แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Feasibility study of microwave pretreatement to assist production of chemical-free nanofibrillated cellulose from lime residues
การศึกษาความเป็นไปได้ในการใช้วิธีเตรียมเบื้องต้นด้วยไมโครเวฟเพื่อผลิตเส้นใยนาโนเซลลูโลสจากเปลือกมะนาวด้วยกรรมวิธีปราศจากสารเคมี


LCSH: Nanofibers
LCSH: Microwaves
keyword: Lime residues
; เส้นใยนาโน
; ไมโครเวฟ
King Mongkut's University of Technology Thonburi. KMUTT Library
Address: BANGKOK
Email: info.lib@mail.kmutt.ac.th
Role: Advisor
Created: 2018
Modified: 2562-12-19
Issued: 2019-12-19
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: FDE689
eng
Descipline: Food Engineering
©copyrights King Mongkut's University of Technology Thonburi
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 FDE689.pdf 3.13 MB
2 FDE689ab.pdf 65.91 KB
ใช้เวลา
-0.96539 วินาที

Tawee Impoolsup
Title Contributor Type
Feasibility study of microwave pretreatement to assist production of chemical-free nanofibrillated cellulose from lime residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Tawee Impoolsup;ทวี อิ่มพูลทรัพย์
Naphaporn Chiewchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
ทวี อิ่มพูลทรัพย์
Title Contributor Type
Feasibility study of microwave pretreatement to assist production of chemical-free nanofibrillated cellulose from lime residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Tawee Impoolsup;ทวี อิ่มพูลทรัพย์
Naphaporn Chiewchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Naphaporn Chiewchan
Title Creator Type and Date Create
การศึกษาผลของกระบวนการให้ความร้อนต่อการสูญเสียคุณภาพของน้ำสับปะรด
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Dr.Naphaporn Chiewchan
มาริสา รัตนธนาฤกษ์
Marisa Rattanathanalerk
วิทยานิพนธ์/Thesis
ผลของวิธีและสภาวะการอบแห้งต่อจลนศาสตร์การอบแห้งและคุณภาพของมะขามป้อมเกล็ด
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Lect. Naphaporn Chiewchan
ศิพร เมธาคุปต์
Siporn Methakhup
วิทยานิพนธ์/Thesis
ผลของการให้ความร้อนและปริมาณไขมันต่อคุณสมบัติการไหลของน้ำกะทิ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Lect. Naphaporn Chiewchan
จารุวรรณ์ สีเมือง
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of fat content and preheat treatment on the apparent viscosity of coconut milk after homogenization
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Thitima Peamprasart
วิทยานิพนธ์/Thesis
Drying Kinetics and Quality of Potato Chips Undergoing Different Drying Techniques
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Sakamon Devahastin;Naphaporn Chiewchan
Namtip Leeratanarak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of Freezing Time on Texture of Potato Chips Prepared by Low-Pressure Superheated Steam Drying
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Sakamon Devahastin;Naphaporn Chiewchan
Artid Pruksapratip
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of Dried Ivy Gourd Sheet as a Health Snack
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan;Sakamon Devahastin
Suwajee Saencom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of Dietary Fiber Powder Having Antioxidants, Glucosinolates and Sulforaphane tiom White Cabbage Outer Leaves
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Yardfon Tanongkankit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Profiles of important flavonoids and Limonin in selected thai citrus residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Vaniya Chinapongtitiwat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Browning inhibition of sweet corn kernels in brine packed in semi-rigid container during storage
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Benjawan Jermsujarit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Combined effects of pretreatment and drying methods on surface characteristics of vegetables and thermal resistance of Salmonella
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Chanthima Phungamngoen
วิทยานิพนธ์/Thesis
An application of fractal image texture to characterize surface roughness of selected fresh fruits and vegetables
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Nuttayaporn Pohirun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of blanching debittering on physicochemical properties of dietary fiber powder from lime residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Kunchira Mahabandha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of dietary fiber powder containing sulforaphane from cabbage outer leaves using stepwise change of air temperature druing drying
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Pitiporn Lekcharoenkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of pressurized steam blanching and hot air drying on functional properties and bitterness of dietary fiber powder from pomelo albedo
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Sumaphorn Intaraprasit
สุมาภรณ์ อินทรประสิทธิ์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of drying techniques on selected functional properties of dietary fiber power from cabbage outer leaves
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Nuannart Tawatsinlapasorn
นันท์นรัตน์ ธวัชศิลปศร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of nanocellulose from cabbage outer leaves
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Donnapa Khukutapan
ดลนภา กุกุทพันธ์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improving functional properties of natural food ingredients from lime residues via different process combinations
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Saranya Jongaroontaprangsee
ศรัณยา จงอรุณทัพรังษี
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical properties of color gel from pitaya peels
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Neachanok Wanitcharoensup
เนตรชนก วาณิชเจริญทรัพย์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Use of microwave pretreatment to reduce bitter limonin and its consequence on physicochemical properties of dietary fiber power from lime (Citrus aurantifolia swingle cv. pan) residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Wongjinda Tangsitsareewong
วงศ์จินดา ตั้งสิทธิ์เสรีวงศ์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of pretreatment and drying on physicochemical properties of dietary fiber from lime residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Natthapat Janthawang
ณัฎฐภัทร จันทะวัง
วิทยานิพนธ์/Thesis
Feasibility Study of Using Chitosan Films Incorporated with 1,8-cineole to Inhibit Growth of Salmonella on Fresh Food Surfaces
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan;Advisors
Hatairat Thangvaravut
วิทยานิพนธ์/Thesis
Feasibility study of using dietary fiber from lime (Citrus aurantifolia swingle) residues to improve stability of oil-in-water emulsions
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Apimook Kunchitwaranont
อภิมุข ครรชิตวรานนท์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of pectin on water redispersibility of dried nanofibrillated cellulose from fruit and vegetable residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Khanisorn Rodkantuk
คณิศร รอดการทุกข์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of vegetarian imitated fish sauce
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Pornprapa Moonsoot
พรประภา มูลสูตร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Feasibility study of microwave pretreatement to assist production of chemical-free nanofibrillated cellulose from lime residues
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Tawee Impoolsup
ทวี อิ่มพูลทรัพย์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of flower scent in soybean residue wine production
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Panasaya Boonruang
ปนัสยา บุญเรือง
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of functional dietary fiber powder from tender core of banana (Musa ABB cv Namwa) pseudostem and its food application
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Vimol Pornanupapkul
วิมล พรอานุภาพกุล
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of powdery nanofibrillated cellulose from lime residue pretreated by a chemical-free process
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan
Jirayu Phankijnant
จิรายุ พันธ์กิจนันทน์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Stability Enhancement of Carotenoids by Complexation with Selected Proteins
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Sakamon Devahastin;Naphaporn Chiewchan
Arun Werasakulchai
อรุณ วีระสกุลชัย
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nanocellulose Extraction from Garlic Skin and Its Application as Nanofilters
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Wunpen Chankaew;Naphaporn Chiewchan
Fariba Yeganeh
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of Natural Yellow Color Powders from Pumpkin Using Hot Air and Superheated Steam Spray Drying
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Sakamon Devahastin;Naphaporn Chiewchan
Kulthida Raksawong
กุลธิดา รักษาวงศ์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of Cellulose Nanofiber Powder from Centella asiatica and Its Applications as Food Colorant, Fat Replacer and Pickering Emulsifier for Salad Dressings
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Naphaporn Chiewchan;Sakamon Devahastin
Charnaahsith Kongphattarnon
ชนสิษฎ์ คงพัฒน์ตานนท์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 18
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,864
รวม 2,882 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 129,679 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 150 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 131 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 8 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 5 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 4 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 129,978 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104