กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Beverage มีข้อมูลจำนวน 10 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1beverage (2)
(1) การศึกษาคุณสมบัติการเป็นอิมัลซิไฟเออร์และฤทธิ์การต้านอนุมูลอิสระของ โปรตีนไฮโดรไลซ์จากส่วนเหลือใช้ของปลานิลในผลิตภัณฑ์เครื่องดื่ม
อาจารย์เกียรติพงษ์ เจริญจิตต์;อาจารย์กรรณิการ์ ห้วยแสน;อาจารย์หนูเดือน สาระบุตร;อาจารย์จิตตะวัน กุโบลา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(2) การวิเคราะห์ความหลากหลายและชนิดของจุลินทรีย์ในเครื่องดื่มสกัดจากเยื่อหุ้มเมล็ดข้าวกล้องอินทรีย์
กนกวรรณ ตาลดี ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (งานวิจัย/Research report)
2Beverage business (1)
(1) Factors influencing management accounting information system capability : empirical evidence from beverage businesses in Thailand
Supapan Saithong-in;Kornchai Phornlaphatrachakorn;Saranya Raksong ;มหาวิทยาลัยคริสเตียน (บทความ/Article)
3Beverage can body (1)
(1) ผลกระทบของการเติมตัวกระป๋องเครื่องดื่มต่อการปรับสภาพเฟสเบต้าในโลหะผสมหล่อ อลูมิเนียม-ซิลิคอน-เหล็ก ที่ผ่านกระบวนการรีไซเคิล
จิณกมล ลุยจันทร์;พิสิทธิ์ เมืองน้อย ;สถาบันเทคโนโลยีปทุมวัน (บทความ/Article)
4Beverage cartons (1)
(1) Development of cementitious composite using recycled pulp from beverage cartons and virgin bamboo, and eucalyptus fibers as reinforcement
Phouthanouthong Xaysombath ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Beverage containers (2)
(1) Development of appropriate production and quality assurance systems for small-scale producers of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 southern provinces of Thailand
Wachira Jirarattanarangsri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Study of oxygen transport behavior through PET bottle containing white tea and its effect on beverage color changes
Pasinee Sumrongkit;ภาสินี สำรองกิจ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Beverage Industrial workers (1)
(1) ประสบการณ์ความปวดและวิธีจัดการความปวดของคนวัยทำงานในโรงงานอุตสาหกรรม: กรณีศึกษาโรงงานสุราจังหวัดอุบลราชธานี
ดวงกมล หน่อแก้ว;เพชรรัตน์ เอิบบุญ;พนัชญา ขันติจิตร ;มหาวิทยาลัยการจัดการและเทคโนโลยีอีสเทิร์น (บทความ/Article)
7Beverage industry (9)
(1) Situation analysis on the production and contamination of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 Southern provinces of Thailand anddevelopment of potential preventive measures
Supaporn Kunhawattana ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Stress coping behaviour among workers in a food and beverage factory in Nakornpathom province
Pittaya Namark ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) การศึกษาปัจจัยที่มีผลกระทบต่อดัชนีความเสี่ยงที่เป็นระบบ ของหลักทรัพย์อุตสาหกรรมซีเมนต์และอุตสาหกรรมอาหารเครื่องดื่ม ในตลาดหลักทรัพย์แห่งประเทศไทย
จิโรบล บัวลอย ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Key Success Factors Of Starbucks Coffee In South Korea
Chandhit Sawangnate ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Level of intellectual property knowledge of food and beverage manufacturing SMEs in Phnom Penh, Cambodia
Chhay Kimseng;ชาย กิมเซ็ง ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Analysis of functional drink for health conscious consumer segment
Phoomkit Fangmongkol ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) The study of social values and social consequences of beauty drinks product and its commercial advertisement toward Thai teenagers
Patcharapa Wannasumrerng ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Energy efficiency of the beverage vending machine refrigeration system
Wipawadee Wongsuwan;Ruechuda Kallaka;Pipat Chaiwiwatworakul ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(9) A Study of factors influencing the purchase intention of Indonesian matcha latte among Muslim consumers in Bangkok metropolitan
Jannati, Fitri Nur ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Beverage processing plants (2)
(1) Development of appropriate production and quality assurance systems for small-scale producers of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 southern provinces of Thailand
Wachira Jirarattanarangsri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effects of fermented Hericium erinaceus juice containing Gamma-Aminobutyric acid using lactic acid bacteria and probiotic on streptozotocin Induced-Diabetic rats
Sasimar Woraharn ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Beverage product (1)
(1) Feasibility study of introducing new beverage products for athletes
Sumrit Vechvitvarakul ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (งานวิจัย/Research report)
10Beverages (43)
(1) Determination of sulphite and sulphate in beverages by flow injection analysis
Wilaiwan Phakthong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) สถานการณ์ด้านการบริโภคและการควบคุมคุณภาพเครื่องดื่มชาเขียวในประเทศไทย
สุรพล นธการกิจกุล ;บุญสม เหลียวเรืองรัตน์;สมพร ภูติยานันท์;บุษบัน ศิริธัญญาลักษณ์;ศิริวิภา ปิยะมงคล ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (งานวิจัย/Research report)
(3) Preconcentration and determination of lead in drinking water, distilled spirit and wine by flame atomic absorption spectrometry
Samat Kinaree ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Influence of an acidic beverage (Coca-Cola) on the absorption of itraconazole
Somchit Jaruratanasirikul;Anun Kleepkaew ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(5) Feasibility study of introducing new beverage products for athletes
Sumrit Vechvitvarakul ;มหาวิทยาลัยชินวัตร (งานวิจัย/Research report)
(6) Development of appropriate production and quality assurance systems for small-scale producers of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 southern provinces of Thailand
Wachira Jirarattanarangsri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Development of appropriate production and quality assurance systems for small-scale producers of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 southern provinces of Thailand
Wachira Jirarattanarangsri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Antioxidant capacity, total phenolics and sugar content of selected Thai health beverages
Pajaree Abdullakasim ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Formulation of carrot powder for tablets powder beverage and instant gelation dessert
Suwimol Tanghom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Effects of processing and storage on phytochemical contents and free-radical-scarvenging activity in pennywort (Centella asiatica (Linn) Urban) beverages
Nattapol Sapkoet ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Hazard of beverages interacted with nitrite in the present of vitamin C : direct mutagenic potential and nitroso compound formation
Vasana Jitima ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Beverage consumption patterns of high school students in Ratchathewi district
Snguanrat Yosthumrong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) การตรวจหาเครื่องจักรที่ผลิตสินค้าบกพร่องเพื่อวางแผนป้องกันและบำรุงรักษาโดยใช้ตัวแบบฮิดเดนมาร์คอฟ : กรณีศึกษาโรงงานผลิตเครื่องดื่ม
พิษณุ ทองขาว;ศรีวิไล พวกน้อย;บรรพต ขุนจันทร์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร (งานวิจัย/Research report)
(14) Development of fructooligosaccharides (FOS)-fortified guava juice
Haine, Aung Thu ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) การวิเคราะห์หาปริมาณคาเฟอีนในเครื่องดื่มบำรุงกำลังโดยอุลตราไวโอเลตสเปคโตรโฟโตมิเตอร์
วลัยรัตน์ ศรีรุ่งเรือง;สุรศักดิ์ สุจริตวิณิชพงศ์;Valairat Sriroongrueng;Surasak Sujaritvanichpong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
(16) Effects of some commercial beverages on intermittent exercise performance
Chatree Utailawon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Global calibration model for determination of glucose in non-alcoholic beverages using near infrared spectroscopy combined with chemometrics
Sureerat Makmuang;Nontawat Sricharoen;Prompong Pienpinijtham;Sanong Ekgasit;Kanet Wongravee ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(18) Development of chemiluminescence system for determination of total antioxidant content in beverages
Masinee Saowadee;Passapol Ngamukot ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(19) Factors Associated with the Functional Drink Consumption of BangkokResidents, Thailand
Fahmida Sultana ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Factors Associated with the Functional Drink Consumption of BangkokResidents, Thailand
Fahmida Sultana ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Development of spectroelectrochemical flow-cell for determination of caffeine content in beverages
Sutatta Zenso;Passapol Ngamukot ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(22) Factors influencing consumers' perceived healthiness and willingness to use functional drinks in Thailand
Thitarat Worawitphinyo. ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Dicarbonyl compounds and sugar contents of Thai commercial beverages
Monthana Weerawatanakorn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(24) Packaging selective factors of non-alcoholic beverage manufacturer
Sarinda Wongkosolsuk. ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Development of isoflavone aglycones production from soy germ using β-glucosidase from bacillus coagulans PR03 and application for elderly health drink
Supakit Chaipoot ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) A study of office workers' behavior and perception in purchasing functional drink in Bangkok area
Pacharawat Charoenthanarutch ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Attitude of office workers in Bangkok towards functional drinks
Nalin Limpivilas ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) การพัฒนาชุดสื่อประชาสัมพันธ์โดยใช้เทคโนโลยีคิวอาร์โค้ดเพื่อส่งเสริมการขายสินค้าประเภทอาหารและเครื่องดื่ม
กุลณัฎฐ์ แสงเรืองฤทธิ์;Kunranut Sangruengrit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) System dynamics analysis of sugar-sweetened beverage taxing effect on sugar consumption, dental health service utilization and oral health for Thai adults and elderly
Nipaporn Urwannachotima ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Development of powder and ready to health drinks using aloe vera
Rewadee Meesat;Srisak Trungwachrakul;Panida Bunjongsinsiri;Bussakorn Praditniyakul;Wannee Suttivattanavet;Narongdej Asa;Narongdej Asa;Jirawat Eiamwat;Benjawan Keattisin;Damrongchai Sittisamang ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(31) The study of consumer behavior toward beauty drinks in Bangkok
Piyaorn Jetsigsuk ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Situation and factors associated caffeine beverage consumption behavior among working age group in Khon Kaen rural area, Khon Kean Province
Phuwasin Buakate ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Detection of sibutramine hydrochloride in supplementary drinks using electrochemical sensor
Chanya Punthama;Wijitar Dungchai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(34) Resource evaluation and planning at local distribution centre of a beverage company
Krisada Jongtangpiti ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(35) Application of the Kano Model on Consumer Demand for Immune- Boosting Beverages
Sikarin Masamran;Supattra Supawong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(36) Influencing mechanism of corporate social responsibility on Sichuan consumer purchase intention in food and beverage products
Deng Shufeng ;มหาวิทยาลัยนอร์ทกรุงเทพ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Simultaneous analysis of mono- and di-saccharide in beverages using HPLC-RI
Pacharapon Junumphan;Manoch Thanomwat;Sirirat Phaisansuthichol ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(38) Microplastic contamination in selected carbonated drinks in Thailand
;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(39) Customer drinks purchasing behavior during covid-19 pandemic analysis
Krittayot Bherngjitt ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Development of high protein beverage from hydrolyzed egg white
Nuntorn Charoensak ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Actors affecting customer satisfaction : A case study of coffee and beverage shops in King Mongkut s Institute of Technology Ladkrabang
Suphannachada Tongcha ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) A study of the influencing factors of new style tea marketing : a case study of Hey-Tea
Shi Guoyin ;มหาวิทยาลัยสยาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Volatile aroma profile of modified heat-treated mature coconut water from tall variety and the effect on adipocyte differentiation
Nasution, Zuraidah ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,412
รวม 2,412 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 49,717 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 9 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 6 ครั้ง
รวม 49,732 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.33