แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks



LCSH: Garlic
LCSH: Peppers
Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
Address: SONGKHLA
Email: kyl.library@psu.ac.th
Created: 2006
Modified: 2019-10-11
Issued: 2019-10-11
บทความ/Article
application/pdf
BibliograpyCitation : Songklanakarin J. Sci. Technol. Vol.28, (Suppl.1) (March 2006), p. 63-70.
eng
©copyrights Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 275177.pdf 419.18 KB
ใช้เวลา
0.032262 วินาที

Wiwat Wangcharoen
Title Contributor Type
Product design of puffed snacks by using quality function deployment (QFD) and reverse engineering (RE) techniques
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
บทความ/Article
Antioxidant Capacity and Phenolic Content of Chilies
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Wallaya Morasuk

บทความ/Article
The Product Design of Puffed Snacks by Using Quality Function Deployment (QFD) and Reverse Engineering (RE) Techniques
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.

บทความ/Article
Preference Direction Study of Sai Oua by External Preference Mapping and Modified Ratio Profile Test
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Napaporn Deesanam;Thanes Keokamnerd;Umaporn Siripin

บทความ/Article
Antioxidant Capacity Changes of Bird Chili(Capsicum frutescens Linn.) During Hot Air Drying
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Wallaya Morasuk

บทความ/Article
Consumer research techniques to design a new snack product.
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Wiwat Wangcharoen
Tivanna Ngarmsak
Brian H. Wilkinson
Mary D. Earle
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.

บทความ/Article
Antioxidant capacity and phenolic content of holy basil
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Wiwat Wangcharoen;Wallaya Morasuk

บทความ/Article
Tipvanna Ngarmsak
Title Contributor Type
Product design of puffed snacks by using quality function deployment (QFD) and reverse engineering (RE) techniques
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
บทความ/Article
The Product Design of Puffed Snacks by Using Quality Function Deployment (QFD) and Reverse Engineering (RE) Techniques
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.

บทความ/Article
The survey on eating habits in ten villages Khon Kaen province Northeastern Thailand
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Tipvanna Ngarmsak ;Earle, Mary D.
Internationsl Development Reesearch Centre
งานวิจัย/Research report
The introduction of cowpeas in a nutritionally balanced menu to six villages in Northeastern Thailand
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Tipvanna Ngarmsak ;Earle, M.D
International Development Research Centre
งานวิจัย/Research report
Development of legume dishes and A 7-day menu for villagers in Northeastern Thailand
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Tipvanna Ngarmsak;Earle, Mary D.
The International Development Research Centre
งานวิจัย/Research report
Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.

บทความ/Article
Wilkinson, Brian H.
Title Contributor Type
Product design of puffed snacks by using quality function deployment (QFD) and reverse engineering (RE) techniques
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
บทความ/Article
The Product Design of Puffed Snacks by Using Quality Function Deployment (QFD) and Reverse Engineering (RE) Techniques
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.

บทความ/Article
Formula optimization for garlic and pepper-flavoured puffed snacks
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Wiwat Wangcharoen;Tipvanna Ngarmsak;Wilkinson, Brian H.

บทความ/Article
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,829
รวม 3,834 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 26,030 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 9 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 26,053 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212