ลัดดา ไพบูลย์กิจ. Heat Transfer Model for Cryomechanical Freezing of Food Materials. Master's Degree(Food Engineering). King Mongkut's University of Technology Thonburi. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2005.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Heat Transfer Model for Cryomechanical Freezing of Food Materials
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Ladda Phaiboonkit;ลัดดา ไพบูลย์กิจ | Chairath Tangduangdee Sakamon Devahastin ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี สักกมน เทพหัสดิน ณ อยุธยา | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Heat Transfer Model for Cryomechanical Freezing of Food Materials
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Ladda Phaiboonkit;ลัดดา ไพบูลย์กิจ | Chairath Tangduangdee Sakamon Devahastin ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี สักกมน เทพหัสดิน ณ อยุธยา | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Spray Drying of Pineapple Juice
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Chairath Tangduangdee;Sakamon Devahastin;ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี;สักกมน เทพหัสดิน ณ อยุธยา | Sarobol Sarochawitkasit สโรบล สโรชวิกสิต | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Drying Tamarind Paste Using Drum Dryer : Effects of Temperature and Maltodextrin on Qualities of Tamarind Powder
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Chairath Tangduangdee;ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี | Kanniga Jongpermwatthanaphol กรรณิกา จงเพิ่มวัฒนะผล | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Heat Transfer Model for Cryomechanical Freezing of Food Materials
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Chairath Tangduangdee;Sakamon Devahastin;ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี;สักกมน เทพหัสดิน ณ อยุธยา | Ladda Phaiboonkit ลัดดา ไพบูลย์กิจ | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| ผลของการลดความชื้นด้วยแรงดันออสโมติกและอัตราการแช่แข็งต่อคุณภาพของสับปะรดทอดกรอบภายใต้สภาวะสุญญากาศ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี;Chairath Tangduangdee | ปนัดดา ชำนิเวสสะ Panadda Chumnivessa | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Design and Performance Analysis of a Pilot-Scale Vacuum Fryer
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Chairath Tangduangdee;Suvit Tia;ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี;สุวิทย์ เตีย | Ajchara Rungjumrus อัจฉรา รุ่งจำรัส | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Spray Drying of Tamarind Paste: Effect of Drying Aids and Drying Conditions on Dried Product Quality
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Chairath Tangduangdee;ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี | Pao Kongsoontornkijkul เปาว์ คงสุนทรกิจกุล | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Simulation of Heat Transfer of Liquid Food in a Bell Shape Container
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Chairath Tangduangdee;ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี | Rachata Phokrachang รชตะ โพธิ์กระจ่าง | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of Applied Heat Flux on Transport Phenomena and Oil Uptake of Food during Deep Fat Frying
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Chairath Tangduangdee;ชัยรัตน์ ตั้งดวงดี | Watcharee Tritrong วัชรี ตริตรอง | วิทยานิพนธ์/Thesis |