Natthakarn Ketkoom. Fortification of iron in brownies with Sinlek brown rice flour. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2020.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Fortification of iron in brownies with Sinlek brown rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Tita Foophow;Weerachon Phoohinkong;Pipat Lertkowit;Natthakarn Ketkoom | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Fortification of iron in brownies with Sinlek brown rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Tita Foophow;Weerachon Phoohinkong;Pipat Lertkowit;Natthakarn Ketkoom | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Fortification of iron in brownies with Sinlek brown rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Tita Foophow;Weerachon Phoohinkong;Pipat Lertkowit;Natthakarn Ketkoom | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Fortification of iron in brownies with Sinlek brown rice flour
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Tita Foophow;Weerachon Phoohinkong;Pipat Lertkowit;Natthakarn Ketkoom | บทความ/Article |