 
Warintorntip Pakjirasirikul. Effect of autoclaving-cooling treatment on resistant starch content and antioxidant Activity of unripe banana flour and its application in instant soup powder supplemented with kale powder. Master's Degree(Food Science). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 2021.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of autoclaving-cooling treatment on resistant starch content and antioxidant Activity of unripe banana flour and its application in instant soup powder supplemented with kale powder มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Warintorntip Pakjirasirikul | Pinthip Rumpagaporn | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Title | Creator | Type and Date Create | 
|---|---|---|
| Antioxidant and prebiotic properties of oligosaccharides extracts from commercially defatted rice bran มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pinthip Rumpagaporn | Fitriani, Dwita Ratih | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Development of instant Mung Bean vermicelli production by microwave and extrusion technologies มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Sirichai Songsermpong;Weerachet Jittanit;Pinthip Rumpagaporn | Tien, Nguyen Phung. | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidant from Papaya Peel มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chockchai Threerakulkait;Pinthip Rumpagaporn | Faiq, Muhammad | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Effect of autoclaving-cooling treatment on resistant starch content and antioxidant Activity of unripe banana flour and its application in instant soup powder supplemented with kale powder มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pinthip Rumpagaporn | Warintorntip Pakjirasirikul | วิทยานิพนธ์/Thesis |