แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants
การเกิดและการยับยั้งฟิล์มยีสต์จากหน่อไม้ดองด้วยพืชปรุงแต่งกลิ่นรส


LCSH: Bamboo shoots
LCSH: Fermented foods
Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
Address: SONGKHLA
Email: kyl.library@psu.ac.th
Created: 2007
Modified: 2019-11-18
Issued: 2019-11-18
บทความ/Article
application/pdf
BibliograpyCitation : Songklanakarin J. Sci. Technol. Vol. 29, no. 4 (Jul. - Aug. 2007), 1135-1143
URL:Array
eng
©copyrights Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 288773.pdf 86.93 KB
ใช้เวลา
0.027695 วินาที

Jaruwan Maneesri
Title Contributor Type
Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Jaruwan Maneesri;Payap Masniyom

บทความ/Article
Extending the shelf-life of refrigerated green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Payap Masniyom;Ommee Benjama;Jaruwan Maneesri

บทความ/Article
Payap Masniyom
Title Contributor Type
Shelf-lift extension of refrigerated seabass (Lates calcalifer) slices under modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Payap Masniyom

วิทยานิพนธ์/Thesis
Biochemical composition and physicochemical properties of two red seaweeds (Gracilaria fisheri and G tenuistipitata) from the Pattani Bay in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Ommee Benjama;Payap Masniyom

บทความ/Article
Effect of lactic, acetic and citric acids on quality changes of refrigerated green mussel, perna viridis (Linnaeus, 1758)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Payap Masniyom;Ommee Benjama

บทความ/Article
Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Jaruwan Maneesri;Payap Masniyom

บทความ/Article
Nutritional composition and physicochemical properties of two green seaweeds (Ulva pertusa and Uintestinalis) from the Pattani Bay in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Ommee Benjama;Payap Masniyom

บทความ/Article
Extending the shelf-life of refrigerated green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Payap Masniyom;Ommee Benjama;Jaruwan Maneesri

บทความ/Article
Deterioration and shelf-life extension of fish and fishery products by modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Payap Masniyom

บทความ/Article
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,399
รวม 2,400 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 36,135 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 8 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 5 ครั้ง
รวม 36,148 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.33