 
Wilkinson, Brian H.. Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2006.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Product design of puffed snacks by using quality function deployment (QFD) and reverse engineering (RE) techniques มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article | 
| Antioxidant Capacity and Phenolic Content of Chilies มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwat Wangcharoen;Wallaya Morasuk | บทความ/Article | |
| The Product Design of Puffed Snacks by Using Quality Function Deployment (QFD) and Reverse Engineering (RE) Techniques มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. | บทความ/Article | |
| Preference Direction Study of Sai Oua by External Preference Mapping and Modified Ratio Profile Test มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwat Wangcharoen;Napaporn Deesanam;Thanes Keokamnerd;Umaporn Siripin | บทความ/Article | |
| Antioxidant Capacity Changes of Bird Chili(Capsicum frutescens Linn.) During Hot Air Drying มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwat Wangcharoen;Wallaya Morasuk | บทความ/Article | |
| Consumer research techniques to design a new snack product. มหาวิทยาลัยขอนแก่น Wiwat Wangcharoen | Tivanna Ngarmsak Brian H. Wilkinson Mary D. Earle | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. | บทความ/Article | |
| Antioxidant capacity and phenolic content of holy basil มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wiwat Wangcharoen;Wallaya Morasuk | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Product design of puffed snacks by using quality function deployment (QFD) and reverse engineering (RE) techniques มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article | 
| The Product Design of Puffed Snacks by Using Quality Function Deployment (QFD) and Reverse Engineering (RE) Techniques มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. | บทความ/Article | |
| Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H. | บทความ/Article |