Tawan Nopanitaya. Antimicrobial activity and chemical composition of essential oil from ma sang (Feroniella lucida (Scheff.) Swingle.) fruit. Master's Degree(Microbiology). Suranaree University of Technology. The Center for Library Resources and Educational Media. : Suranaree University of Technology, 2018.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Antimicrobial activity and chemical composition of essential oil from ma sang (Feroniella lucida (Scheff.) Swingle.) fruit
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Tawan Nopanitaya | Sureelak Rodtong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Production of lactic acid bacterium exopolysaccharides and their impact on the immune system
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Sureelak Rodtong | Chintana Tayuan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Lactic acid bacteria and the development of flavor in fish sauce
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Sureelak Rodtong | Chokchai Chuea-nongthon | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Bacteria in soil capable of destroying structure of cassava mealy bugs
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Sureelak Rodtong | Patcharida Khumpumuang | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Antimicrobial activity and chemical composition of essential oil from ma sang (Feroniella lucida (Scheff.) Swingle.) fruit
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Sureelak Rodtong | Tawan Nopanitaya | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Production and characterization of amylase from l-lactic acid-producing bacterium Lactococcus sp. SUT 513
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Sureelak Rodtong | Rattaporn Sumalu | วิทยานิพนธ์/Thesis |