 
ไพศาล ทักษิณพัฒนาพงศ์. Temperature Prediction of Canned Food during Sterilization Process by Artificial Neural Networks. Master's Degree(Food Engineering). King Mongkut's University of Technology Thonburi. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2005.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Temperature Prediction of Canned Food during Sterilization Process by Artificial Neural Networks มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Phaisan Thaksinphatthanaphong;ไพศาล ทักษิณพัฒนาพงศ์ | Suwit  Siriwatanayotin Ampawan Tansakul สุวิช ศิริวัฒนโยธิน อัมพวัน ตั๊นสกุล | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Temperature Prediction of Canned Food during Sterilization Process by Artificial Neural Networks มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Phaisan Thaksinphatthanaphong;ไพศาล ทักษิณพัฒนาพงศ์ | Suwit  Siriwatanayotin Ampawan Tansakul สุวิช ศิริวัฒนโยธิน อัมพวัน ตั๊นสกุล | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Title | Creator | Type and Date Create | 
|---|---|---|
| Effects of Coconut Sugar and Stabilizing Agents on Physical Properties of High-Fat Coconut Milk มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Naphaporn Chiewchan;Suwit Siriwatanayotin;นภาพร เชี่ยวชาญ;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Karunthapat  Jirapeangtong การุณธภัสร์ จิรเพียงทอง | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| การปรับปรุงเครื่องสีเปลือกแบบจานหมุนสำหรับพริกไทยดำ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;วารุณี วารัญญานนท์;Suwit Siriwatanayotin;Warunee Varanyanond | จิตติมณฑน์  วงศ์ษา Jittimon Wongsa | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Temperature Prediction of Canned Food during Sterilization Process by Artificial Neural Networks มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suwit Siriwatanayotin;Ampawan Tansakul;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;อัมพวัน ตั๊นสกุล | Phaisan Thaksinphatthanaphong ไพศาล ทักษิณพัฒนาพงศ์ | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Development of the Black Pepper Dehuller มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suwit Siriwatanayotin;Warunee Varanyanond;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;วารุณี วารัญญานนท์ | Pitcha  Sirirat พิชชา ศิริรัตน์ | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Predictive Controlling Model for the Tapioca Starch Drying Process มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Warinthorn Songkasiri;Suwit Siriwatanayotin ;วรินธร สงคศิริ;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Natthakan  Rungraeng ณัฐกาญจน์ รุ่งเรือง | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Factors Affecting Qualities of Canned Sweetened Glutinous Rice มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suwit Siriwatanayotin;Naphaporn Chiewchan;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;นภาพร เชี่ยวชาญ | Wittawat  Jiranuntakul วิทวัส จิรนันทกูล | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Title | Creator | Type and Date Create | 
|---|---|---|
| Mathematical Model for Prediction of Moisture Migration in Cookie Containing Sun-dried Banana มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Tipaporn Yoovidhya;Suwit Siriwattanayotin;ทิพาพร อยู่วิทยา;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Waroonporn  Jaiprasert วรุณพร ใจประเสริฐ | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Effects of Coconut Sugar and Stabilizing Agents on Physical Properties of High-Fat Coconut Milk มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Naphaporn Chiewchan;Suwit Siriwatanayotin;นภาพร เชี่ยวชาญ;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Karunthapat  Jirapeangtong การุณธภัสร์ จิรเพียงทอง | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| การปรับปรุงเครื่องสีเปลือกแบบจานหมุนสำหรับพริกไทยดำ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;วารุณี วารัญญานนท์;Suwit Siriwatanayotin;Warunee Varanyanond | จิตติมณฑน์  วงศ์ษา Jittimon Wongsa | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Temperature Prediction of Canned Food during Sterilization Process by Artificial Neural Networks มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suwit Siriwatanayotin;Ampawan Tansakul;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;อัมพวัน ตั๊นสกุล | Phaisan Thaksinphatthanaphong ไพศาล ทักษิณพัฒนาพงศ์ | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Development of the Black Pepper Dehuller มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suwit Siriwatanayotin;Warunee Varanyanond;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;วารุณี วารัญญานนท์ | Pitcha  Sirirat พิชชา ศิริรัตน์ | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Feasibility Study of the Use of Residue from Tea Manufacturing Process มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Wiwat Ruenglertpanyakul;Suwit Siriwattanayotin;วิวัฒน์ เรืองเลิศปัญญากุล;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Prakaithip  Ekwongsupasarn ประกายทิพย์ เอกวงศ์ศุภศาล | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| The Effect of Temperature Dependent Thermal Diffusivity of Foods on Heat Penetration Rate มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suwit Siriwattanayotin;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Pichamon  Limcharoenchat พิชามญชุ์ ลิ่มเจริญชาติ | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Predictive Controlling Model for the Tapioca Starch Drying Process มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Warinthorn Songkasiri;Suwit Siriwatanayotin ;วรินธร สงคศิริ;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Natthakan  Rungraeng ณัฐกาญจน์ รุ่งเรือง | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Property Changes during Production of Acidified Bamboo Shoot in Bulk Package มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Tipaporn Yoovidhya;Suwit Siriwattanayotin;ทิพาพร อยู่วิทยา;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | Pannarai Hemasthiti พรรณราย เหมัษฐิติ | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Factors Affecting Qualities of Canned Sweetened Glutinous Rice มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suwit Siriwatanayotin;Naphaporn Chiewchan;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;นภาพร เชี่ยวชาญ | Wittawat  Jiranuntakul วิทวัส จิรนันทกูล | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| การออกแบบ สร้าง และทดสอบหน่วยสกัดชาต้นแบบ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี สุวิช ศิริวัฒนโยธิน | พลกฤต  วงศ์ธนะบูรณ์ | วิทยานิพนธ์/Thesis |