กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Department of Product Development มีข้อมูลจำนวน 1 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Department of Product Development (16)
(1) Development of no-sugar-added soft Khanom Piak-Poons from Khao Dawk Mali 105 rice-based flour
Kasarin Pedcharat. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Study on the impact of high pressure processing in combination with other fruit juices on quality of Celery-based juice during refrigerated storage
Uyen, Le Ngoc Phuong. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) The effect of viscosity on physical, chemical properties and saltiness perception case study of soup-based products
Chang, Tingchen. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Effect of conventional and microwave treatments on properties of soymilk powder
Walailak Khotchai. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effect of split-gill mushroom powder, microwave heating and steaming under high pressure on saltiness and umami of clear soup
Vimolpa Hiranpradith. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Enhancing the quality of gluten-free sponge cake using hydrocolloids
Chayada Bhatpattana. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Relationship between emotion lexicon, chemical properties, sensory evaluation and cross-cultural consumer behavior on green tea varieties under different process conditions
Saynamphung Tongsai. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Evaluation of osmotically dehydrated papaya qualities by near-infrared spectrocopy and a cross-cultural study of consumer purchase intent
Bumrungrat Rongtong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Development of quick cooking black glutinous rice using superheated steam treatment
Chinnatat Piyawanitpong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Development of protein hydrolysate from silkworm pupae (Bombyx mori)
Siriorn Anootthato ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effect of microwave cooking on the quality of riceberry rice and vegetables
Chin, Lyda ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effect of hydrocolloids on quality of reformed chicken meat and chicken nugget
Panusorn Choosuk ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Drying effect on physical characteristics and total phenolic content with subsequent effect on antioxidant and antidiabetic activities of Galangal (Alpinia Galanga L) Rhizomes and Holy Basil (Ocimum Sanctum L) leaves
Muyny, Chhom ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Development of Duckweed Biscuit product
Orayanee Pannuan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) The feasibility of near-infrared spectroscopy as a process analytical tool in fertilizer manufacturing
Jittima Ruangratanakorn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Extraction and encapsulation of phenolic and anthocyanin from riceberry bran and application in instant cereal beverage
Supatchalee Sirichokworrakit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน -1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,708
รวม 5,707 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 118,794 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 118,828 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212