กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Anthocyanin มีข้อมูลจำนวน 9 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1anthocyanin (15)
(1) ผลของแสงความเป็นกรดด่าง และน้ำตาลซูโครสต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณแอนโธไซยานินในดอกกุหลาบ (Rosa hybrida) พันธุ์ดาลัส
ปรารถนา ชูรัตน์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Tissue culture of Basella rubra L. For anthocyanin production
Tanikan Pumchaosuan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Anthocyanin and the influence of NAA and irrigation on pod and seed setting of red Kwao Krua
Kesorn Muangtip;Yuvadee Manakasem ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(4) Effects of nitrogen, potassium fertilizers and clusters per vine on yield and anthocyanin content in cabernet sauvignon grape
Vason Boonterm;Anek Silapapun;Nantakorn Boonkerd ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(5) Effects of nitrogen and potassium fertilizing and cluster thinning on quality and anthocyanin contents of cabernet sauvignon grape and wine
Vason Boonterm ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Regulation of genes controlling grain anthocyanin and proanthocyanidin (Condensed Tannins) accumulation in rice
Kijanan Wiriyasuk ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Transformation of maize anthocyanin regulatory genes, B-peru and Cl, into orchid
Chidchanok Suwanaketchanatit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Molecular cloning of gene involved in anthocyanin biosynthetic pathway and gene transfer in dendrobium orchids
Wiparat Pitakdantham ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) ผลของกระบวนการสกัดและการให้ความร้อนต่อปริมาณสารต้านอนุมูลอิสระในการผลิตแอนโทซัยยานินชนิดผงจากข้าวเหนียวดำ
พนอจิต นิติสุข;กรรณิการ์ ห้วยแสน;หนูเดือน สาระบุตร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(10) การวิเคราะห์ปริมาณแอนโธไซยานินและความสามารถในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระของมันเลือดไก่
วลัยพร สินสวัสดิ์;กาญจนา พิศาภาค;ดารานัย รบเมือง;พรชัย สินสวัสดิ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ (งานวิจัย/Research report)
(11) การพัฒนาการตรวจหาปริมาณไฮโดรเจนเปอร์ออกไซด์ด้วยการติดตามการเปลี่ยนแปลงสีบนกระดาษแอนโทไซยานิน
สุกัญญา เพชรศิริเวทย์.;ปียนันท์ น้อยรอด.;เนรมิธ จิรกาญจน์ไพศาล.;กรรณิการ์ แก้วกิ้ม. ;มหาวิทยาลัยหัวเฉียวเฉลิมพระเกียรติ (งานวิจัย/Research report)
(12) Removal of inorganic contaminants in aqueous environment by bio-based materials
Jakkapon Phanthuwongpakdee ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Utilization of anthocyanin rich napier grass silage on growing goat diets
Suong, Ngo Thi Minh ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Extraction and isolation of cellulose nanosphere from agricultural by-products as reinforcing material in smart bilayer film and Its application
Orapan Romruen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) การเตรียมกระดาษบ่งชี้อินดิเคเตอร์จากเส้นใยชานอ้อยที่มีสารสกัดแอนโทไซยานินจากดอกอัญชันกะหลํ่าปลีม่วงและดอกเข็มแดงสำหรับประยุกต์ใช้ตรวจวัดความเป็นกรด-เบสในดิน
ภาวิณี เทียมดี;ภคพร ชาวปลายนา;ศิรประภา พลธนะ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (บทความ/Article)
2Anthocyanin Profiles (1)
(1) การวิเคราะห์แอนโทไซยานินในดอกบัวบางพันธุ์ในกลุ่มอุบลชาติ
สุดารัตน์ ขุนเมือง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Anthocyanin stability (1)
(1) Development of functional snacks via the use of clitoria ternatea extract
Phoomjai Charurungsipong;ภูมิใจ จารุรังสีพงค์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Anthocyanin Vegetable Corn Mordant Chitosan (1)
(1) การพัฒนากระบวนการย้อมผ้าฝ้ายด้วยสีสกัดจากซังข้าวโพดหวานสีม่วง
มะลิลามอน ถันทะเทบ ;มหาวิทยาลัยกาฬสินธุ์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Anthocyanin, Roselle, Iron ion (1)
(1) การตรวจวัดไอออนเหล็กโดยใช้แอนโทไซยานินจากกระเจี๊ยบแดง
รวิวรรณ วัฑฒนายน;ซูรายา สะตาปอ;บิสมี ยามา;สาลูมา สมานหมาน;ปิยาภรณ์ วังศิริกุล ;มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ (บทความ/Article)
6Anthocyanins (47)
(1) The Effect of PDJ (n-propyl dihydro jasmonate) on Expression of Anthocyanin and Ethylene Biosynthesis Genes in Apples
Suwatjana Prakobsub;สุวัจนา ประกอบทรัพย์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) การศึกษาชนิด คุณสมบัติและความเสถียรของแอนโทไซยานินของดอกกล้วยไม้พันธุ์แท้ 5 สายพันธุ์ในเผ่า Vandeae lindley
นิตยา จันกา;Nittaya Junka ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Application of Liquid Chromatography-Mass spectrometry and Tandern Mass spectrometry to the identification of Anthocyanins in Thai black rice cultivars
Kitsada Pitija ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Effects of light and sugars on nnthocyanin accumulation and red coloration in the exocarp of Mahajanaka mango (Mangifera indica Linn. cv. Mahajanaka)
Kanyarat Lueangprasert ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effects of nitrogen and potassium fertilizing and cluster thinning on quality and anthocyanin contents of cabernet sauvignon grape and wine
Vason Boonterm ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effects of nitrogen, potassium fertilizer, and clusters per vine on anthocyanins content in cabernet sauvignon wine
Vason Boonterm;Chokchai Wanapu;Anek Silapapun;Nantakorn Boonkerd ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(7) Measurement of polyphenol oxidase and peroxidase activities and determination of anthocyanin in hot pepper by reversed-phase HPLC
Prapha Arnnok ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Anthocyanin profiles of male bracts of wild banana species in Thailand
Kasipong Kitdamrongsont ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Antioxidants and antioxidant activities of pigmented rice varieties and rice bran
Phenphan Chanphrom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Anthocyanin biosynthesis and gene expression during fruit growth and ripening of malay apple (Syzygium malaccense) cultivars
Panumas Kotepong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Separation and identification of anthocyanin from rice husk of oryza sativa l. cv. Chainat 1
Kanchamas Atikom ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Antimicrobial activity of anthocyanins extracted from purple field corn (ZEA MAYS L.) cobs against candida spp
Numkang Suket ;มหาวิทยาลัยบูรพา (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Development on a Transient RNA Interference (RN Ai) System for Analyzing an Effect of DFR Silencing on Flower Color of Dendrobium Sonia CV. Earsakul
Pornnapa Piluk ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Apple fruit ripening and coloration affected by the irradiation of blue or red light
Pornpan Lekkham ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Inheritance and QTL identification of seed oil, leaf chlorophyll and anthocyanin contents in rapeseed (Brassica napus L.)
Dai Wendong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Isolation and bioactivity-testing of anthocyanins in black glutinous rice bran
Paradorn Ngamdee ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) The natural pigments in pigmented rice bran and their relation to human health: a literature review
Vatcharee Seechamnanturakit;Taewee Tongdaeng Karrila;Chonlatid Sontimuang;Ampaitip Sukhoom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(18) Proximate analysis and anthocyanin content of alternative dog snack supplemented with Saccharomyces cerevisiae and Mao berry Pomace
Thachawech Kimprasit;Sirapan Sukontasing;Thippayarat Chahomchuen;Kanidrawee Techauay;Srisuda Sirilaophaisan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(19) Effect of anthocyanin from Oryza Sativa L. on dermal fibroblast migration and collagen formation
Pakhawadee Palungwachira ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Effects of anthocyanin-rich purple corn (Zea mays L.) stover silage on antioxidant activities in dairy goats
Tian, Xingzhou ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Study on physiological senescence of cut Vanda flower and prolonging its vase life
Sudarat Khunmuang;สุดารัตน์ ขุนเมือง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) The inhibitory effect of anthocyanins-rich Thai berries extracts on lipid digestion and absorption
Netima Chamnansilpa, ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Development and study on physical and sensory properties of dark chocolates fortified with anthocyanin from broken riceberry rice
Ngamdee, Paradorn ;Jamkrajang, Sureechay;Yankin, Siriwan;Rajabphat, Thepsatri ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร (บทความ/Article)
(24) Bioactive compounds in fruits are affected by light quality
Satoru Kondo ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(25) Yield, phenolic compound, anthocyanin content, and antioxidant activity of purple waxy corn at different maturity stages and locations
Gossai G.B. Mohamed;ก๊อสไส โมฮาเม็ด ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Extraction of food colorants from plants and their antioxidant stability as affected by pH, heat and in-vitro digestion
Titikan Liangpanth ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Effects of crude anthocyanins from three plants on lipid contents in white leg shrimp (Penaeus vannamei)
Pongsakorn Limlek;Umaporn Pastsart;Parichart Ninwichian;Pichet Plaipetch;Sarayut Onsanit ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(28) Short-Term superatmospheric oxygen and anoxia treatments Influence postharvest quality of strawberry and rambutan
Peeraphat Prempree ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Short-Term superatmospheric oxygen and anoxia treatments Influence postharvest quality of strawberry and rambutan
Peeraphat Prempree ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Short-Term superatmospheric oxygen and anoxia treatments Influence postharvest quality of strawberry and rambutan
Peeraphat Prempree ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Preparation of gelatin-based films incorporated with two plant pigments and their stability of antioxidant during in-vitro digestion
Tatpicha Aowpitaya;Rungarun Sasanatayart ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(32) Release of alcohol oxidase I (AOX1) protein from Pichia pastoris during expression of rice serine carboxypeptidase-like 7
Istiftakhun Nikmah;Sittiruk Roytrakul;Fatchiyah Fatchiyah;Ketudat-Cairns, James R. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(33) Genetic diversity and population structure of purple rice (Oryza sativa L.) landraces
Suksan Fongfon ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Encapsulation of plant pigments and their antioxidant stability during in-vitro digestion
Tatpicha Aowpitaya ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Encapsulation of plant pigments and their antioxidant stability during in-vitro digestion
Tatpicha Aowpitaya ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Encapsulation of plant pigments and their antioxidant stability during in-vitro digestion
Tatpicha Aowpitaya ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Extraction and isolation of cellulose nanosphere from agricultural by-products as reinforcing material in smart bilayer film and Its application
Orapan Romruen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Extraction and isolation of cellulose nanosphere from agricultural by-products as reinforcing material in smart bilayer film and Its application
Orapan Romruen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Preparation of corn starch-alginate beads encapsulated anthocyanins and cinnamon oil
Duangkamon Sriwichai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Bioactive Clitoria ternatea L. Flower extract for the glycemic control to carbohydrate foods and sugary beverages
Charoonsri Chusak ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Sweet corn improvement for increasing anthocyanin and tryptophan contents in Kernel
Chadamas Jitlaka ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Effect of fungal infestation and differentiation of coloured Thai corn hybrids by metabolite profiling
Munda, Masui Vincent ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Interactions between whey proteins and anthocyanins from clitoria ternatea
Tung, Vuong Thanh ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Hydrothermal treated v-amylose-polyphenol complexes on rice starch digestibility
Patarawadee Sudlapa ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Extraction and encapsulation of phenolic and anthocyanin from riceberry bran and application in instant cereal beverage
Supatchalee Sirichokworrakit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Breeding strategies for improvement of anthocyanins content trait in aromatic vegetable soybean
Pimnapa Khunpilueg ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Controlled release and stability of elderberry extract in alginate/carrageenan beads : insights from physical characterization and GI simulation
Thasaphol Phaisanwanichkul;Natitorn Nawnaa;Ratchanon Selakun;Nanthiphat Pobkhunthod;Atthaphon Pantakai;Suvimol Surassmo;Apinan Soottitantawat;Narin Paiboon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
7Anthocyanins content (1)
(1) Sweet corn improvement for increasing anthocyanin and tryptophan contents in Kernel
Chadamas Jitlaka ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Anthocyanins from Black ginger (1)
(1) การใช้วิธีโคพิกเมนเทชั่นในการเพิ่มความคงตัวของรงควัตถุ จากเครื่องดื่มสมุนไพรกระชายดำ
ณิชกุล เทียนไทย ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Anthocyaninsl Antioxidant (1)
(1) Effects of Temperature and pH on the Degradation of Anthocyanins in Butterfly Pea Petals (Clitoria ternatea L.)
Miss Duangpom Sampaongoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,229
รวม 1,237 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 71,964 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,384 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 15 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 73,394 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124