Phumicharn Singharat. Effect of hurdle treatment using modified atmosphere and microwave treatment on Bacillus cereus survival. Master's Degree(Food Engineering). King Mongkut's University Technology Thonburi. Library. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2003.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of hurdle treatment using modified atmosphere and microwave treatment on Bacillus cereus survival
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Phumicharn Singharat | Aluck Thipayarat Punchira Vongsawasdi | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Effect of hurdle treatment using modified atmosphere and microwave treatment on Bacillus cereus survival
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Aluck Thipayarat;Punchira Vongsawasdi | Phumicharn Singharat | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on Shelf life Extension of Minimally Processed Longan (Dimocarpus longan Lour, cv. E-Dor)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Montira Nopharatana;Punchira Vongsawasdi | Narumon Suebsaisich | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| การยืดอายุการเก็บรักษาลูกชิ้นปลานิลโดยใช้เทคนิคการปรับสภาพบรรยากาศ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี พรรณจิรา วงศ์สวัสดิ์;Punchira Vongsawasdi | พัชรี มีชัย Patcharee Meechai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| ผลของสภาพบรรยากาศดัดแปรต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของข้าวโพดฝักอ่อนอินทรีย์
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี พรรณจิรา วงศ์สวัสดิ์;พัชทรา มณีสินธุ์;Punchira Vongsawasdi;Pattra Maneesin | อมรรัตน์ วัฒนล้ำเลิศ Amornrat Watthanalamloet | วิทยานิพนธ์/Thesis |