Dwipa, Retty Putri Utami. Competition between mycotoxigenic and non-toxigenic strains of aspergillus species under shifting temperature conditions. Master's Degree(Food Science). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 2020.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Competition between mycotoxigenic and non-toxigenic strains of aspergillus species under shifting temperature conditions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Dwipa, Retty Putri Utami | Warapa Mahakarnchanakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Elimination of salmonella typhimurium and escherichia coli on leafy vegetables by using ozone microbubbles
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Warapa Mahakarnchanakul;Kullanart Tongkhao;Kriskamol Na Jom | Asama Phaephiphat | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Mitigation of carcinogenic Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in cooked meat
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kanithaporn Vangnai;Kullanart Tongkhao;Yaowapa Lorjaroenphon;Pongsak Hengniran | Huong, Huynh Thi Thu. | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Molecular analysis approach for investigation of microbial changes during storage of organic treatments on trimmed aromatic coconut
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kullanart Tongkhao | Khemmapas Treesuwan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Physicochemical, microbiological and biological properties of fermented Kepayang (Pangium edule Reinw.) seeds
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kullanart Tongkhao;Kanithaporn Vangnai;Yaya Rukayadi | Mustaffer, Nur Hafizah Binti | วิทยานิพนธ์/Thesis |