Chanikan Sonklin. Improvement of sensory attribute and antioxidant property of mung bean peptides by Maillard reaction. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2024.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Improvement of sensory attribute and antioxidant property of mung bean peptides by Maillard reaction
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sarocha Sapcharoen;Nachomkamon Saengsuk;Natta Laohakunjit;Chanikan Sonklin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Improvement of sensory attribute and antioxidant property of mung bean peptides by Maillard reaction
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sarocha Sapcharoen;Nachomkamon Saengsuk;Natta Laohakunjit;Chanikan Sonklin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Sensory attributes and antioxidant capacity of tomato meal extracts: A comparative analysis of enzymatic and ultrasonic extraction methods
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pacharaporn Putthangkul;Phawinee Srinuan;Natta Laohakunjit;Orrapun Selamassakul;Chanikan Sonklin | บทความ/Article | |
| Improvement of sensory attribute and antioxidant property of mung bean peptides by Maillard reaction
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sarocha Sapcharoen;Nachomkamon Saengsuk;Natta Laohakunjit;Chanikan Sonklin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Sensory attributes and antioxidant capacity of tomato meal extracts: A comparative analysis of enzymatic and ultrasonic extraction methods
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pacharaporn Putthangkul;Phawinee Srinuan;Natta Laohakunjit;Orrapun Selamassakul;Chanikan Sonklin | บทความ/Article | |
| Improvement of sensory attribute and antioxidant property of mung bean peptides by Maillard reaction
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sarocha Sapcharoen;Nachomkamon Saengsuk;Natta Laohakunjit;Chanikan Sonklin | บทความ/Article |