กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Dietary Fiber มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Dietary Fiber (44)
(1) Amino acid and dietary fiber components in certain wild mushrooms
Pirin Karpilanond ;Pokkwan Hutangura ;Warayudth Malakrong;Warittha Charoenphao ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) Effects of Blanching and Drying on Antioxidant Activity of High Dietary Fiber Powder Produced from Carrot Peels
Prawta Chantaro;พราวตา จันทโร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Optimum Drying Conditions for Production of High Dietary Fiber Powder from Lime Residues
Thanin Sukphui;ธนิน สุขผุย ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Utilization of Dietary Fiber from Lime Residues in Pineapple Juice
Proyphon Lertwanawatana;ปรอยฝน เลิศวนวัฒนา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) ผลของการบำบัดเบื้องต้นต่อองค์ประกอบของใยอาหารผงจากกากมะนาว
ไพลิน วุฒิพลากร;Pailin Wuttipalakorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effects of Processing Steps on Functional Properties of High Dietary Fiber Powder from Lime Residues
Pichupa Peerajit;พิชุภา ปีระจิตร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Physical Properties of a Model Food Incorporated with Dietary Fiber Powder from Lime Residues
Jutharat Sunprasert; จุฑารัตน์ สุ่นประเสริฐ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Formulation of dietary fiber-enriched bakery products from Nata de Coco
Sirinya Thomtong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) In-vitro bioavailability of calcium and the presence of some inhibitory factors in vegetables, legumes and seeds
Achiraya Kamchan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effect of cereals and nata de coco supplementation in hyperlipidemia
Korrakot Weratean ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Formulation of wheat flour and resistant starch mix for bakery products
Suchitra Jangchaimonta ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) The study of extraction of dietary fiber and carotenoids from carrot pomace
Temsiri Chaidet ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Formulation of wheat flour and inulin mix for bread made by different methods
Kaewta Sukheesab ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Beta-carotene, lycopene, vitamin E, sugar, soluble and insoluble dietary fiber contents in selected Thai fruits for health and diseases guidelines
Siriwan Suknicom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Formulation of a dietary fiber-enriched myanmar snack ‪(Shwe-Chi)‬ using corn milk residues
Han Su Yin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Formulation of resistant starch-enriched fresh wheat noodles and instant noodles
Napaporn Sermsai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls
Thanaporn Mahasuwanwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) The extraction and application of dietary fiber and cellulose from pineapple cores
Theeranan Prakongpan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing guava pomace and guava seeds
Patcharee Satra ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Formulation of fiber-enriched Thai traditional snacks using soybean hulls
Jiraporn Jaichuen ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Lactose digestion and tolerance after consumption ready-to-eat cereal breakfast and milk in adolescents
Wanna Taveethavornsawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) The extraction and application of dietary fiber from brewer's dried grain
Orathai Youngprawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Formulation of dietary fiber-enriched cake using sugarcane bagasse
Pawita Seekeow ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Study on the extraction of dietary fiber from soybean hulls and its application
Pennapha Kiattheerachai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles
Piya-anong Prairahong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Formulation of fiber-enriched doughnuts using ground soybean hulls and the effect on absorption of frying oil
Suchada Sukkra ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Case study on the effect of guar gum-dessert on blood lipids in teenagers
Suppornrattana Sukpum ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Effect of dietary fiber on plasma levels of insulin, estradiol, progesterone, glucose and lipids in normal Thai women
Navaporn Supingklud ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) The effect of dietary fiber on hydrogen and methane production in vegetarians
Nantana Suppapitnarm ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing dried okara and defatted dried okara
Rujirej Nuntisak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Formulation of high-fiber snack bars containing soybean hulls, pineapple core and wheat bran
Arunee Wongkasemsombat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Formulation of high fiber bakery products and Thai traditional sweets containing soybean hulls
Manee Arpanantikul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core
Suvannee Teerapapthamkul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Effects of pressurized steam blanching and hot air drying on functional properties and bitterness of dietary fiber powder from pomelo albedo
Sumaphorn Intaraprasit;สุมาภรณ์ อินทรประสิทธิ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Extraction of dietary fiber from cassava pulp and assessment of their mercury bioaccessibility inhibition and intestinal uptake from fish using and in vitro digestion/Caco-2 model
์Natta Kachenpukdee ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Effects of dietary fibre on paracetamol bioavailability
Pluemchit Panusophon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Effect of media from by-product on growth of lactic acid bacteria
Wilasinee Promjantok;Tipawan Thongsuk;Sirilux Chaijamrus ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(38) ผลของวิธีการสกัดต่อสมบัติทางเคมีกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่ของเส้นใยอาหารจากหน่อไม้เศษเหลือ
กมลลักษณ์ วิชาเร็ว ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Effect of protein and fibers on digestibility of extruded reformed rice
Kuenchan Na Nakorn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) การใช้แป้งมะเขือม่วงในผลิตภัณฑ์เนื้อโคอัดขึ้นรูปไขมันต่ำ
ปิยนาถ นันตาลิต ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Nutritional and Physical Changes of Crispy Waffles Due to the Replacement of Wheat Flour with Coconut Flour
Thanathorn Asavarujanon;Savitree Ratanasumawong;Pinthip Rumpagaporn ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(42) Extraction process and cholesterol-lowering property of dietary fiber from cassava pulp
Pornariya Chirinang ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) The effects of ripening stages of banana blossom on promoting the growth Bifidobacterium adolescentis ATCC-15703
Tanpitcha Kansamrit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) สภาวะที่เหมาะสมของการใช้ความดันสูงในการผลิตเยลลี่กล้วยพร้อมดื่มเสริมใยอาหาร
จารุวรรณ ทองสนิท โอคุมุระ;อัจฉรา แสนคม;ธิดารัตน์ ผาระนัด;วรรณภา สระพินครบุรี;เฉลิมพล ถนอมวงค์;อรรณพ ทัศนอุดม ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ (บทความ/Article)
2Dietary Fiber. (2)
(1) Formulation of inulin-enriched instant rice porridge
Wanwilai Chaimanakij. ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Producing dietary fibers from sugarcane bagasse using various chemical treatments and evaluation of their physicochemical, structural, and functional properties
Mohamed Allam, Gelan Sabry.;El-Aal, Adel Mohamed Abd.;Morsi, Mohamed Khairy Sayed.;El-Salam, Ekarm Abd El-Salam Abd. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 10
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,541
รวม 3,551 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 191,436 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,624 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 485 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 79 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 23 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 193,677 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212