Pollacha Pooput. Influence of organic acid and chitosan on the levels of acrylamide and bioactive compounds in coffee. Master's Degree(Food Science). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 2021.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Influence of organic acid and chitosan on the levels of acrylamide and bioactive compounds in coffee
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pollacha Pooput | Kanithaporn Vangnai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| The roles of genistein as antibrowning agent in liquid and powdered emulsions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Parichat Hongsprabhas ;Yaowapa Lorjaroenphon ;Kanokrat Limpisophon | Anisur Rahman Mazumder | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Bioactive activities of rice bran protein hydrolysate
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Prisana Suwannaporn;Yaowapa Lorjaroenphon ;Wannee Jirapakkul | Samuchaya Ngamsuk | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Contamination of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and influence of wood types on qualities and PAHs in smoked sausages
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kanithaporn Vangnai;Yaowapa Lorjaroenphon | Jak-anan Malarut | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Metabolomics and flavoromics of fermented coconut cider by saccharomyces cerevisiae
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kriskamol Na Jom;Yaowapa Lorjaroenphon | Pongsit Songprasert. | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Mitigation of carcinogenic Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in cooked meat
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kanithaporn Vangnai;Kullanart Tongkhao;Yaowapa Lorjaroenphon;Pongsak Hengniran | Huong, Huynh Thi Thu. | วิทยานิพนธ์/Thesis |