กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Bacteriocins มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Bacteriocins (31)
(1) Isolation and screening of bcteriocin-poducing lactic acid bacteria from fermented vegetable and fruit products
Nuchira Yasanga ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Isolation and screening of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from fermented meat products
Janejira Chaiyana ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Selection of bacteriocin-producing lactic acid bacteria from Nham for inhibition of pathogenic bacteria
Kanchaniga Rungreangsuk ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Purification and characterization of bacteriocins produced by Lactobacillus salivarius K4 and K7 isolated from chicken intestine
Komkhae Pilasombut ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Screening for bacteriocin producing lactic acid bacteria isolated from meat and fermented foods.
Mayura Lunnaboot ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Control of listeria monocytogenes in Nham : a traditional fermented pork sausage by bacteriocin producing-lactic acid bacteria
Yutthana Kingcha, 1978- ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Characterization and purification of a bacteriocin produced by Lactobacillus plantarum PMU33 strain from fermented fish products
Pensom Jumriangrit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Pediocin screening kit for biotechnological application and education
Duongdearn Suwanjinda ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Identification and purification of a bacteriocin secreted by lactic acid bacteria isolated from traditional Thai fermented food
Kanjana Wittayacom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Characterization and partial purification of bacteriocin produced by Lactobacillus paracasei subsp. paracasei
Thidarat Suksangpleng ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Bacteriocin of Lactococcus Lactis Subsp. Lactis from Nham
Rungtiwa Chiwprasertphol ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Characterization of bacteriocin Produced by Bacillus subtilis KKU213 and the potential applications as natural biopreservative and probiotic strain
Nalisa Khochamit ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Phylogenetic analysis of 16S rDNA sequences of Pediococcus acidilactici TISTR 2309: relationships between closely related species
Kittipon Chantawongsatorn;Savitri Vatanyoopaisarn;Suriya Rutatip ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(14) การแสดงออก การศึกษาคุณสมบัติและการทาบริสุทธิ์ของแบคเทอริโอซิน คล้ายโปรตีน
อรอนงค์ สมทรัพย์ ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Bacteriocines from lactic acid bacteria ioslated from fermented fish products
Nootjaree Sonsa-ard ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Study of Bacteriocin Produced by Lactococcus lactis N3
Pongsak Rattanachaikunsopon;Parichat Phumkhachorn;Kwang-Young Song;Song-Yi Kim;Sung-Sik Yoon ;มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี (บทความ/Article)
(17) Purification and amino acid sequence of a bacteriocins produced by lactobacillus salivarius K7 isolated from chicken intestine
Komkhae Pilasombut;Thavajchai Sakpuaram;Worawidh Wajjwalku;Sunee Nitisinprasert;Adisorn Swetwiwathana;Zendo, Takeshi;Fujita, Koji;Nakayama, Jiro;Sonomoto, kenji ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(18) Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som)
Nisit Watthanasakphuban;Akio Tani;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(19) Growth profile and partial characterization of bacteriocin produced by Lactobacillus plantarum ATM11 isolated from slaughterhouse soil
Thirumurugan, Alagu ;Sheela, Rajaguru ;Singh, Amaresh Kumar ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(20) Invitro antimicrobial activity of Colistin in combination with Rifampicin against Carbapenems-resistants Acinetobacter baumannii
Kitsumon Kongsanae ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Characterization of antimicrobial substance from lactobacillus salivarius KL-D4 and its application as biopreservative
Phatthanaphong Therdtatha ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) ผลของกล้าเชื้อ Lactobacillus plantarum SS7 ที่ผลิตแบคเทอริโอซินต่อการยับยั้งเชื้อจุลินทรีย์ก่อโรคในระหว่างการหมักไส้กรอกอีสาน
วิภาวี ใยโพธิ์ทอง ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Halophilic bacteria from salty fermented foods and its bacteriocin encoding gene expression to use as biocontrol agent against Staphylococcus aureus in salt added foods
Vishal Chhetri ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Essential oils in combination with enterocin KT2W2G and their antimicrobial activity against microorganisms associated with spoilage of banana nusa ABB cv. kluai "NAMWA"
Chamisane Issouffou ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Characterization of a gene encoding bacteriocin of prevotella nigrescens
Jasadee Kaewsrichan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) การสร้างและการศึกษาลักษณะการแสดงของแบคเทอริโอซิน ลูกผสมโดยการออกแบบจากฐานข้อมูลชีวสารสนเทศ
ณีรนุช รักยิ่ง;Neeranuch Rukying ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) การสร้างและการศึกษาแสดงออกของแบคเทอริโอซินลูกผสมจากเชื้อแบคทีเรียบาซิลลัส ซับทิลิส
พชรวจี ดวงแก้ว;Pacharavajee Duangkaew ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Characterization of bacteriocin-like inhibitory substance from lactococcus lactis KA-FF 1-4 isolated from fermented fish
Putthapong Phumsombat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Structural characterization and mode of action studies of salvicin K and antimicrobial peptide-like bacteriocin B peptides from Lactobacillus salivarius K4
Kannika Thongkhao ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Modification of acidocin peptide with enhanced antimicrobial activity against foodborne pathogen, Salmonella enterica serovar Typhimurium
Siriwan Sengkhui ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Dissecting metabolic behavior of limosilactobacillus reuteri KUB-AC5 through genome and transcriptome data integration
Theeraphol Jatuponwiphat ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Bacteriocins. (2)
(1) DETECTION OF BACTERIOCINS FROM STARCH-UTILIZING AND LACTIC ACID-PRODUCING BACTERIA
Jitraporn Sansit;จิตราภรณ์ แสนสิทธิ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Incorporation of bacteriocin produced by Bacillus velezensis BUU004, plant extracts and their combination for controlling food spoilage bacteria in dried, seasoned and crushed squids
Pornpimon Soodsawaeng.;Traimat Boonthai.;Verapong Vuthiphandchai.;Subuntith Nimrat. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,817
รวม 2,818 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 66,757 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 29 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 16 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 16 ครั้ง
รวม 66,818 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124