Winyu Chitsamphandhvej. Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2016.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Volatile organic compounds of charcoal combustion smoke
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Winyu Chitsamphandhvej;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon | บทความ/Article | |
| Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Volatile organic compounds of charcoal combustion smoke
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Winyu Chitsamphandhvej;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon | บทความ/Article | |
| Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Heat and mass transfer coefficients of air chilling process
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Nattawan Chorhirankul | Chairath Tangduangdee | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of raw meat size and storage conditions on raw meat equivalent (RME) of raw skinless boneless chicken breast
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jukkrit Nootem;Koch Sookmaitri;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej;Suppalak Angkaew | บทความ/Article | |
| Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| FEPS: a successful story of constructionism learning approach in Thailand
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Suvaluk Asavasanti;Sakarindr Bhumirat ;Wanna Chayawattana | บทความ/Article | |
| Volatile organic compounds of charcoal combustion smoke
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Winyu Chitsamphandhvej;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon | บทความ/Article | |
| Identification of potential yeast strain for floral aroma wine production from soybean residue
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panasaya Boonruang;Naphaporn Chiewchan;Suvaluk Asavasanti;Chiu, Hsia Chiu | บทความ/Article | |
| Effect of raw meat size and storage conditions on raw meat equivalent (RME) of raw skinless boneless chicken breast
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jukkrit Nootem;Koch Sookmaitri;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej;Suppalak Angkaew | บทความ/Article | |
| Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Factors influencing the formation of sediment from seasoning soy sauce
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Palalya Jaruphan;Samaporn Leksaravut;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article | |
| Volatile organic compounds of charcoal combustion smoke
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Winyu Chitsamphandhvej;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon | บทความ/Article | |
| Relationship between color change of poly(vinyl alcohol) films incorporated with butterfly pea extract and quantity of volatile amines from seafood spoilage
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Ailada Plengphiw;Kamonchanok Yahada;Boonnak Sukhummek;Nonsee Nimitsiriwat | บทความ/Article | |
| Feasibility study to produce soft foam product from used peritoneal dialysis solution containers
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Boonnak Sukhummek;Terapong Kongprakan;Tanvalai Monjan;Nonsee Nimitsiriwat | บทความ/Article | |
| Effect of raw meat size and storage conditions on raw meat equivalent (RME) of raw skinless boneless chicken breast
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jukkrit Nootem;Koch Sookmaitri;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej;Suppalak Angkaew | บทความ/Article | |
| Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article | |
| Separation of Y from Sr in HCl solution using resins impregnated with D2EHPA/dodecane and CMPO/TBP
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Uthaiwan Injarean;Pipat Pichestapong;Tamonwan Chantaramanee;Kunlakarn Piriyakarnsakul;Boonnak Sukhummek | บทความ/Article | |
| Preparation of crosslinked poly(vinyl alcohol) films for controlled release of metalaxyl
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Boonnak Sukhummek;Nonsee Nimitsiriwat;Neerachavee Phuangprasert;Varunya Sugeerakunkit | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| An Alkoxide Free Sol-Gel Synthesis of Nanosized TiO2
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kornvalai Panpae;Suppalak Angkaew;Chiravadee Sritara;Chinda Ngernsuttichaiporn | บทความ/Article | |
| Volatile organic compounds of charcoal combustion smoke
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Winyu Chitsamphandhvej;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon | บทความ/Article | |
| Effect of raw meat size and storage conditions on raw meat equivalent (RME) of raw skinless boneless chicken breast
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jukkrit Nootem;Koch Sookmaitri;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej;Suppalak Angkaew | บทความ/Article | |
| Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| A Headspace Solid Phase Microextraction Method for Using to Monitor Hexanal and Heptanal Content in Food Samples
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Winyu Chitsamphandhvej;Wilasinee Phakdee ;Wilaiporn Thanasan | บทความ/Article | |
| Factors influencing the formation of sediment from seasoning soy sauce
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Palalya Jaruphan;Samaporn Leksaravut;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article | |
| Volatile organic compounds of charcoal combustion smoke
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Winyu Chitsamphandhvej;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon | บทความ/Article | |
| Effect of raw meat size and storage conditions on raw meat equivalent (RME) of raw skinless boneless chicken breast
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Jukkrit Nootem;Koch Sookmaitri;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Winyu Chitsamphandhvej;Suppalak Angkaew | บทความ/Article | |
| Differentiation of charcoal grilled chicken breast and thigh by volatile constituents
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kannika Titawong;Patcha Saichunyoon;Nattawan Chorhirankul;Suvaluk Asavasanti;Boonnak Sukhummek;Suppalak Angkaew;Winyu Chitsamphandhvej | บทความ/Article |