แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
การผลิตเอ็กโซพอลิแซ็กคาไรด์จากแบคทีเรียกรดแลกติกที่เลี้ยงบนของแข็งรองรับ

LCSH: Lactic acid bacteria
Classification :.DDC: 579.37
LCSH: Exopolysaccharide
Chiang Mai University
Address: CHIANG MAI
Email: cmulibref@cmu.ac.th
Role: Chairperson
Role: Member
Role: Member
Created: 2004-03-08
Modified: 2008-07-13
Issued: 2008-07-13
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: Th 579.37 K62E
eng
DegreeName: Master of Science
Descipline: Biotechnology
©copyrights Chiang Mai University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 biot0304km_tpg.pdf 547.75 KB65 2024-02-20 10:25:21
2 biot0304km_abs.pdf 481.08 KB34 2024-02-20 10:25:35
3 biot0304km_con.pdf 562.17 KB32 2024-02-20 10:27:16
4 biot0304km_ch1.pdf 469.72 KB36 2019-03-19 22:01:36
5 biot0304km_ch2.pdf 890.2 KB57 2020-01-28 18:37:28
6 biot0304km_ch3.pdf 701.22 KB67 2024-10-09 13:31:40
7 biot0304km_ch4.pdf 925.62 KB42 2024-02-20 15:06:40
8 biot0304km_ch5.pdf 455.71 KB45 2019-03-19 22:02:59
9 biot0304km_bib.pdf 676.03 KB28 2019-03-19 22:03:16
10 biot0304km_app.pdf 562.24 KB27 2019-03-19 22:03:22
ใช้เวลา
0.042001 วินาที

Kitti Maungtoom
Title Contributor Type
Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Kitti Maungtoom
Prasert Hanmoungjai
Aphirak Phianmong
Somchai Jomduang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Prasert Hanmoungjai
Title Creator Type and Date Create
Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai;Aphirak Phianmong;Somchai Jomduang
Kitti Maungtoom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization for tannase production from dried longan seed powder by Aspergillus niger 56MSI
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Charin Techapun;Prasert Hanmoungjai;Worasit Tochampa
Virun Visuthithada
วิทยานิพนธ์/Thesis
Exopolysaccharide production by Lactobacillus confusus CMU 198 using coconut water as substituted nitrogen and carbon sources
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ampin Kuntiya;Prasert Hanmoungjai;Thararat Chitov
Arthitaya Kawee-ai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Alkaline pectinase production by bacterial strain isolated from thua nao
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai;Piyanuch Niamsup;Thanongsak Chaiyaso
Potchanan Kruetatch
วิทยานิพนธ์/Thesis
Enzymatic Hydrolysis of longan pomace for production of reducing sugar
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai;Thanongsak Chaiyaso;Sittisin Bovonsombut
Wanida Arbsuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Screening of fungi and optimization of conditions for tannase production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai
Phichayaphorn Aryuman
วิทยานิพนธ์/Thesis
Transformation of modified antifreeze protein gene in strawberry
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sasitorn Wongroung;Prasert Hanmoungjai;Srisulak Dheeranupattana;Saroch Prasertsiriwatna;Suphawat Sinsuwongwat
Saranyu Khammuang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Surapol Natakankitkul;Prasert Hanmoungjai;Sittisin Bovonsombut
Patcharee Pattanagul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Prediction and assimilation of the salmonella growth in stirred fried rice with crab met
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Niyatat Poosaran;Sarote Sirisansaneeyakul;Sittisin Bovonsombut;Prasert Hanmoungjai;Sasitorn Wongroung
Songamnat Pongsomboon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production and characterization of Tannase from Aspergillus niger 56MS1
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai;Ampin Kuntiya;Piyanuch Niamsup
Malaiporn Duangban
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Patcharin Raviyan;Arunee Apichaetsrangkoon;Wirjantoro, Tri Indrarini;Prasert Hanmoungjai;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Piyawan Supavititpatana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Screening and optimization of protease production by proteolytic bacteria for deproteinization of crab shell for green chitin production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Pairote Wongputtisin;Phisit Seesuriyachan;Prasert Hanmoungjai
Chonlachat Jaihao
วิทยานิพนธ์/Thesis
Decolorization and degradation of methyl orange using combined biological and chemical processes
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tapana Cheunbarn;Siriwat Jinsiriwanit;Ampin Kuntiya;Phisit Seesuriyachan;Prasert Hanmoungjai
Nidtaya Tantiwa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Bioconversion of biodiesel-derived crude glycerol to lipids and carotenoids by oleaginous yeasts
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Punyawatt Pintathong;Churairat Moukamnerd;Ratchapol Pawongrat;Prasert Hanmoungjai;Phisit Seesuriyachan;Thanongsak Chaiyaso
Atchara Manowattana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Enzymatic productions of Xylooligosaccharide and Bioethanol from corncob
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ratchapol Pawongrat;Churairat Moukamnerd;Shinji Takenaka;Noppol Leksawasdi;Prasert Hanmoungjai;Thanongsak Chaiyaso
Pinpanit Boonchuay
วิทยานิพนธ์/Thesis
Bioethanol production from cellulose-rich corncob residue using thermotolerant yeast
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ratchapol Pawongrat ;Phisit Seesuriyachan ;Prasert Hanmoungjai ;Thanongsak Chaiyaso
Siraprapa Srisupa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Prebiotic pectin from mango peel and economic feasibility assessment
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Shashanka K Prasad;Thanongsak Chaiyaso;Sarana Sommano;Prasert Hanmoungjai;Chantalak Tiyayon
Malaiporn Wongkaew
วิทยานิพนธ์/Thesis
Aphirak Phianmong
Title Creator Type and Date Create
A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai
Duthathai Fujaroen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Mottram, Donald S.;Sorasak Lhieochaiphant;Aphirak Phianmongkhol;Ratchada Tangwongchai
Chaveewong Phunchaisri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai;Aphirak Phianmong;Somchai Jomduang
Kitti Maungtoom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in spray dried drinking yoghurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol
Tiparat Tikapunya
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of high pressure on the physical structure of tofu
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Ball, Alan;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Ampin Kuntiya
Suteera Saowapark
วิทยานิพนธ์/Thesis
Inhibition of Bacillus licheniformis by nisin in pasteurized milks
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Prasert Hammoungjai;Renu Pinthong;Sittisin Bovonsombut
Boondarika Sumana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Nijsiri Ruangrungsi;Tri Indrarini Wirjantoro;Arunee Apichartsrangkoon;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov
Jukkrit Wungrath
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Jamnong Uthaibutra;Sittisin Bovonsombut;Srisuwan Naruenartwongsakul
Wissanee Supraditaporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Surapol Natakankitkul;Prasert Hanmoungjai;Sittisin Bovonsombut
Patcharee Pattanagul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Factors effecting viability of probiotic bacteria in soymilk yogurt during storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov
Hirunwit Saiyot
วิทยานิพนธ์/Thesis
Viability of Lactobacillus acidophilus TISTR 450 in Pasteurized rice milks during refrigerated storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Narumol Thongwai;Aphirak Phianmongkhol
Kreuawan Thonglem
วิทยานิพนธ์/Thesis
Qualities of fresh orange juice during storage at chilled temperature
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Tri Indrarini Wirjantoro;Pranee Warasawas;Aphirak Phianmongkhol
Kanyapat Kritsawan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Arunee Apichartsrangkoon
Phanlop Boonputh
วิทยานิพนธ์/Thesis
Microorganisms in Noni fru7it and Noni products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Prascrt Hanmoungjai
Orawan Boonret
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical properties, probiotic survivability, and sensory acceptability of a synbiotic purple rice- based yoghurt-liked product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sittisin Bovonsombut;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro
Warinporn Klunklin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of processing conditions to extract black glutinous rice by treatments for fermented rice drink
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Suthaya Phimphilai;Aphirak Phianmongkhol;Indraini Wirjantoro
Sudarat Chiangpha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Value added ready-to-eat intermediate moisture fruit products by impregnation of lactobacillus spp.
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Thanes Heokamnerd;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Jatuphong Varith;Narumol Thongwai
Hathaitip Rongkom
วิทยานิพนธ์/Thesis
The Effect of lactic acid bacteria on the antioxidant properties of fermented black glutionous rice powder
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Wichittra Daengprok
Kanyanee Sripo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Incorporation of lactobacilli in instant dried rice product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd
Pawenud Khieothong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Properties of Intermediate Moisture Papaya Containing Lactic Acid Bacterium
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd
Nisareefah Benyakart
วิทยานิพนธ์/Thesis
Survival of probiotic bacteria in rice after vacuum impregnation and dehydration
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Hathaitip Rongkom
Chanettee Makmuang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Combined effect of herb extract, microwave and lactic acid on Inhibition of Salmonella spp. in refrigerated minced chicken
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Sittisin Bovonsombut;Tri Indrarini Wirjantoro
Apinya Rachkeeree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Somchai Jomduang
Title Creator Type and Date Create
Thermostable protease enzymes
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Naiyatat Poosaran;Sittisin Bavonsombat;Somchai Jomduang
Ni-orn Chomsri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Prasert Hanmoungjai;Aphirak Phianmong;Somchai Jomduang
Kitti Maungtoom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Standardization of appropriate Krachai-Dam Kaempferia parviflora Wall.ex Baker) Rhizomes's qualities for honey Krachai-Dam wine production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Bantoone Warrit;Tanachai Pankasemsuk;Somchai Jomduang;Pittaya Sruamsiri;Prasit Noree
Siriporn Pojanagaroon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of high pressure on physicochemical properties of ostrich-meat you (Thai sausage) blended with non-meat proteins
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Bell, Alan E.;Ampin Kuntiya;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Thawatchai Supavititpatana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physical properties of ostrich-meat yor (Thai sausage) blended with hyrocolloids following high pressure treatment
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Bell, Alan E.;Ampin Kuntiya;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Utaiwan Chattong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Patcharin Raviyan;Arunee Apichaetsrangkoon;Wirjantoro, Tri Indrarini;Prasert Hanmoungjai;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Piyawan Supavititpatana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of multifunctional texturizing agent powder from sugar palm (arenga westerhoutii griffith) galactomannan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Niramol Utama-Ang;Kornpaka Arkanit;Somchai Jomduang
Nurul Fatin Syahirah Zainal Abidin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of Spray Drying and Freeze Drying Processes on Physicochemical Properties of α-tocopherol Encapsulated in Tripolyphosphate Crosslinked Chitosan Nanoparticles and its Application as Bioactive Compound in Edible Film
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Thanes Keokamnerd;Patcharin Raviyan;Niramon Utama-ang;Jurmkwan Sangsuwan;Somchai Jomduang
Vachiraya Liaotrakoon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Cold solvent extraction of carotenoids from crude palm oil for food colorant
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Patcharin Raviyan;Sorasak Lhieochaiphant;Duangsamom Limpiti;Theera Eksomtramage;Somchai Jomduang
Pramoun Srikalong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,274
รวม 2,282 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 204,115 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 346 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 304 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 170 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 44 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 27 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 9 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 7 ครั้ง
รวม 205,022 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124