 
Savitree Ratanasumawong. Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of rice noodles. (). Mae Fah Luang University. Learning Resources and Educational Media Center. : , .
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of  rice noodles มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| คุณสมบัติทางกายภาพและทางเคมีของแป้งเท้ายายม่อมและการนำไปใช้ประโยชน์ในขนมชั้น มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ปิติพร ฤทธิเรืองเดช ;Pitiporn Ritthiruangdej | วิทยานิพนธ์/Thesis | |
| Evaluation of Thai fish sauce qualities by near-infrared spectroscopy มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pitiporn Ritthiruangdej | Thongchai Suwonsichon | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Classification of Thai Commercial Fish Sauces by Near-Infrared Spectroscopy with Chemometrics มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pitiporn Ritthiruangdej;Thongchai Suwonsichon;Ozaki, Yukihiro ;Vichai Haruthaithanasan;Warunee Thanapase | บทความ/Article | |
| Sensory Properties of Thai Fish Sauces and Their Categorization มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pitiporn Ritthiruangdej;Thongchai Suwonsichon | บทความ/Article | |
| Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of  rice noodles มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong | บทความ/Article | |
| Volatile Compound Analysis of Monthong Durian Harvested at Different Maturity Stages using Flash Gas Chromatography Electronic Nose มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Phurit Ngoenchai;Suntaree Suwonsichon;Pitiporn Ritthiruangdej;Wannee Jirapakkul;Peerapong Sangwanangkul | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of  rice noodles มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong | บทความ/Article | |
| Nutritional and Physical Changes of Crispy Waffles Due to the Replacement of Wheat Flour with Coconut Flour มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Thanathorn Asavarujanon;Savitree Ratanasumawong;Pinthip Rumpagaporn | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of  rice noodles มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of sheet forming method on the qualities of gluten-free rice wonton  sheet มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Kajongjit Thongthang;Savitree Ratanasumawong | บทความ/Article | |
| Effect of mixed high amylose rice flour on pasting properties and texture of  rice noodles มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Jane Likitcholatarn;Pitiporn Ritthiruangdej;Pinthip Rumpagaporn;Namfone Lumdubwong;Savitree Ratanasumawong | บทความ/Article | |
| Nutritional and Physical Changes of Crispy Waffles Due to the Replacement of Wheat Flour with Coconut Flour มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Thanathorn Asavarujanon;Savitree Ratanasumawong;Pinthip Rumpagaporn | บทความ/Article |