Kitti Maungtoom . Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports . Master's Degree(Biotechnology). Chiang Mai University. : Chiang Mai University, 2004-03-08.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Kitti Maungtoom | Prasert Hanmoungjai Aphirak Phianmong Somchai Jomduang | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasert Hanmoungjai;Aphirak Phianmong;Somchai Jomduang | Kitti Maungtoom | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Optimization for tannase production from dried longan seed powder by Aspergillus niger 56MSI
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Charin Techapun;Prasert Hanmoungjai;Worasit Tochampa | Virun Visuthithada | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Exopolysaccharide production by Lactobacillus confusus CMU 198 using coconut water as substituted nitrogen and carbon sources
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Ampin Kuntiya;Prasert Hanmoungjai;Thararat Chitov | Arthitaya Kawee-ai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Alkaline pectinase production by bacterial strain isolated from thua nao
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasert Hanmoungjai;Piyanuch Niamsup;Thanongsak Chaiyaso | Potchanan Kruetatch | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Enzymatic Hydrolysis of longan pomace for production of reducing sugar
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasert Hanmoungjai;Thanongsak Chaiyaso;Sittisin Bovonsombut | Wanida Arbsuwan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Screening of fungi and optimization of conditions for tannase production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasert Hanmoungjai | Phichayaphorn Aryuman | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Transformation of modified antifreeze protein gene in strawberry
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sasitorn Wongroung;Prasert Hanmoungjai;Srisulak Dheeranupattana;Saroch Prasertsiriwatna;Suphawat Sinsuwongwat | Saranyu Khammuang | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Surapol Natakankitkul;Prasert Hanmoungjai;Sittisin Bovonsombut | Patcharee Pattanagul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Prediction and assimilation of the salmonella growth in stirred fried rice with crab met
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Niyatat Poosaran;Sarote Sirisansaneeyakul;Sittisin Bovonsombut;Prasert Hanmoungjai;Sasitorn Wongroung | Songamnat Pongsomboon | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Production and characterization of Tannase from Aspergillus niger 56MS1
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasert Hanmoungjai;Ampin Kuntiya;Piyanuch Niamsup | Malaiporn Duangban | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Patcharin Raviyan;Arunee Apichaetsrangkoon;Wirjantoro, Tri Indrarini;Prasert Hanmoungjai;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok | Piyawan Supavititpatana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Screening and optimization of protease production by proteolytic bacteria for deproteinization of crab shell for green chitin production
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Pairote Wongputtisin;Phisit Seesuriyachan;Prasert Hanmoungjai | Chonlachat Jaihao | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Decolorization and degradation of methyl orange using combined biological and chemical processes
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tapana Cheunbarn;Siriwat Jinsiriwanit;Ampin Kuntiya;Phisit Seesuriyachan;Prasert Hanmoungjai | Nidtaya Tantiwa | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Bioconversion of biodiesel-derived crude glycerol to lipids and carotenoids by oleaginous yeasts
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Punyawatt Pintathong;Churairat Moukamnerd;Ratchapol Pawongrat;Prasert Hanmoungjai;Phisit Seesuriyachan;Thanongsak Chaiyaso | Atchara Manowattana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Enzymatic productions of Xylooligosaccharide and Bioethanol from corncob
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Ratchapol Pawongrat;Churairat Moukamnerd;Shinji Takenaka;Noppol Leksawasdi;Prasert Hanmoungjai;Thanongsak Chaiyaso | Pinpanit Boonchuay | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Bioethanol production from cellulose-rich corncob residue using thermotolerant yeast
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Ratchapol Pawongrat ;Phisit Seesuriyachan ;Prasert Hanmoungjai ;Thanongsak Chaiyaso | Siraprapa Srisupa | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Prebiotic pectin from mango peel and economic feasibility assessment
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Shashanka K Prasad;Thanongsak Chaiyaso;Sarana Sommano;Prasert Hanmoungjai;Chantalak Tiyayon | Malaiporn Wongkaew | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| A Production of corn milk powder by foam-mat drying
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkhol;Suthaya Phimphilai | Duthathai Fujaroen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Arunee Apichartsrangkoon;Mottram, Donald S.;Sorasak Lhieochaiphant;Aphirak Phianmongkhol;Ratchada Tangwongchai | Chaveewong Phunchaisri | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Exopolysaccharide production from lactic acid bacteria cultured on solid supports
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasert Hanmoungjai;Aphirak Phianmong;Somchai Jomduang | Kitti Maungtoom | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in spray dried drinking yoghurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol | Tiparat Tikapunya | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effects of high pressure on the physical structure of tofu
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Arunee Apichartsrangkoon;Ball, Alan;Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Ampin Kuntiya | Suteera Saowapark | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Inhibition of Bacillus licheniformis by nisin in pasteurized milks
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Prasert Hammoungjai;Renu Pinthong;Sittisin Bovonsombut | Boondarika Sumana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Production of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Nijsiri Ruangrungsi;Tri Indrarini Wirjantoro;Arunee Apichartsrangkoon;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov | Jukkrit Wungrath | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Jamnong Uthaibutra;Sittisin Bovonsombut;Srisuwan Naruenartwongsakul | Wissanee Supraditaporn | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Renu Pinthong;Aphirak Phianmongkhol;Surapol Natakankitkul;Prasert Hanmoungjai;Sittisin Bovonsombut | Patcharee Pattanagul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Factors effecting viability of probiotic bacteria in soymilk yogurt during storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Aphirak Phianmongkhol;Thararat Chitov | Hirunwit Saiyot | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Viability of Lactobacillus acidophilus TISTR 450 in Pasteurized rice milks during refrigerated storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Narumol Thongwai;Aphirak Phianmongkhol | Kreuawan Thonglem | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Qualities of fresh orange juice during storage at chilled temperature
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tri Indrarini Wirjantoro;Pranee Warasawas;Aphirak Phianmongkhol | Kanyapat Kritsawan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Arunee Apichartsrangkoon | Phanlop Boonputh | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Microorganisms in Noni fru7it and Noni products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Wirjantoro, Tri Indrarini;Aphirak Phianmongkol;Prascrt Hanmoungjai | Orawan Boonret | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Physicochemical properties, probiotic survivability, and sensory acceptability of a synbiotic purple rice- based yoghurt-liked product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sittisin Bovonsombut;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro | Warinporn Klunklin | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Optimization of processing conditions to extract black glutinous rice by treatments for fermented rice drink
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suthaya Phimphilai;Aphirak Phianmongkhol;Indraini Wirjantoro | Sudarat Chiangpha | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Value added ready-to-eat intermediate moisture fruit products by impregnation of lactobacillus spp.
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Thanes Heokamnerd;Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Jatuphong Varith;Narumol Thongwai | Hathaitip Rongkom | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| The Effect of lactic acid bacteria on the antioxidant properties of fermented black glutionous rice powder
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Wichittra Daengprok | Kanyanee Sripo | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Incorporation of lactobacilli in instant dried rice product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd | Pawenud Khieothong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Properties of Intermediate Moisture Papaya Containing Lactic Acid Bacterium
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Thanes Keokamnerd | Nisareefah Benyakart | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Survival of probiotic bacteria in rice after vacuum impregnation and dehydration
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Hathaitip Rongkom | Chanettee Makmuang | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Combined effect of herb extract, microwave and lactic acid on Inhibition of Salmonella spp. in refrigerated minced chicken
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Aphirak Phianmongkhol;Sittisin Bovonsombut;Tri Indrarini Wirjantoro | Apinya Rachkeeree | วิทยานิพนธ์/Thesis |