แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

The effect of hydrocolloid and sucrose on quality and stability enhancement in tapioca starch system

LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Agro-Industrial Product Development) 2018
Classification :.LCCS: TP416.T3
LCSH: Kasetsart University. Department of Product Development -- Dissertations
LCSH: Tapioca
LCSH: Hydrocolloids
LCSH: Sucrose
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis Advisor
Role: Thesis Co-Advisor
Role: Thesis Co-Advisor
Created: 2018
Modified: 2023-07-04
Issued: 2023-07-04
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: https://kasetsart.idm.oclc.org/login?url=https://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2561/duenchay-tun-all.pdf
CallNumber: TP416.T3.D84
eng
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 duenchay-tun-all.pdf 3.32 MB
ใช้เวลา
0.027871 วินาที

Duenchay Tunnarut
Title Contributor Type
The effect of hydrocolloid and sucrose on quality and stability enhancement in tapioca starch system
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Duenchay Tunnarut
Rungnaphar Pongsawatmanit
Klanarong Sriroth
Katsuyoshi Nishinari
วิทยานิพนธ์/Thesis
Rungnaphar Pongsawatmanit
Title Creator Type and Date Create
Effect of emulsifiers, sodium chloride, sucrose and oil type on physicochemical properties and freeze-thaw stability of oil-in-water emulsion
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit
Parita Thanasukarn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Analysis of physical properties and structure - function relationship of mixed gels from xyloglucan and tapioca starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit
Theeranan Temsiripong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Evaluation of antioxidant potential and phenolic constituents in selected Thai indigenous plant extracts
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit
Pitchaon Maisuthisakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Protein-polysaccharide interaction and its effect on the stability of oil-in-water emulsion
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit
Thepkunya Harnsilawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of sucrose, pH and salt on physical and rheological properties of tapioca starch and xanthan gum mixture
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit;Klanarong Sriroth;Nishinari, Katsuyoshi
Prawta Chantaro
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effect of hydrocolloid and sucrose on quality and stability enhancement in tapioca starch system
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit;Klanarong Sriroth;Katsuyoshi Nishinari
Duenchay Tunnarut
วิทยานิพนธ์/Thesis
Enhancing the quality of gluten-free sponge cake using hydrocolloids
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit;Wannasawat Ratphitagsanti
Chayada Bhatpattana.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of hydrocolloids on quality of reformed chicken meat and chicken nugget
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit
Panusorn Choosuk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of process and hydrocolloid on properties of tapioca starch-sucrose system
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit;Wannasawat Ratphitagsanti
Duanggamol Jullapanya
วิทยานิพนธ์/Thesis
Klanarong Sriroth
Title Creator Type and Date Create
Debranched waxy rice starch-fatty acid complexes and their pharmaceutical applications
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Jakkapan Sirithunyalug;Sayam Kaewvichit;Klanarong Sriroth;Kuakoon Piyachomkwan;Pensiri Sriburi
Songwut Yotsawimonwat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Modification of cassava starch by heat-moisture treatment as a tablet disintegrant
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Jakkapan Sirithunyalug;Tongpaan Tiamraj;Sayam Kaewvichit;Klanarong Sriroth
Songwut Yotwimonwat
บทความ/Article
Development of technology for lactic acid production from cassava starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth
Walaiporn Timbuntam, 1975-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of lipid compostition of sheet rubber from Hevea Brasiliensis and relations with its structure and properties
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth
Siriluck Liengprayoon, 1977-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of starch-based biodegradable blends
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth
Roungrong Thongton
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of sucrose, pH and salt on physical and rheological properties of tapioca starch and xanthan gum mixture
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit;Klanarong Sriroth;Nishinari, Katsuyoshi
Prawta Chantaro
วิทยานิพนธ์/Thesis
The development on healthful benefits of butter cookies by addition of resistant starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sombat Khotavivattana;Klanarong Sriroth
Watanakul Mungkalarungsi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improving compatibility of poly-B-Hydroxybutyrate-co-B-Hydroxyvalerate by blending with natural rubber and expoxidized rubber
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth
Chutamas Maneewong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of high sugar sap squeezed from oil palm trunk for lactic acid fermentation
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth
Nisa Saelee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study of the role of lipids from maturated coagula from hevea brasiliensis latex on natural rubber behavior in oxidative conditions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth ;Eric Dubreucq ;Laurent Vaysse
Natedao Musigamart
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of dextranase for dextran removal during sugar processing
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth;Wirat Vanichsriratana
Boontiwa Ninchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Structural and thermal characteristics of debranched starches complexed with lauric acid
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth;Kuakoon Piyachomkwan
Suchitra Wongprayoon
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effect of hydrocolloid and sucrose on quality and stability enhancement in tapioca starch system
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit;Klanarong Sriroth;Katsuyoshi Nishinari
Duenchay Tunnarut
วิทยานิพนธ์/Thesis
Investigation of total phenolics quantification preciseness using spectrophotometric method and characterization of phenolics extracted from intermediate and by-products of sugar industry
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth
Walaiporn Rungjang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Interaction of xanthan gum and different amylose rice starches under dry heat treatment
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wirat Vanichsriratana;Klanarong Sriroth;Kuakoon Piyachomkwan
Jian, Su
วิทยานิพนธ์/Thesis
Katsuyoshi Nishinari
Title Creator Type and Date Create
The effect of hydrocolloid and sucrose on quality and stability enhancement in tapioca starch system
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Rungnaphar Pongsawatmanit;Klanarong Sriroth;Katsuyoshi Nishinari
Duenchay Tunnarut
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 20
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,974
รวม 1,994 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 200,904 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 245 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 225 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 82 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 25 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 8 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 7 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 201,499 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124