Suppasil Maneerat. Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som). (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2016.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nisit Watthanasakphuban;Akio Tani;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Physical, biochemical and genetic characterization of enterocin CE5-1 produced by nterococcus faecium CE5-1 isolated from Thai indigenous chicken intestinal tract
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kraiyot Saelim;Sireewan Kaewsuwan;Akio Tani;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nisit Watthanasakphuban;Akio Tani;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Gel properties of croaker–mackerel surimi blend
มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ Worawan Panpipat;Manat Chaijan;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Chitosan production from carapace and shell of black tiger shrimp (penaeus monodon)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul;Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Gelation proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul | งานวิจัย/Research report | |
| Effect of acid and alkaline solubilization on the properties of surimi based film
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Thummanoon Prodpran;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscle
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul;Prince of Songkla University Department of food technology;Soottawat Benjakul | งานวิจัย/Research report | |
| Effect of acid and alkaline solubilization on the properties of surimi based film
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Thummanoon Prodpran;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Efficiency of the V3 region of 16S rDNA and the rpoB gene for bacterial community detection in Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som) using PCR-DGGE techniques
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Chatthaphisuth Sanchart;Soottawat Benjakul;Onnicha Rattanaporn;Dietmar Haltrich;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of stink bean (Parkia speciosa Hassk.) pod extracts
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suchanuch Wonghirundecha;Soottawat Benjakul;Punnanee Sumpavapol | บทความ/Article | |
| Safety evaluation and bacterial community of kung-somusing PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Sutanate Saelao;Sireewan Keasuwan;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nisit Watthanasakphuban;Akio Tani;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Monitoring of changes in lactic acid bacteria during production ofThai traditional fermented shrimp (Kung-Som) by culturing methodand PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kanokwan Thongruck;Sutanate Saelao;Punnanee Sumpavapol;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Tuna viscera hydrolysate products prepared by different enzyme preparationsimprove the feed intake and growth of Asian seabass, Latescalcarifer,fed total fishmeal replacement diets
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Rutchanee Chotikachinda;Chutima Tantikiti;Soottawat Benjakul;Rustad, Turid | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Microbial diversity analysis of thermophilic hydrogen-producingconsortia from hot spring in the south of Thailand andevaluate cashew apple juice as a substrate
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Atipan Saimmai;Wiboon Riansa-ngawong;Suppasil Maneerat;Paweena Dikit | บทความ/Article | |
| Production of biosurfactants using substrates from renewable-resources
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Characterization of cell-associated bioemulsifier from myroides sp. SM1 a marine bacterium
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suppasil Maneerat;Paweena Dikit | บทความ/Article | |
| Production and characterization of bioemulsifier from a marine bacterium Acinetobacter calcoaceticus subsp anitratus SM7
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kulnaree Phetrong;Aran H-Kittikun;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Characterization of cell-associated bioemulsifier from myroides sp SM1 a marine bacterium
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suppasil Maneerat;Paweena Dikit | บทความ/Article | |
| Production of biosurfactants using substrates from renewable-resources
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Final Report Study of glutamate decarboxylase gene from GABA-producing lactic acid bacteria isolated from Kung-Som the traditional Thai fermented shrimp
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suppasil Maneerat | งานวิจัย/Research report | |
| Production and characterization of bioemulsifier from a marine bacterium, Acinetobacter calcoaceticus subsp anitratus SM7
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kulnaree Phetrong;Aran H-Kittikun;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Efficiency of the V3 region of 16S rDNA and the rpoB gene for bacterial community detection in Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som) using PCR-DGGE techniques
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Chatthaphisuth Sanchart;Soottawat Benjakul;Onnicha Rattanaporn;Dietmar Haltrich;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Physical, biochemical and genetic characterization of enterocin CE5-1 produced by nterococcus faecium CE5-1 isolated from Thai indigenous chicken intestinal tract
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kraiyot Saelim;Sireewan Kaewsuwan;Akio Tani;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Biosurfactants from marine microorganisms
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Characterization and phylogenetic analysis of biosurfactant-producing bacteria isolated from palm oil contaminated soils
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kanokrat Saisa-ard;Atipan Saimmai;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Safety evaluation and bacterial community of kung-somusing PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Sutanate Saelao;Sireewan Keasuwan;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nisit Watthanasakphuban;Akio Tani;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Survival of encapsulated potentially probiotic Lactobacillus plantarum D6SM3 with bioemulsifier derived from spent yeastin simulated gastrointestinal conditions
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paweena Dikit;Aran H-Kittikun;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Bacterial population diversity in Sataw-Dong, a traditional fermented stink bean, during fermentation using the combination of culturedependent and culture independent methods through DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Krittanon Jampaphaeng;Luca Cocolin;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Monitoring of changes in lactic acid bacteria during production ofThai traditional fermented shrimp (Kung-Som) by culturing methodand PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kanokwan Thongruck;Sutanate Saelao;Punnanee Sumpavapol;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Assessment of the bacterial community of soils contaminated with used lubricating oil by PCR-DGGE
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Naruemon Meeboon;Sireewan Kaewsuwan;Leigh, Mary Beth ;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Evaluation of enhanced bioremediation for soils contaminated with used lubricating oil in soil slurry system
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Naruemon Meeboon;Suppasil Maneerat | บทความ/Article |