Sutthiwal Setha. Influence of harvest maturity and storage condition on changes on volatile compounds of Phulae pineapple fruit. (). Mae Fah Luang University. Learning Resources and Educational Media Center. : , .
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Influence of anoxic treatment on volatile compounds in Phulae Pineapple
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Pisoot Yoyponsan | Sutthiwal Setha | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of anoxic treatment on volatile compounds in Phulae pineapple
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pisoot Yoyponsan;Ogawa, Yukiharu;Wirongrong Tongdeesoontorn;Sutthiwal Setha | บทความ/Article | |
| Influence of harvest maturity and storage condition on changes on volatile compounds of Phulae pineapple fruit
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Pisoot Yoyponsan;Sukanya Thuengtung;Yukiharu Ogawa;Matchima Naradisorn;Sutthiwal Setha | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Physicochemical and nutritional properties of Thai colored rice during in vitro digestion
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Sukanya Thuengtung | Chutamat Niwat, Ph. D. | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Influence of harvest maturity and storage condition on changes on volatile compounds of Phulae pineapple fruit
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Pisoot Yoyponsan;Sukanya Thuengtung;Yukiharu Ogawa;Matchima Naradisorn;Sutthiwal Setha | บทความ/Article | |
| Morphological structure, starch fractions and starch digestibility of three pigmented rice cultivars cooked by microwave cooking
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Sukanya Thuengtung;Yukiharu Ogawa | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| ผลของการเคลือบผิวด้วยไคโตแซนต่อการชะลอการสุกของผลกล้วยหอมพันธุ์คาเวนดิช
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี สุทธิวัลย์ สีทา ;Sutthiwal Setha | Dr. sirichai Knalayanarat | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of anoxic treatment on volatile compounds in Phulae pineapple
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pisoot Yoyponsan;Ogawa, Yukiharu;Wirongrong Tongdeesoontorn;Sutthiwal Setha | บทความ/Article | |
| A preliminary study of high pressure processing effect on quality changes in Nanglae pineapple juice during cold storage
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Nuntawan Chuensombat;Natthakan Rungraeng;Sutthiwal Setha;Phunsiri Suthiluk | บทความ/Article | |
| Influence of harvest maturity and storage condition on changes on volatile compounds of Phulae pineapple fruit
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Pisoot Yoyponsan;Sukanya Thuengtung;Yukiharu Ogawa;Matchima Naradisorn;Sutthiwal Setha | บทความ/Article | |
| Effect of harvesting season, maturity stage and storage temperature on internal browning and postharvest quality of Phulae pineapple
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Sureeporn Sukporn;Chirat Sirimuangmoon;Satoru Kondo;Sutthiwal Setha | บทความ/Article | |
| Effects of UV-C irradiation on ripening quality and antioxidant capacity of mango fruit cv. Nam Dok Mai Si Thong
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Amelia Safitri;Theerapong Theppakorn;Matchima Naradisorn;Sutthiwal Setha | บทความ/Article |