แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Effects of ohmic pretreatment on yield and chemical composition of chinese chives oil
อิทธิพลของการปรับสภาพด้วยโอห์มมิกต่อร้อยละผลผลิตและองค์ประกอบทางเคมีของน้ำมันจากใบกุยช่าย


keyword: Chemical composition
; Chinese chives
King Mongkut's University of Technology Thonburi. KMUTT Library
Address: BANGKOK
Email: info.lib@mail.kmutt.ac.th
Role: Advisor
Created: 2017
Modified: 2018-10-04
Issued: 2018-10-04
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: FDE675
eng
Descipline: Food Engineering
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 FDE675.pdf 6.04 MB10 2025-03-24 10:53:49
2 FDE675ab.pdf 46.06 KB2 2021-12-30 10:18:44
ใช้เวลา
0.024353 วินาที

Thanutcha Tongprasan
Title Contributor Type
Effects of ohmic pretreatment on yield and chemical composition of chinese chives oil
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Thanutcha Tongprasan;ธนัชชา ทองประสาร
Chairath Tangduangdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
ธนัชชา ทองประสาร
Title Contributor Type
Effects of ohmic pretreatment on yield and chemical composition of chinese chives oil
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Thanutcha Tongprasan;ธนัชชา ทองประสาร
Chairath Tangduangdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chairath Tangduangdee
Title Creator Type and Date Create
การเปรียบเทียบเชิงเศรษฐศาสตร์ระหว่างการแช่แข็งแบบ Cryomechanical และการแช่แข็งแบบลมเป่าของซาลาเปาไส้หมูสับ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
บัณฑิต จำรัส
Bundit Jumras
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improvement of heat trandfer model for cryomechanical freezing of food material
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath tangduangdee
Piyaporn Sathianpattaratance
วิทยานิพนธ์/Thesis
Kinetics of Deleterious Change in Texture of Unpacked Extruded Corn Snack under Fluctuating Temperature
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Kesanee Banyen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of Relative Humidity and Roasting Temperature on Cooking Yield and Quality of Chicken Breast
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Natchanok Koongaew
นาถชนก คูณแก้ว
วิทยานิพนธ์/Thesis
Kinetic reaction of oil degradation during frying of thawed and unthawed frozen foods
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Boonsiri Ampai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of Frying Temperature on Moisture Loss and Microstructure of Fried Breaded Chicken Thigh
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Atthawut Naranon
อัฐวุฒิ นรานนท์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Comparative Evaluation of Freezing and Thawing Techniques on Physical Quality of Frozen Fried Breaded Chicken Thigh
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Usa Muntadilok
อุษา มันตาดิลก
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of Spray Drying for Pineapple Juice
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Thanita Sanphakdee
ฐนิตา แสนภักดี
วิทยานิพนธ์/Thesis
Modeling Heat and Mass Transfer during Deep-Fat Frying with Non-isothennal Boundary Conditions
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Watid Cheevasathianchaipom
วาทิตย์ ชีวาเสถียรชัยพร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Oil deterioration during frying of salted gourami under atmospheric and vacuum conditions
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Eakkachart Tangsuwancharoen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Kinetics of moisture loss and oil uptake during deep fat frying of thawed and unthawed frozen foods
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Worarat Suwanwattana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Heat and mass transfer coefficients of air chilling process
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Nattawan Chorhirankul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of fat content and emulsifiers on temperature distribution during heating of coconut milk
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Suphattra Phimdaeng
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of ohmic heating on thawing efficiency and quality of frozen chicken breast
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Netsai Boonchoo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Prediction of internal pressure in flexible retortable pouch during thermal processing
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Kanathip Hansuddhisuntorn
คณาทิป หาญสุทธิสุนทร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of ohmic pretreatment on yield and chemical composition of chinese chives oil
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Thanutcha Tongprasan
ธนัชชา ทองประสาร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of temperature dependence of viscosity on thermal process establishment
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Boossarin Chuenchumsap
บุศรินทร์ ชื่นชุ่มทรัพย์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of glucose oxidase on browning kinetics of egg white during high temperature process
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Kanruethai Taichan
กันต์ฤทัย ต่ายจันทร์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Heat transfer model of particulate foods for application in aseptic processing
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Chairath Tangduangdee
Voravit Pimpitkanueng
วรวิช พิมพ์พิศคนึง
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,397
รวม 4,398 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 90,431 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 3 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 90,462 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212