Danaipot Limwiwattana. Metabolite profiling approach to follow the quality and shelf-life of black gram sprouts [Vigna mungo (L.) Hepper]. Master's Degree(Food Science). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 2017.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Metabolite profiling approach to follow the quality and shelf-life of black gram sprouts [Vigna mungo (L.) Hepper]
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Danaipot Limwiwattana | Kriskamol Na Jom Chitsiri Rachtanapun Warapa Mahakarnchanakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Inhibitory effect of plant extracts on the growth of foodborne microorganisms in noddle
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chitsiri Rachtanapun | Kanintra Suwanmanon | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Prevalence and influence factors for controlling vibrio parahaemolyticus in raw pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chitsiri Rachtanapun | Phichitra Tangkhueankhan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Metabolite profiling approach to follow the quality and shelf-life of black gram sprouts [Vigna mungo (L.) Hepper]
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kriskamol Na Jom;Chitsiri Rachtanapun;Warapa Mahakarnchanakul | Danaipot Limwiwattana | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Characterization and application of alternative antimicrobial surfactants on food contact surface
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chitsiri Rachtanapun | Suchawadee Loyawattananan | วิทยานิพนธ์/Thesis |