ศพัชร์ ธารธนาศุภวัฒน์. Effect of microwave-vacuum drying on drying characteristics and quality of mulberry. Master's Degree(Food Science and Technology). King Mongkut's University of Technology Thonburi. KMUTT Library. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2017.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of microwave-vacuum drying on drying characteristics and quality of mulberry
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Yossaphat Thanthanasupawat;ศพัชร์ ธารธนาศุภวัฒน์ | Ampawan Tansakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of microwave-vacuum drying on drying characteristics and quality of mulberry
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Yossaphat Thanthanasupawat;ศพัชร์ ธารธนาศุภวัฒน์ | Ampawan Tansakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |