Papungkorn Sangsawad ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Nutrient composition of fresh and preserved Pangola grasses at 45 Days of regrowth stage cutting and cattle ruminal digestibility
Masjarat Tasdee ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Feeding value of dried cashew nut testa in finishing pigs Effects on nutrient digestibility and gut morphology
Pattaraporn Poommarin;Sulabo, Rommel C.;Sevilla, Cesar C. ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(16) Effects of egg yolk and sugar on lipid digestion of baked fat-blended rice flour based food
Thida Wanaloh;ธิดา วันเอเลาะ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) The Coenzyme Q10 production from Rhodopseudomonas sp. S12-13 mutant
Somchai Krairak;Nisa Krairak;สมชาย ไกรรักษ์;นิสา ไกรรักษ์ ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(18) Effect of maturity on in vitro starch digestibility of Saba banana Musa saba (Musa acuminata x Musa balbisiana)
Florencio Collado Reginio Jr.;Sunantha Ketnawa;Takeo Shiina;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(19) Relationships between starch digestibility and gelatinization degree of cooked rice with structural change
Masatsugu Tamura;Jaspreet Singh;Lovedeep Kaur;Yukiharu Ogawa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(20) Texture modification and quality improvement of easily chewable restructured pork steak by bromelain and hydrocolloids
Nachomkamon Saengsuk;ณชมกมล แสงสุข ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Metabolite profile and prebiotic activities of Pleurotus ostreatus culture on germinated riceberry rice
Nattapol Rattanachart ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Improving the quality of cassava pulp by fermented with yeast waste obtained from bioethanol processing on nutrient digestibility and milk yield in dairy cow
Gamonmas Dagaew;กมลมาศ ดาแก้ว ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Digestion. (1)
(1) The effect of bovine somatotropin on milk production, nutrient digestibility and plasma leptin of lactating goat during early lactating period
Nguyen, Thiet ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,274
รวม 2,281 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 23,982 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 28 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 18 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 6 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 24,035 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124