กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Cookery มีข้อมูลจำนวน 12 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Cookery (10)
(1) Consumers' awareness of cooked food safety in Mueang District, Nonthaburi Province
Patcharavadee Sriboonruang ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The safety of street food in Chatuchak weekend market, Bangkok metropolitan
Waewwan Wattanasiriwit ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Effect of conventional cooking methods on CoQ10 contents in selected animals and vegetable oils, and bioavailability of commercial CoQ10 solution evaluated in rats
Sompop Jarathsuthitham ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Thai regional cooking terms : an ethnosemantic study
Supapas Kumtanode ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effects of cooking on phytosterol content fatty acids and total fat in some commonly consumed Thai nuts seeds and legumes
Panaporn Tanpraisan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Factors relating to acquired clean food good taste standards of food taste standards of food establishments Chumporn province
Klitsanee Vijitagul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Thai cookbook translation strategies : case study of Spicy Thai Cuisine
Nicha Klinkajorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Study on stability of iodine in iodated salt by using different cooking model conditions
Piyachat Malaivongse ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Formulation of coconut milk-substitute Thai desserts containing low saturated fat, sugar and sodium
Anchalee Srichamroen ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Influence of conventional processing on vitamins and protein digestibility of different Thai foods
Nutjira Imanothai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Cookery (Chicken) (1)
(1) The nutrient composition of retail chicken and the effect of cooking on fat and vitamin content
Nampetch Engprasert ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3COOKERY (COWPEAS) (1)
(1) The introduction of cowpeas in a nutritionally balanced menu to six villages in Northeastern Thailand
Tipvanna Ngarmsak ;Earle, M.D ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (งานวิจัย/Research report)
4Cookery (Gelatin) (1)
(1) Formulation of carrot powder for tablets powder beverage and instant gelation dessert
Suwimol Tanghom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Cookery (Meat) (1)
(1) Quality of fresh chicken meat and its quality after process in retort pouch tom yum soup condition
Khwunsiri Chuaynukool ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Cookery (Rice flour) (4)
(1) Preparation of combined annealing and enzymatic treatment of tapioca and rice starches and the utilization
Prakan Leerapongnun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) A study of the physicochemical properties of combined crosslinking and phosphorylation reactions by semi-dry state
Pawinee Deetae ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Substitution of wheat flour with Hom Mali rice flour in cake products
Puangrat Yammonta ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Comparison of analytical techniques for trace metals for the certification of in-house rice flour reference material
Wipharat Chuachuad ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Cookery (Rice) (1)
(1) Voltammetric determination for trace metals in Thai Hom Mali rice for the certification of in-house Rice flour reference material
Niorn Chukanchanapitak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Cookery (Vegetables) (1)
(1) Effect of blanching boiling and stir-frying on total iron vitamin c phytate and tannin content in Thai vegetables
Wanpen Suttikomin ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Cookery for the sick (1)
(1) Food induced complications in lymphedema : a case study of Thailand Lymphedema Day Care Center
Monthaka Teerachaisakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
10Cookery Thai (1)
(1) Thai cookbook translation strategies : case study of Spicy Thai Cuisine
Nicha Klinkajorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
11Cookery, Thai (2)
(1) The safety of street food in Chatuchak weekend market, Bangkok metropolitan
Waewwan Wattanasiriwit ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) An analysis of translation strategies used in Thai restaurant menus
Panida Vorajaroensri ;มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
12Cookery, Thailand (1)
(1) The safety of street food in Chatuchak weekend market, Bangkok metropolitan
Waewwan Wattanasiriwit ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,611
รวม 4,614 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 102,505 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 31 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 17 ครั้ง
รวม 102,573 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124