 
Suvaluk Asavasanti. Effect of moisture adjustment on physico-chemical properties, durability and production efficiency of broiler feed pellets. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , .
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of moisture adjustment on physico-chemical properties, durability and production efficiency of broiler feed pellets มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suchot Subwilawan;Ampawan Tansakul;Phairoj Sridokgmai;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of moisture adjustment on physico-chemical properties, durability and production efficiency of broiler feed pellets มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suchot Subwilawan;Ampawan Tansakul;Phairoj Sridokgmai;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of moisture adjustment on physico-chemical properties, durability and production efficiency of broiler feed pellets มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suchot Subwilawan;Ampawan Tansakul;Phairoj Sridokgmai;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Effect of extraction methods on antibacterial activity and chemical composition of Chinese chives (Allium tuberosum Rottl. ex Spreng) extract มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suvaluk Asavasanti;Patchanee Yasurin;Napatsorn Lawthienchai;Thanutcha Tongprasan;Chairath Tangduangdee | บทความ/Article | |
| Optimization of alkyl imidazolium chloride pretreatment on rice straw biomass conversion มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Nongnapat Junnienkul;Malinee Sriariyanun;Patchanee Yasurin;Douzou, Tom;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | |
| Itaconic acid : a promising and sustainable platform chemical มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Malinee Sriariyanun;Heitz, Jan Hendrik;Patchanee Yasurin;Suvaluk Asavasanti;Prapakorn Tantayotai | บทความ/Article | |
| Effect of moisture adjustment on physico-chemical properties, durability and production efficiency of broiler feed pellets มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suchot Subwilawan;Ampawan Tansakul;Phairoj Sridokgmai;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | |
| Effect of oscillating magnetic field on freezing rate, phase transition time and supercooling of deionized water มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pakjira Jarulertwattana.;Suwit Siriwattanayotin.;Suvaluk Asavasanti. | บทความ/Article | |
| Production of food flavouring agents by enzymatic reaction and microbial fermentation มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panakkal, Elizabeth Jayex.;Nichaphat Kitiborwornkul.;Malinee Sriariyanun.;Jakaphan Ratanapoompinyo.;Patchanee Yasurin.;Suvaluk Asavasanti.;Wawat Rodiahwati.;Prapakorn Tantayotai. | บทความ/Article | |
| Influence of nitrate-nitrite contamination on pink color defect in ginger marinated steamed chicken drumsticks มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pakjira Jarulertwattana.;Suvaluk Asavasanti.;Thida Wanaloh.;Phoomjai Charurungsipong.;Chonthicha Pittarate.;Thipanan Darnwattanapong.;Chonticha Nuttee. | บทความ/Article | |
| Oxalic acid pretreatment on enhancement of enzymatic saccharification from napier grass for biofuel production มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Danipa Panyarachun;Panakkal, Elizabeth Jayex;Atthasit Tawai;Rodiahwati, Wawat;Baranitharan Paramasivam;Suvaluk Asavasanti;Kraipat Cheenkachorn | บทความ/Article | |
| A review on the effect of ultrasonic-assisted curing on the quality of meat products มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Yongzheng Hu.;Suvaluk Asavasanti.;Roungdao Klinjapo.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Nicharee Wisuthiphaet.;Chen, Qiuxin. | บทความ/Article |