แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Optimization of conditions for xylanase production and enzyme kinetic studies from Streptomyces sp. AB 106.3
การศึกษาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตเอนไซม์ไซลาเนสและจลนพลศาสตร์ของเอนไซม์จากเชื้อ Streptomyces sp.AB106.3

LCSH: Xylanases
Classification :.DDC: 579.378
LCSH: Streptomyces
LCSH: Enzyme kinetics
Chiang Mai University Library
Address: Chiang Mai
Email: cmulibref@cmu.ac.th
Role: Chairperson
Role: Member
Role: Member
Created: 2003-08-00
Modified: 2551-08-04
Issued: 2008-08-04
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: Th 579.378 T367O
eng
DegreeName: Master of Science
Descipline: Biotechnology
©copyrights Chiang Mai University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 biot0703tc_tpg.pdf 527.22 KB38 2020-01-23 15:22:29
2 biot0703tc_abs.pdf 525.54 KB42 2020-01-23 15:22:35
3 biot0703tc_con.pdf 509.17 KB29 2020-01-23 15:22:40
4 biot0703tc_ch1.pdf 888.17 KB38 2020-01-23 15:22:44
5 biot0703tc_ch2.pdf 585.8 KB64 2020-01-23 15:22:49
6 biot0703tc_bib.pdf 729.27 KB25 2020-01-23 15:22:53
7 biot0703tc_ch3.pdf 1015.83 KB43 2020-01-23 15:22:58
8 biot0703tc_app.pdf 581.6 KB25 2020-01-23 15:23:05
ใช้เวลา
0.036563 วินาที

Thanakorn Charoenrat
Title Contributor Type
Optimization of conditions for xylanase production and enzyme kinetic studies from Streptomyces sp. AB 106.3
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Thanakorn Charoenrat
Naiyatat Poosaran
Sittisin Bovonsombut
Pichet Itkor
วิทยานิพนธ์/Thesis
Naiyatat Poosaran
Title Creator Type and Date Create
Thermostable protease enzymes
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sittisin Bavonsombat;Somchai Jomduang
Ni-orn Chomsri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of ammoniacal nitrogen addition in wine fermentation
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sakunnee Bovonsombut;Kiatisak Pholsongkram
Witayapan Nantiyanon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Rum production from cane juice and molasses
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sakunnee Bovonsombut;Kiatisak Pholsongkram
Suchart Boonpisuttinant
วิทยานิพนธ์/Thesis
Isolation and characterization of proteolytic enzymes from salt-tolerant and thermophilic bacteria for application in food industry
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Saisamorn Lumyong;Naiyatat Poosaran;Griangsak Chairote;Mitsuaki Moriguchi;Sittisin Bovonsombut
Somkid Deejing
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of carotenoid pigments from Rhodotorula rubra and Leucaena leucocephala on colour change of fancy carp (Cyprinus carpio Linn.)
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Puntipa Pongpiachan;Bunyat Montien-art
Nuttaporn Chanchay
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fermentation kinetics of Morinda citrifolia linn and antimicrobial activity of its products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Chaiyavat Chaiyasut;Naiyatat Poosaran;Suchart Punjaisee;Duangporn Kantachote
Sasithorn Sirilun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of conditions for xylanase production and enzyme kinetic studies from Streptomyces sp. AB 106.3
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sittisin Bovonsombut;Pichet Itkor
Thanakorn Charoenrat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of kefir liked product from mix cultures of saccharomyces cerevisiae, streptococcus cremoris and streptococcus lactis
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Suphawat Sinsuwongwat;Kiatisak Pholsongkram
Pongpakorn Kaewprasert
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimal condition for Lactic Acid Bacteria Starter Production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Chaiyavat Chaiyasut;Kiatisak Pholsongkram
Kittipon Chantawongsatorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Control of membrane-attached biofilms in membrane bioreactors
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Pyle, David Leo;Tapana Cheunbarn;Suphawat Sinsuwongwat;Sarote Sirisansaneeyakul
Ampin Kuntiya
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimal condition for growth of Rhodotorula rubra and antioxidation characteristics of its carotenolds
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Teeraporn Kongbangkerd;Naiyatat Poosaran;Sorote Sirisansaneeyakul;Chaiyawat Chaiyasut;Sasithon Wongroung
Nuttaporn Chanchay
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wine and brandy productions from dried longan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sittisin Bovonsombut;Prayut Piangboonta
Watunyoo Techapoonyong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sittisin Bovonsombut
Title Creator Type and Date Create
Partial purification and some properties of xylanases from Streptpmyces Ab 106.3
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Nalyatat Poosaran;Sittisin Bovonsombut;Saisamorn Lumyong
Eiakalak Hemjinda
วิทยานิพนธ์/Thesis
Selection of probiotic lactic acid bacteria from pickles and fermented plant products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Chaiyavat Chaiyasut;Duangporn Kantachote;Sittisin Bovonsombut
Yodsawee Duangchitchareon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Biopile for removal of soil contaminants from petroleum production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Jitthep Prasityousil;Sakunnee Bovonsombut;Somporn Chantara;Sittisin Bovonsombut
Sirait, Christofel H.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Isolation and characterization of proteolytic enzymes from salt-tolerant and thermophilic bacteria for application in food industry
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Saisamorn Lumyong;Naiyatat Poosaran;Griangsak Chairote;Mitsuaki Moriguchi;Sittisin Bovonsombut
Somkid Deejing
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of conditions for xylanase production and enzyme kinetic studies from Streptomyces sp. AB 106.3
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sittisin Bovonsombut;Pichet Itkor
Thanakorn Charoenrat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Inhibition of Bacillus licheniformis by nisin in pasteurized milks
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Prasert Hammoungjai;Renu Pinthong;Sittisin Bovonsombut
Boondarika Sumana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Enzymatic Hydrolysis of longan pomace for production of reducing sugar
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai;Thanongsak Chaiyaso;Sittisin Bovonsombut
Wanida Arbsuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Survival of lactobacillus acidophilus in bean milk and in simulated high-acid gastric and bile-salt conditions
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Sasitorn Wongroung;Sittisin Bovonsombut
Chiraphorn Sankonkit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Jamnong Uthaibutra;Sittisin Bovonsombut;Srisuwan Naruenartwongsakul
Wissanee Supraditaporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Surapol Natakankitkul;Prasert Hanmoungjai;Sittisin Bovonsombut
Patcharee Pattanagul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Prediction and assimilation of the salmonella growth in stirred fried rice with crab met
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Niyatat Poosaran;Sarote Sirisansaneeyakul;Sittisin Bovonsombut;Prasert Hanmoungjai;Sasitorn Wongroung
Songamnat Pongsomboon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Processing of green soya bean (glycine max L. Merr.) Yoghurt ice cream
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Sittisin Bovonsombut;Panida Rattanapitikorn
Paveena Kaewyongpang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of test kit for screening of tetracycline group residues in longan honey by microbial inhibition assay
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sittisin Bovonsombut;Sakunnee Bovonsombut;Chartchai Khanongnuch;Pilairuk Intipunya;Niwat Nathee
Chuleeporn Saksangawong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Cloning and heterologous expression of chitinase gene from an endophytic actinomycete for antifungal activity improvement
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Saisamorn Lumyong;John F Peberdy;Rungrach Wangspa;Pairote Wiriyacharee;Sittisin Bovonsombut
Thongchai Taechowisan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical properties, probiotic survivability, and sensory acceptability of a synbiotic purple rice- based yoghurt-liked product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sittisin Bovonsombut;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro
Warinporn Klunklin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Bioethanol production from rice husk
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sittisin Bovonsombut;Chartchai Khanongnuch;Saisamorn Lumyong;Sakunnee Bovonsombut;Ronachai Pratanaphon
Woottichai Nachaiwieng
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of high monacolin K and low citrinin generating wild type and mutant strains of monascus purpureus for red mold rice production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sittisin Bovonsombut;Saisamorn Lumyong;Chartchai Khanongnuch;Griangsak Chairote;Wasu Pathom-aree
Prodpran Pengnoi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Combined effect of herb extract, microwave and lactic acid on Inhibition of Salmonella spp. in refrigerated minced chicken
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Sittisin Bovonsombut;Tri Indrarini Wirjantoro
Apinya Rachkeeree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wine and brandy productions from dried longan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sittisin Bovonsombut;Prayut Piangboonta
Watunyoo Techapoonyong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Pichet Itkor
Title Creator Type and Date Create
Optimization of conditions for xylanase production and enzyme kinetic studies from Streptomyces sp. AB 106.3
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sittisin Bovonsombut;Pichet Itkor
Thanakorn Charoenrat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 20
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,786
รวม 5,806 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 121,531 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,506 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 253 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 62 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 10 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 4 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 3 ครั้ง
รวม 123,386 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212