กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Cassava flour มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1cassava flour (12)
(1) Effect of Root Ages on the Quality of Low Cyanide Cassava Flour from Kasetsart 50
Sunee Chotineeranat;Thongchai Suwansichon;Penkwan Chompreeda;Kuakoon Piyachomkwan;Vichan Vichukit;Klanarong Sriroth;Vichai Haruthaithanasan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(2) Synthesis and characterization of cassava strach grafted poly[acrylamide-co-(itaconic acid)] superabsorbents
Pongrat Lanthong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Saccharification of cassava starch by Saccharomycopsis fibuligera YCY1 isolated from Loog-Pang (rice cake starter)
Kraiyot Saelim ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(4) Retrogradation properties of cassava flours from different varieties
Manapaporn Chaiwanichaya;มนปพร ชัยวาณิชยา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Preparation and properties of polylactic acid and cassava starch blends using citrates and formamide
Khwanjit Rukshad ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Crop and soil fertility management for increasing root yield and starch quality of casava cultivated under rainfed conditions
Mapita Prasitsarn ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Development of biodegradable hydrogels based on cassava starch-g-polyacrylic acid and natural rubber using different types of crosslinking agents as coating membrane for enhancing slow release urea fertilizer
Patchareepon Jungsinyatam ;มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Developing biological hydrogen production from cassava starch
Narongsak Kodtharin ;มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) การใช้ประโยชน์ของซังข้าวโพดเทียนเหลือทิ้งจากวัตถุดิบทางการเกษตรสำหรับการผลิตบรรจุภัณฑ์ที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อม
ฌนกร หยกสหชาติ;ทศพร นามโฮง;ภสุโชค หยกสหชาติ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ (งานวิจัย/Research report)
(10) Solid-state modification of tapioca starch using non-thermal plasma
Natchanon Srangsomjit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Application of modified cassava flour (Piroon 4 cultivar) in coating batter for deep-fat fried squid rings
Chantakhan Theinchaibundit;จันทกานต์ เธียรชัยบัณฑิต ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Research and development on evaluation system of starch and dry matter of cassava tuber for breeding program by non-destructive technique using near infrared spectroscopy
Kanvisit Maraphum;กานต์วิสิทธิ์ มาระภูมิ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Cassava flour industry (1)
(1) Development of bio-hydrogen and methane production from cassava starch wastewater
Parichat Wadjeam ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 15
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,548
รวม 4,563 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 249,942 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,248 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 65 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 19 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 8 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 5 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
รวม 251,288 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.33