แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef

Name: Sarong So


LCSH: Tomatoes
LCSH: Lycopene
Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
Address: SONGKHLA
Email: kyl.library@psu.ac.th
Created: 2020
Modified: 2020-10-12
Issued: 2020-10-12
บทความ/Article
application/pdf
BibliograpyCitation : Songklanakarin Journal of Science and Technology. Vol.42, no.1 (Jan. - Feb. 2020), page 27-34.
eng
©copyrights Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 439982.pdf 611.67 KB
ใช้เวลา
0.039211 วินาที

Sarong So
Title Contributor Type
Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Sarong So;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson

บทความ/Article
Suthipong Uriyapongson
Title Contributor Type
Ruminant nutrition technology research project (runterp)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Metha Wanapat ;Chalong Wachirapakorn;Saksit Chanthai;Somsak Sarangbin;Kritapon Sommart;Suthipong Uriyapongson;Wetchasit Toburan;Nirote Sornsoongnern;Sarakit Thawinprawat;Weerasak Wongsrikeao;Chaiyawan Wattanachant;Pittaya Palanit;Surachai Suwanlee;Wuttipo
National Science and Technology Development Agency
Khon Kaen University
งานวิจัย/Research report
Comparative study on body composition, carcass composition and processing quality of meat trom buffalo and cattle
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Suthipong Uriyapongson ;Metha Wanapat ;Wetchasit Toburan ;Thanakorn Rojanakorn

บทความ/Article
Effect of synchronizing starch sources and protein (NPN) in the rumen on feed intake, rumen microbial fermentation, nutrient utilization and performance of lactating dairy cows
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Pin Chanchula;Metha Wanapat;Chalong Wachirapakorn;Suthipong Uriyapongson;Rowlinson, Peter

บทความ/Article
Effect of purple corn cob extract powder and black rice bran oilon quality and shelf life of fresh beef
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Nova Solina Purba;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson

บทความ/Article
Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Sarong So;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson

บทความ/Article
Influence of drying method on qualities of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tuberharvested in Northeastern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Irvia Resti Puyanda;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson

บทความ/Article
Juntanee Uriyapongson
Title Contributor Type
Effect of purple corn cob extract powder and black rice bran oilon quality and shelf life of fresh beef
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Nova Solina Purba;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson

บทความ/Article
Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Sarong So;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson

บทความ/Article
Influence of drying method on qualities of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tuberharvested in Northeastern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Irvia Resti Puyanda;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson

บทความ/Article
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,853
รวม 5,853 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 122,542 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 122,576 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212