ศรัณย์พร สาระกูล. Utilization of squid fin for production of crispy squid snack. Master's Degree(Food Engineering). King Mongkut's University of Technology Thonburi. KMUTT Library. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2018.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Utilization of squid fin for production of crispy squid snack
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Saranporn Sarakul;ศรัณย์พร สาระกูล | Suwit Siriwattanayotin | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Utilization of squid fin for production of crispy squid snack
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Saranporn Sarakul;ศรัณย์พร สาระกูล | Suwit Siriwattanayotin | วิทยานิพนธ์/Thesis |