กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Coloring มีข้อมูลจำนวน 6 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Coloring (2)
(1) Thermodynamics Study of Lac Dyeing of Silk Yarn Coated with Chitosan
Montra Chairat ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(2) Effects of firing conditions and reduction atmosphere on physical properties of copper red glaze in an automatic kiln
Soravich Mulinta ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2Coloring game (1)
(1) (2,?)-incidence Labeling Games on Incidence-Symmetric Graphs
Natthawan Sriphong ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Coloring matter (2)
(1) Selectivity of electrocoagulation process and recovery of coagulated compounds with application to isolation of colouring matters from tree barks
Sombat Chowwanapoonpohn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Removal of reactive dyes from textile dyeing industrial effluent by white-rot fungi
Chitsanuphong Pratum ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Coloring matter in food (9)
(1) Production of natural functional food colorant from black glutinous rice bran using ohmic heating and its appication in yogurt
Patiwit Loypimai ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Complex formations between some food dyes and the transition metal ions of the first row
Venus Koonsaeng ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Polarographic study of some yellow and blue food dyes
Waraporn Achimangkur ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Polarographic study of some red and orange food dyes
Soontaree Thanmagornkul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Study of compounds and complex formations of amaranth, erythrosine, ponceau 4R with some heavy metal ions
Sudjit Mahasuverachai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) The pigment production from Monascus sp. U6V1, a Non-citrinin producing strain, in 5-L stirred tank fermentor
Somchai Krairak;Nisa Krairak;สมชาย ไกรรักษ์;นิสา ไกรรักษ์ ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(7) The Development and Characterization of Purple Corn Fractions for Natural Food Colorants and Its Stability during Storage
Chutikarn Kapcum;ชุติกาญจน์ กาบคำ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) การพัฒนาชุดการทดลองเคมีย่อส่วนเพื่อศึกษาจลนศาสตร์ของปฏิกิริยาฟอกจางสีผสมอาหารด้วยแอปพลิเคชั่นบนสมาร์ทโฟนสำหรับนักเรียนชั้นมัธยมศึกษาปีที่ 5
บัญชา ก้อนทรัพย์;Buncha Konsup ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Feedforward control of pulsed bed adsorption column for colorant removal in sugar syrup at different flow rates
Chanya Plangklang;Terasut Sookkumnerd ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
5Coloring matter in food. (1)
(1) Extraction of a natural colorant from dragon fruit peel and determination of its properties
Chatchanok Chuaynual. ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Coloring. (1)
(1) The cause of color on blue sapphire from different gem deposits before and after heat treatment
Wanvisa Thengthong. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,046
รวม 4,054 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 241,866 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,659 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 492 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 86 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 29 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 244,162 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212