กำลังแสดงหน้าที่ 1/3
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Coffee มีข้อมูลจำนวน 47 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Coffee (89)
(1) Economic efficiency of coffee processing firms in the central highlands, Vietnam
Nguyen, Ngoc Chau ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Impact of agricultural extension on coffee production in DakLak Province, Vietnam
Do, Ngoc Sy ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Sustaining coffee production through intercropping systems in Daklak Province, Vietnam
Bui, Tuan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Pharmacokinetics of Caffeine and antioxidant effects after coffee enema or coffee consumption in healthy Thai male volunteers
Nisanuch Torsri ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) An analysis of market share and elasticities of substitution for Thai coffee bean exports
Benjawan Thanuwattana ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) An Analysis of The Supply Response of Robusta Coffee in Vietnam
Tien, Trinh Van ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Enumeration of ochratoxin a producing fungi in Thai coffee beans
Paramee Noonim, 1979- ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) The coffee production systems in three southern provinces of Lao People's Democratic Republic.
Somlitko Vilavong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Brand equity and its success : a case study of Starbucks coffee (Thailand) Co., Ltd. in Bangkok
Chanittha Yatphrom ;มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effect of different species, processing procedure and degree of roasting on volatile compounds production in Thai coffee.
Pornrayab Soonthornkamol;พรระยับ สุนทรกมล ;มหาวิทยาลัยศิลปากร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Marketing strategy comparison between Thai brand and international brand for premium coffee business under customers' perspective : case study in Chiang Mai, Thailand
Chulaluck Pratip Na Thalang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Upgrading coffee ground waste as activated carbon using chemical activation with Zinc Chloride and Potassium Carbonate
Thanittha Khantisuk ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Influence of shading on growth, yield and some quality characters of Coffea Arabica L. cv. Catimor
Chanyarin Somporn ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Influence of shading on growth, yield and some quality characters of Coffea Arabica L. cv. Catimor
Chanyarin Somporn ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Influence of shading on growth, yield and some quality characters of Coffea Arabica L. cv. Catimor
Chanyarin Somporn ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Influence of shading on growth, yield and some quality characters of Coffea Arabica L. cv. Catimor
Chanyarin Somporn ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Competitiveness of Ethiopian coffee export to Japan
Tesfay, Wolday Gebrehiwot ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Manufacturing and improvement of green coffee
Pornpol Romayanukool ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Effects of coffee consumption on cardiac adaptability to increased venous return and exercise
Sayngern Yodpechpongsri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) The Management of transportation process for exporting organic coffee products from Lao People's Democratic Republic to Germany
Venerable Phetduangsao Daovisan ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Acute effects of green coffee bean extract on prehypertension
Panneenuch siriwatananukul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Acute effects of green coffee bean extract on prehypertension
Panneenuch siriwatananukul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Association between colour of coffee in print media and consumer expectations
Chutikarn Ongjarit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Yield and management of Coffea Arabica L. in agroforestry system in Dol Tung Development Project under Royal Initiative, Chiangrai province, Thailand
Warunee Thianthaworn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Yield and management of Coffea Arabica L. in agroforestry system in Dol Tung Development Project under Royal Initiative, Chiangrai province, Thailand
Warunee Thianthaworn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Yield and management of Coffea Arabica L. in agroforestry system in Dol Tung Development Project under Royal Initiative, Chiangrai province, Thailand
Warunee Thianthaworn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) The effect of brand experience and customer satisfaction on brand loyalty : a case study of true coffee in Bangkok, Thailand
Nut-Arin Musikapart ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Characterization and production of bioplastics from coffee pulps
Kuntapas Kungsuwan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Marketing logistics of coffee bean products in China
Jiang, Chun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Effect of drying temperature on antioxidant and antimicrobial activities of coffee pulp extract
Kotchakorn Limungkoon;Vorachote Duanghom;Niramol Punbusayakul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(31) Complete report : chemical composition of arabica coffee planted on different areas
Patcharee Pripdeevech ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(32) Complete report : chemical composition of arabica coffee planted on different areas
Patcharee Pripdeevech ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (งานวิจัย/Research report)
(33) การพัฒนาแท่งเชื้อเพลิงจากชีวมวลเหลือทิ้งวิสาหกิจชุมชนกาแฟสดแม่ตอน อำเภอดอยสะเก็ด จังหวัดเชียงใหม่
บัญจรัตน์ โจลานันท์;อานนท์ ไทยกรณ์;ภัชยานันท์ ย่างไพบูลย์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (บทความ/Article)
(34) Optimization of in-situ transesterification process for soybean and spent coffee grounds biodiesel
Nattapong Tuntiwiwattanapun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Analysis of volatile compounds from Arabica coffee incubated with culture supernatants of lactic acid bacteria
Patcharee Pripdeevech ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(36) Development of green robusta coffee bean (Coffea canephora) extract loaded in nanostructured lipid carriers with antioxidant activity and increasing skin permeation
Nichcha Nitthikan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) ระบบอบแห้งความดันต่ำโดยใช้หัวฉีดน้ำสำหรับการอบแห้งกาแฟ
สุธิดา พิทักษ์วินัย;Sutida Phitakwinai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Factors positively affecting purchase behavior of coffee consumers in Wattana District in Bangkok
Jelison, Godiya Jis ;มหาวิทยาลัยกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) The emergence and development of new coffee culture in Thailand
Kodama, Mika ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Optimized extraction condition and thin-layer chromatography (TLC) screening for antioxidant activity of coffee silverskin
Chinnathun Sirivuttiphan;Sornkanok Vimolmangkang;Nattaporn Tonanon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(41) Influencing factors on the buying decision of cold brew beverage among Thai coffee drinkers
Natakarn Satjawitwisarn ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Incremental cost analysis on substitution of whole milk powder by fresh milk in canned liquid coffee product
Saritsak Paditporn ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Effects of Brassin-like Substance and Roasting on Quality of Coffee from Early Germinated Coffee Bean
Primluck Praphutphitthaya ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) A Traceability Data Structure for Lanna Thai Coffee
Dong, Lianghui ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Development of Thai emotion lexicon for coffee drinking using word association and check-all-that-apply methods.
Ammaraporn Pinsuwan;Suntaree Suwonsichon;Penkwan Chompreeda;Witoon Prinyawiwatkul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(46) Physicochemical properties and aromatic profile of arabica coffee in ywangan township, Myanmar
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Physicochemical properties and aromatic profile of arabica coffee in ywangan township, Myanmar
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Physicochemical properties and aromatic profile of arabica coffee in ywangan township, Myanmar
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Physicochemical properties and aromatic profile of arabica coffee in ywangan township, Myanmar
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Clustering of some coffee taxa based on chemical information
Saowaluk Madkoksung ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) Clustering of some coffee taxa based on chemical information
Saowaluk Madkoksung ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) Individual social and economic position versus impact of collective services Contribution to small-scale farmers\' adoption on single origin coffee processing scheme
Bayu Rizky Pratama;Sucihatiningsih Dian;Wisika P. ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(53) Influence of thermal treatments and packaging on physicochemical and microbiological characteristics of ready-to-drink cold brew coffee cv. robusta blended with coconut water
Putkrong Phanumong;Kitisart Kraboun;Prapaporn Roipromma;พุดกรอง พันธุ์อุโมงค์;กิติศาสตร์ กระบวน;ประภาพร ร้อยพรมมา ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(54) Influence of thermal treatments and packaging on physicochemical and microbiological characteristics of ready-to-drink cold brew coffee cv. robusta blended with coconut water
Putkrong Phanumong;Kitisart Kraboun;Prapaporn Roipromma;พุดกรอง พันธุ์อุโมงค์;กิติศาสตร์ กระบวน;ประภาพร ร้อยพรมมา ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(55) The Comparative Study of Arabica Used Coffee Grounds and Temephos in Controlling the Aedes aegypti Larvae
Khanobporn Tangtrakulwanich;Benjarat Suwannawong;Panita Nakrung ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(56) The Sustainable Transformation of a Specialty Coffee Supply Chain in Jamaica
Samantha D. Nelson ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(57) The Sustainable Transformation of a Specialty Coffee Supply Chain in Jamaica
Samantha D. Nelson ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(58) Bioactive compounds and antioxidant activities of coffee (Coffea arabica L.) silverskin extract
Prinyaporn Pradmeeteekul;Junniphaporn Nimkamnerd;Nahathai Sawang;Natthawut Thitipramote ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(59) Effect of spent coffee grounds (SCGs) aqueous extract on Aphis gossypii Glover mortality and chemical constituents of volatile oil from SCGs
Pantira Thangsuk;Aphiwat Teerawutgulrag ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(60) Cationic dye adsorption on coffee husk-based activated carbon: Equilibrium and kinetic studies
Janthip Palalerd;Teera Srihuaton;Pharit Kamsri;Duangdao Sattayakul;Jitlada Dechativongk;Pisichanan Srisuwank;Malee Prajuabsuk;Saisamorn Lumlong;Paweena Premjitt;Parjaree Thavorniti;Pornpan Pungpo ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(61) Identification of Coffea Arabica varieties using simple sequence repeat (SSR) and start codon targeted (SCoT) markers
Nattaporn Klinon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(62) Identification of Coffea Arabica varieties using simple sequence repeat (SSR) and start codon targeted (SCoT) markers
Nattaporn Klinon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(63) Identification of Coffea Arabica varieties using simple sequence repeat (SSR) and start codon targeted (SCoT) markers
Nattaporn Klinon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) Identification of Coffea Arabica varieties using simple sequence repeat (SSR) and start codon targeted (SCoT) markers
Nattaporn Klinon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(65) Identification of Coffea Arabica varieties using simple sequence repeat (SSR) and start codon targeted (SCoT) markers
Nattaporn Klinon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(66) Identification of Coffea Arabica varieties using simple sequence repeat (SSR) and start codon targeted (SCoT) markers
Nattaporn Klinon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(67) Repellent efficiency and fumigant toxicity of coffea arabica L. CV. Catimor parchment extracts against tribolium castaneum (Herbst) under laboratory conditions
Yaowanan Phankaen ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(68) A sustainable value chain analysis : a study of northern Thai arabica coffee
Luluatul Fatehah ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(69) Coffee and ethnic entrepreneurship at Doi Chang in Chiang Rai province
Geng, Xixi ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(70) Analyze and modeling cross border of exporting coffee product based on logistic management framework
Wu, Jiabao ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(71) Analyze and modeling cross border of exporting coffee product based on logistic management framework
Wu, Jiabao ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(72) การประยุกต์ใช้ระบบสารสนเทศทางภูมิศาสตร์สำหรับการประเมินเขตศักยภาพของธุรกิจร้านกาแฟ อำเภอโนนสูง จังหวัดนครราชสีมา
กิตติวินท์ อุดม ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(73) The extension of additional protection under the aspect of geographical indications (GI) law to cover coffee: A case study of Thailand
Panitipad Suksomboon ;มหาวิทยาลัยรามคำแหง (บทความ/Article)
(74) การทำแห้งและการเก็บรักษาเมล็ดกาแฟด้วยวิธีการทำแห้งแบบความชื้นต่ำ
ภคกุล วงษ์แก้ว;Pakakul Wongkaew ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(75) Preparation of Nanocellulose from Coffee Silverskin Using the Combination of Steam Explosion Technique and Hydrolysis with an Aqueous Protic Ionic Liquid
John Mawi Echols Purba ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(76) The application of coffee silver skin extract in pomegranate juice and study for its bioactivities
Kit, Thavy;Punnanee Sumpavapol;Sudtida Pliankarom Thanasupsin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(77) Coffee bean solar drying using humidity and temperature control
Jirapong Jittakort;Panithan Chakkuchan;Porntip Rinnasak;Anusak Kaewmueng;Pakpum Mahasritanet;Patipol Kaewpetch ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(78) Factors affecting adoption of good agricultural practices on the Java Arabica Sindoro-Sumbing in Temanggung Regency
Royan, M. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(79) Classification of coffee beans quality using gas sensors
Kitipoth Wasayangkool;Kanabadee Srisomboon;Wilaiporn Lee ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(80) Influence of coffee agroforestry systems on soil arbon and Nitrogen Sequestration and Its Microbial activity: a case study in Northern Thailand
Phonlawat Soilueang ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(81) Influence of coffee agroforestry systems on soil arbon and Nitrogen Sequestration and Its Microbial activity: a case study in Northern Thailand
Phonlawat Soilueang ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(82) The design of three-zone simulated moving bed process for the separation of chlorogenic and gallic acids extracted from spent coffee grounds
Khwanchanok Nakkong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(83) The design of three-zone simulated moving bed process for the separation of chlorogenic and gallic acids extracted from spent coffee grounds
Khwanchanok Nakkong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(84) Coffee characteristics evaluation from cherries to roasted Beans A case of Northern Thai arabica coffee
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(85) Coffee characteristics evaluation from cherries to roasted Beans A case of Northern Thai arabica coffee
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(86) Influence of organic acid and chitosan on the levels of acrylamide and bioactive compounds in coffee
Pollacha Pooput ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(87) Design and simulation of the coffee drying unit using solar thermal energy and ambient air circulation
Rittichai Preungchana;Passapong Sangthong;Pongsapak Rattanachai;Wipada Sonsiri;Krittin Korkerd;Kiattinatapon Juengchareonpoon;Wimolsiri Pridasawas ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(88) Design and simulation of the coffee drying unit using solar thermal energy and ambient air circulation
Rittichai Preungchana;Passapong Sangthong;Pongsapak Rattanachai;Wipada Sonsiri;Krittin Korkerd;Kiattinatapon Juengchareonpoon;Wimolsiri Pridasawas ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(89) Optimization of Extraction Conditions and Bioactivity Studies of Coffee Silverskin Extracts and Its Application in Drink
Thavy Kit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Coffee - Emotion - Lexicon - Thai (1)
(1) Development of Thai emotion lexicon for coffee drinking using word association and check-all-that-apply methods.
Ammaraporn Pinsuwan;Suntaree Suwonsichon;Penkwan Chompreeda;Witoon Prinyawiwatkul ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
3Coffee aficionado (1)
(1) A study of the factors that can influence the adoption of specialty coffee shops among Thai millennials in Bangkok
Thanita Charassangraungrung ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Coffee bean choice (1)
(1) A study of factors influencing choice of coffee beans used by independent coffee shops
Prechaya Wathanakun ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Coffee bean products (1)
(1) Marketing logistics of coffee bean products in China
Jiang, Chun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Coffee Berries (1)
(1) การอบแห้งเมล็ดกาแฟสดโดยใช้ปั๊มความร้อนและลมร้อน
รัฐพร บัวขม ;Rattaporn Buakhom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Coffee berry (1)
(1) Anti-hair loss efficacy of coffee berry extract
Thanon Prinyarux ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Coffee brewing (1)
(1) Development of Beverage Products from Coffee Silverskin and Testing their Bioactivity
Kimsuy Vang ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Coffee business (1)
(1) Marketing strategy comparison between Thai brand and international brand for premium coffee business under customers' perspective : case study in Chiang Mai, Thailand
Chulaluck Pratip Na Thalang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
10Coffee by-products (2)
(1) Development of coffee silver skin into food beverage and testing antioxidant activity
Vang, Kimsuy;Assama Jewto;Wannika Jaipit;Sudtida Pliankarom Thanasupsin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) The application of coffee silver skin extract in pomegranate juice and study for its bioactivities
Kit, Thavy;Punnanee Sumpavapol;Sudtida Pliankarom Thanasupsin ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
11Coffee Cafe (3)
(1) Barriers to adoption of environmentally degradable plastic cup among coffee shops in Bangkok
Jarasporn Nimkittikul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) An Extended balanced scorecard (bsc)-structured strategy for sustainable coffee-farming development a case of Josado
Saramon Arayawut ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) An Extended balanced scorecard (bsc)-structured strategy for sustainable coffee-farming development a case of Josado
Saramon Arayawut ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
12Coffee cherry husk (1)
(1) Solid state fermentation of coffee (Coffee arabica L.) cherry residue with Trichoderma harzianum
Punyawatt Pintathong;Sarita Sangthong;Phanuphong Chaiwut ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
13Coffee consumption (1)
(1) ศึกษาปัจจัยที่มีผลต่อการตัดสินใจเลือกบริโภคกาแฟในร้านกาแฟพรีเมียมในเขตอำเภอเมือง จังหวัดนครราชสีมา
;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (วิทยานิพนธ์/Thesis)
14Coffee cup (2)
(1) Thai consumers' attitudes towards the use of biodegradable packaging and influence of price : the case of coffee cups
Pongthorn Piyanawin ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Factors influencing Thai consumers' behavior on reducing single-use plastic cups
Panchalee Areethamsirikul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
15Coffee drinking (3)
(1) Why coffee not water? : the attitudes of employees in private companies towards drinking coffee and water
Tapin Dejtawandamrong ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The coffee culture : meanings in the sphere of Vietnamese consumerism
Bidthsiri Tanetsakulwatana ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Coffee consumption behavior and SWOT analysis: a coffee shop in Hat Yai
Narinthorn Foithong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
16Coffee drinks (2)
(1) Coffee characteristics evaluation from cherries to roasted Beans A case of Northern Thai arabica coffee
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Coffee characteristics evaluation from cherries to roasted Beans A case of Northern Thai arabica coffee
Sai Aung Moon ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
17Coffee Endocarp (1)
(1) การประเมินความเหมาะสมการผลิตเชื้อเพลิงชีวมวลอัดเม็ดจากเปลือกกะลากาแฟ
รัฐกร สวัสดิ์แดง ;มหาวิทยาลัยพะเยา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
18Coffee extract (1)
(1) การศึกษาฤทธิ์ทางชีวภาพของเครื่องดื่มหมากเม่าผงเสริมฤทธิ์ สารสกัดกาแฟเพื่อสุขภาพ
นิดา อาบสุวรรณ์;น้ำฝน สามสาลี;สันติ โพธิ์ศรี ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
19Coffee ground (1)
(1) ความเป็นไปได้ในการผลิตปุ๋ยหมักจากกากกาแฟผสมขี้เค้กจากโรงงานปาล์มน้ำมันในลังโฟม
วรรณวิภา ไชยชาญ;นิภาพร ชูจํา;เปมิกา ช่วยหมู่ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ (บทความ/Article)
20Coffee Grounds (5)
(1) การผลิตถ่านและน้ำส้มควันไม้ที่ได้จากการไพโรไลซิสกากกาแฟในระบบแก๊สหมุนวนปิด
วิวัฒน์ อภิสิทธิ์ภิญโญ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(2) Properties of biodegradable plate from spent coffee grounds by compression molding
Panuwat Worasrihirun;Sirilux Chaijamrus ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(3) POTENTIAL UTILIZATION OF COFFEE GROUND MATERIAL AS CADMIUM AND ZINC STABILIZING AMENDMENTS : A CASE STUDY OF MAE TAO, TAK, THAILAND
Montatip Jaisook ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Composite from spent coffee ground and iron nanoparticles produced by coffee extract for arsenic removal
Wachirapol Manimont;Fuangfa Unob ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(5) Antioxidant activity of spent coffee ground and its extracts from solvent with varying polarity
Chitinsee Paidech;Chaleeda Borompichaichartkul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/3
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 11
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,059
รวม 4,070 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 242,903 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,660 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 493 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 89 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 29 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 245,204 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212