กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร DAIRY PRODUCTS มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Dairy products (14)
(1) Variation of raw milk fat globules and their gravity separation characteristics
Wangdi, Jigme ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Enchancing milk production performance of Australian friesian-sahiwal crossbred dairy cows under heat stress conditions in Thailand
Hanchai Umpapol ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Small scale dairy cattle farm development in the Southeastern region of Vietnam
Ngo, Van Man ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Climatic effects on dairy producti in the central part of Thailand
Somkiert Prasanpanich ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Supporting smallholder dairy farmers' groups in production and marketing of dairy products in Bhutan
Thubten Sonam ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Solid-phase extraction coupled to liquid chromatography with signal derivatization for the determination of Fluoroquinolone antibiotics in milk products
Nithachcha Phonkeng ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Optimizing milk production, milk composition, and methane emission in dairy cows : feeding oils and rumen undegradable protein
Lam Phuoc Thanh ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Studies on folic acid content in milk and products
Onanong Jansuittivechakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Studies on the Vitamin B12 Content in Milk, Powdered Milk, and Condensed Milk
Achara Utiswannakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) ความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์นมจากการตกค้างของสารกำจัดศัตรูพืชกลุ่มออร์กาโนคลอรีน
ฉฏาธร ชะเอม ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Integration of ERP System for Milk Cooperative: A Comparative Study Using Value Stream Mapping
Anvar Variskhanov;Punyaporn Suwandecha;Samatthachai Yamsa-ard ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(12) The influencing factors of consumer satisfaction with dairy products in Sichuan
Peng Liyan ;มหาวิทยาลัยนอร์ทกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Consumers’ intention to purchase functional non-dairy milk and gender-based market segmentation
Teerapong Pienwisetkaew;ธีรพงศ์ เพียรวิเศษแก้ว ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Demand forecasting in production planning for dairy products using machine learning and statistical method
Chayuth Vithitsoontorn;Prabhas Chongstitvatana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2Dairy Products Industry (2)
(1) Deveolpment of competitiveness of dairy manufacturers
Utai Parinyasutinun ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Preference, position, and type of neck rail affecting on dairy comfort in free stall barn
Neng Risris Sudolar ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,734
รวม 5,734 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 113,713 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 113,747 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212