 
Juntanee Uriyapongson. Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2020.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Sarong So;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Ruminant nutrition technology research project (runterp) มหาวิทยาลัยขอนแก่น Metha Wanapat ;Chalong Wachirapakorn;Saksit Chanthai;Somsak Sarangbin;Kritapon Sommart;Suthipong Uriyapongson;Wetchasit Toburan;Nirote Sornsoongnern;Sarakit Thawinprawat;Weerasak Wongsrikeao;Chaiyawan Wattanachant;Pittaya Palanit;Surachai Suwanlee;Wuttipo | National Science and Technology Development Agency Khon Kaen University | งานวิจัย/Research report | 
| Comparative study on body composition, carcass composition and processing quality of meat trom buffalo and cattle มหาวิทยาลัยขอนแก่น Suthipong Uriyapongson ;Metha Wanapat ;Wetchasit Toburan ;Thanakorn Rojanakorn | บทความ/Article | |
| Effect of synchronizing starch sources and protein (NPN) in the rumen on feed intake, rumen microbial fermentation, nutrient utilization and performance of lactating dairy cows มหาวิทยาลัยขอนแก่น Pin Chanchula;Metha Wanapat;Chalong Wachirapakorn;Suthipong Uriyapongson;Rowlinson, Peter | บทความ/Article | |
| Effect of purple corn cob extract powder and black rice bran oilon quality and shelf life of fresh beef มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nova Solina Purba;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson | บทความ/Article | |
| Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Sarong So;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson | บทความ/Article | |
| Influence of drying method on qualities of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tuberharvested in Northeastern Thailand มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Irvia Resti Puyanda;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of purple corn cob extract powder and black rice bran oilon quality and shelf life of fresh beef มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nova Solina Purba;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson | บทความ/Article | |
| Effects of dried tomato waste powder levels on lycopene content, lipid oxidation, color, antioxidant activity, and sensory properties of frankfurter sausage made from Thai native beef มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Sarong So;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson | บทความ/Article | |
| Influence of drying method on qualities of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tuberharvested in Northeastern Thailand มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Irvia Resti Puyanda;Suthipong Uriyapongson;Juntanee Uriyapongson | บทความ/Article |