Payap Masniyom. Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2007.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Jaruwan Maneesri;Payap Masniyom | บทความ/Article | |
| Extending the shelf-life of refrigerated green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Payap Masniyom;Ommee Benjama;Jaruwan Maneesri | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Shelf-lift extension of refrigerated seabass (Lates calcalifer) slices under modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Payap Masniyom | วิทยานิพนธ์/Thesis | |
| Biochemical composition and physicochemical properties of two red seaweeds (Gracilaria fisheri and G tenuistipitata) from the Pattani Bay in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Ommee Benjama;Payap Masniyom | บทความ/Article | |
| Effect of lactic, acetic and citric acids on quality changes of refrigerated green mussel, perna viridis (Linnaeus, 1758)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Payap Masniyom;Ommee Benjama | บทความ/Article | |
| Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Jaruwan Maneesri;Payap Masniyom | บทความ/Article | |
| Nutritional composition and physicochemical properties of two green seaweeds (Ulva pertusa and Uintestinalis) from the Pattani Bay in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Ommee Benjama;Payap Masniyom | บทความ/Article | |
| Extending the shelf-life of refrigerated green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Payap Masniyom;Ommee Benjama;Jaruwan Maneesri | บทความ/Article | |
| Deterioration and shelf-life extension of fish and fishery products by modified atmosphere packaging
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Payap Masniyom | บทความ/Article |